Pauluś89
Grudzień 2009
Matura to nic strasznegonie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pięknie O to widzę, że już raczkuje, bomba Moja na razie pełza Ale też wstaje trzymając się czegoś. Robi się coraz bardziej niebezpiecznieMatura to nic strasznegonie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?
witam i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?Dzień Dobry wszystkim mamusią)
Co prawda jeszcze nie wiem, czy jestem, w 100% w ciąży ale od ponad 2 tygodni spóźnia mi się okres..więc tylko jednio narazie mam przed oczami..Mogę do Was dołączyc?? czy są tu mamusie w pewnej ciąży? Pozdrawiam
witam i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?