reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Najlepiej jest rodzic jak się ma własnie 20 kilka lat;) bo w mojej klasie mam kolezanke której mama miała chyba 40 iles lat jak ją urodziła uwazam ,ze to presada troszke;)
Ja jestem juz tak przewrażliwiona ,ze licze tygodnie hehe..4 naliczyłam gdzies;) hehe
Bolały mnie sutki troszke osttanio i miałam przez jeden dzien od południa gorączke 37,2,,ale myślę ze to od tych upałów..mam taką nadzieje..i bolał mnie brzuch tak jak na okres alee boli i boli..i nic nie widze..ehh...;)

reklama
Kiniorek czekamy na fotke. Andzia tak, on nie skonczyl ale mimo to zaszla, po prostu przed wytryskiem wydzielina zawiera troszke plemnikow. Vegas ja mam 21 lat w tym roku, a o Aleksa 3 miesiace sie staralismy. Szybko sie udalo:)

Najlepiej jest rodzic jak się ma własnie 20 kilka lat;) bo w mojej klasie mam kolezanke której mama miała chyba 40 iles lat jak ją urodziła uwazam ,ze to presada troszke;)
Ja jestem juz tak przewrażliwiona ,ze licze tygodnie hehe..4 naliczyłam gdzies;) hehe
Bolały mnie sutki troszke osttanio i miałam przez jeden dzien od południa gorączke 37,2,,ale myślę ze to od tych upałów..mam taką nadzieje..i bolał mnie brzuch tak jak na okres alee boli i boli..i nic nie widze..ehh...;)
więc zapewne niebawem będzie @:) Też mam takie objawy przed:)

Ale naczytałam się w wątku o objwach i Pani w ciązy miała takie same jak ja...maskaraa
a Tobie spóznił się kiedyś tyle?
Mam nadzieję ,ze będziee;) Dzieki za pocieszenie..
Pauluśka ..nawet mnie nie strasz hehe...czekam jeszcze 3 dni...
No własnie mój chłopak mówił ze nie tak łatwo zrobic dziecko..i ,ze trzeba trafic w naprawdę super dzien...

Ale naczytałam się w wątku o objwach i Pani w ciązy miała takie same jak ja...maskaraa
a Tobie spóznił się kiedyś tyle?
Mam nadzieję ,ze będziee;) Dzieki za pocieszenie..
Pauluśka ..nawet mnie nie strasz hehe...czekam jeszcze 3 dni...
No własnie mój chłopak mówił ze nie tak łatwo zrobic dziecko..i ,ze trzeba trafic w naprawdę super dzien...
mi się nie zdążył spóźnić bo zrobiłam 2 dni przed terminem @ test czułości 10, który jest o wiele czulszy niż normalny. Tyle, że ja na tę ciążę czekałam z niecierpliwieniem, dlatego każdy cykl niósł nadzieje.

Mam nadzieje kochana;)..
Nie ma co się martwic na zapas...;))
śliczne zdjęcia w suwaczkach a malutki Twój chyba do mamy podobny hehe?;)
a ta Twoja kolezanka juz urodziła?;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jej corcia ma roczek:) a moj synek to tak naprawde czysty tatus, wyglad buzi taki sam, wlosy, kolor oczu, nawet znamie ma na pupie takie jak tata, grupa krwi taka sama, dlonie wielkie i stopy. Wsio za tata

Do góry