reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matura to nic strasznego:)nie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?

reklama
Matura to nic strasznego:)nie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?
pięknie:) O to widzę, że już raczkuje, bomba:) Moja na razie pełza:) Ale też wstaje trzymając się czegoś. Robi się coraz bardziej niebezpiecznie:)

Dzień Dobry wszystkim mamusią;))
Co prawda jeszcze nie wiem, czy jestem, w 100% w ciąży ale od ponad 2 tygodni spóźnia mi się okres..więc tylko jednio narazie mam przed oczami..Mogę do Was dołączyc?? czy są tu mamusie w pewnej ciąży? ;) Pozdrawiam;)

Dzień Dobry wszystkim mamusią;))
Co prawda jeszcze nie wiem, czy jestem, w 100% w ciąży ale od ponad 2 tygodni spóźnia mi się okres..więc tylko jednio narazie mam przed oczami..Mogę do Was dołączyc?? czy są tu mamusie w pewnej ciąży? ;) Pozdrawiam;)
witam:) i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?:)

Andzia16 witamy :-)
to nasza Malwinka po kąpieli: /w dniu gdy kończyła miesiąc/ DSC00078.jpg

a tu jak miała 17 dni i były upały :-) uwielbiam to zdjęcie :-)DSC00076.jpg

Witam dziewczynki;)
Ostatnią miesiączke miałam 16 czerwca więc powinnam dostac 16 lipca..no i dzisiaj mija ponad dwa tygodnie od spodziewanej miesączki a dalej jej nie ma;(..Kochałam się ze swoim chłopakiem 2 lipca miałam wtedy dni płodne..ale do wytrsku nie doszło w pochwie..więc zapewnia mnie ze to nie możlwie i ze to normalne u takich dziewczyn jak ja..ale zawsze raczej mialam reguralny okres ..i naczytałam się w necie o Preejakulacie który wylatuje ponoc wcześniej niz sperma...i ze zawiera plemniki ktore moga zapłodnic kobiete...zdurnialam całkiem...Pomocy dziewczyny;( bo zwariuje;(

witam:) i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?:)

Kochanie nie spodziewana..ja mam dopiero 16 lat więc byłoby to dla mnie cięzkim szokiem..Od ponad 2 tyg. spóznia mi się miesiączka..zawsze miałam reguralną...kochałam się z chłopakiem w dniach płodnych ..stosowaliśmy stosunek przerywany..więc on mówi ze to nie możliwe ..ale ja naczytałam się w necie o Preejakulacie..i strasznie się boje..nie wiem co mam robic..a testu boje się zrobic bo mieszkam w małym miasteczku gdzie jest jedna apteka i zaraz wszyscy by wiedzieli....zdurniałam, całkiem strasznie się boje;(..dziękuje za miłe przyjęcie..kochane jesteście;* Confounded śliczniutką masz coreczkę;) buziam;*

reklama
andzia16 witamy serdecznie. nie pociesze cie bo stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji... jak najszybciej powinnaś zrobić test dla potwierdzenia lub wykluczenia ciąży.

Do góry