reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Tak Reguralny, zawsze przychodził w pore..w tamtym miesiącu spóznił się tylko 3 dni, bo zamiast 13 dostałam 16;)
Mój chłopak zapewnia mnie ,ze u dziewczyn w moim wieku takie opóznienia są normalne..tylko ze nie ponad 2 tyg..pierwszy raz takie coś mi się zdarza...a o test musiałabym kogos poprosic bo sama nie kupie...;)

Lolkak gratuluje mamusiu;):**
No to niech Twój chłopak leci do apteki bo nam się tu wykończysz:)

reklama
Andzia16 nie panikuj bo to i tak nic nie da. Musisz zrobic test ciazowy najlepiej rano z pierwszego moczu i dla pewnosci dwa. Wlasciwie to zastanawiam sie czemu jeszcze tego nie zrobilas... Wiesz zadna z nas ci tu nie odpowie na pytanie czy jestes w ciazy. Mozesz byc ale nie musisz. Miesiaczka moze zatrzymac sie ze wzgledu na niska wage, chorobe, czy nawet zwykly stres... Ale takze z powodu ciazy, tym bardziej ze miewasz regularne miesiaczki i wspolzylas bez zabezpieczeń w dni plodne. Co twoj chlopak ma na mysli mowiac ze to jest normalne u takich dziewczyn jak ty? chodzi mu o twoj mlody wiek? Jesli tak to sie myli. Regularnie miesiaczkujaca 16latka moze zajsc w ciaze nawet przy stosunku przerywanym. Znam wiele kobiet, ktore wlasnie w ten sposob zaszly w ciaze. Wiec zrob testy, bo to mniej stresujace niz wizyta u lekarza. Jesli wyjda pozytywne, trzeba sie z tym zmierzyc... trzymam kciuki zebys sie trzymala, bez wzgledu na wynik testu.

Poczekam jeszcze troszke jak nie przyjdzie za 3 dni to będe zmuszona go o to poprosic ale nie wiem czy będzie chciał to zrobic pewnie powie ,ze on nie jest baba hehe;)
No a chłopak straszy bo 20 lat ma;)..kurczę ufam mu aleee...zawsze jest ten 1%, pisałam na emaila do jednej ginekolog ale cos mi nie odpisała..
zobaczymy jak to będzie..jak przyjdzie @ odrazu wam napisze;)
a Ty ile masz lat??;)

Poczekam jeszcze troszke jak nie przyjdzie za 3 dni to będe zmuszona go o to poprosic ale nie wiem czy będzie chciał to zrobic pewnie powie ,ze on nie jest baba hehe;)
No a chłopak straszy bo 20 lat ma;)..kurczę ufam mu aleee...zawsze jest ten 1%, pisałam na emaila do jednej ginekolog ale cos mi nie odpisała..
zobaczymy jak to będzie..jak przyjdzie @ odrazu wam napisze;)
a Ty ile masz lat??;)
ja? 22.

Tak się fajnie dzielicie nowinami o dzieciaczkach a ja bym też chciał, ale nie mam czym ;]

Ale 23 mam wizytę następną i USG to wrzucę fotę.

Nie wiem co mam napisać. Czytałam, że była mowa o tej wydzielinie... A ja mam tak, że mam biały na początku a potem się żółty robi, jutro idę sobie wkładki kupić bo to jest nie do zniesienia... ;/ masakra... przynajmniej bielizna nie będzie tak zapaskudzona...

reklama
Kiniorek mnie też strasznie wnerwiała ta wydzielina, ja ją miałam całe 9 miesięcy, masakraaa. Kobieta nie czuje się wówczas komfortowo.

Do góry