reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Matura to nic strasznego:)nie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?

reklama
Matura to nic strasznego:)nie ma co sie bac. Ja rok temu zdawalam. A co do wagi dzidzi to Aleks wazy 9,300 troszke spadl z centyli ale to przez raczkowanie a ma 73 cm wzrostu, urodzeniowe 3900 i 58cm. Ladnie rosnie?
pięknie:) O to widzę, że już raczkuje, bomba:) Moja na razie pełza:) Ale też wstaje trzymając się czegoś. Robi się coraz bardziej niebezpiecznie:)

Dzień Dobry wszystkim mamusią;))
Co prawda jeszcze nie wiem, czy jestem, w 100% w ciąży ale od ponad 2 tygodni spóźnia mi się okres..więc tylko jednio narazie mam przed oczami..Mogę do Was dołączyc?? czy są tu mamusie w pewnej ciąży? ;) Pozdrawiam;)

Dzień Dobry wszystkim mamusią;))
Co prawda jeszcze nie wiem, czy jestem, w 100% w ciąży ale od ponad 2 tygodni spóźnia mi się okres..więc tylko jednio narazie mam przed oczami..Mogę do Was dołączyc?? czy są tu mamusie w pewnej ciąży? ;) Pozdrawiam;)
witam:) i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?:)

Andzia16 witamy :-)
to nasza Malwinka po kąpieli: /w dniu gdy kończyła miesiąc/ DSC00078.jpg

a tu jak miała 17 dni i były upały :-) uwielbiam to zdjęcie :-)DSC00076.jpg

Witam dziewczynki;)
Ostatnią miesiączke miałam 16 czerwca więc powinnam dostac 16 lipca..no i dzisiaj mija ponad dwa tygodnie od spodziewanej miesączki a dalej jej nie ma;(..Kochałam się ze swoim chłopakiem 2 lipca miałam wtedy dni płodne..ale do wytrsku nie doszło w pochwie..więc zapewnia mnie ze to nie możlwie i ze to normalne u takich dziewczyn jak ja..ale zawsze raczej mialam reguralny okres ..i naczytałam się w necie o Preejakulacie który wylatuje ponoc wcześniej niz sperma...i ze zawiera plemniki ktore moga zapłodnic kobiete...zdurnialam całkiem...Pomocy dziewczyny;( bo zwariuje;(

witam:) i trzymam kciuki by ciąża się potwierdziła, bo mniemam, że oczekiwana?:)

Kochanie nie spodziewana..ja mam dopiero 16 lat więc byłoby to dla mnie cięzkim szokiem..Od ponad 2 tyg. spóznia mi się miesiączka..zawsze miałam reguralną...kochałam się z chłopakiem w dniach płodnych ..stosowaliśmy stosunek przerywany..więc on mówi ze to nie możliwe ..ale ja naczytałam się w necie o Preejakulacie..i strasznie się boje..nie wiem co mam robic..a testu boje się zrobic bo mieszkam w małym miasteczku gdzie jest jedna apteka i zaraz wszyscy by wiedzieli....zdurniałam, całkiem strasznie się boje;(..dziękuje za miłe przyjęcie..kochane jesteście;* Confounded śliczniutką masz coreczkę;) buziam;*

reklama
andzia16 witamy serdecznie. nie pociesze cie bo stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji... jak najszybciej powinnaś zrobić test dla potwierdzenia lub wykluczenia ciąży.

Do góry