Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
chcieć to mócnam to mieszkanie na swoim to sie na razie tylko marzy, bo K pracuje a ja chce skończyć 3 klase i przystąpic do matury tylko ciekawe czy mi sie to uda![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chcieć to mócnam to mieszkanie na swoim to sie na razie tylko marzy, bo K pracuje a ja chce skończyć 3 klase i przystąpic do matury tylko ciekawe czy mi sie to uda![]()
nam to mieszkanie na swoim to sie na razie tylko marzy, bo K pracuje a ja chce skończyć 3 klase i przystąpic do matury tylko ciekawe czy mi sie to uda![]()
Do matury jeszcze hohoprzecież matura nie jest taka straszna a u mnie w szkole jest 100% zdawalność < z poprawkami w sierpniu>ale teraz myśle o maleństwie ni o maturze :
![]()
Confounded o jej jaka Malwinka maleńka, patrzę, że ma miesiąc z hakiemPamiętam naszą Kruszynkę z tego okresu, różnica kolosalna
Pokażę Wam Martynkę jak miała 1 dzień
![]()
A dużo tu Laseczek pisze? Bo jak chciałam obejrzeć od początku tego wątku to patrzę a tam rok 2006 i wtedy było dużo osób.
nam to mieszkanie na swoim to sie na razie tylko marzy, bo K pracuje a ja chce skończyć 3 klase i przystąpic do matury tylko ciekawe czy mi sie to uda![]()
A to nasze Szczęście![]()
Dziewczyny czy to normalne że boli mnie brzuch prawie tak jak przed okresem i mam gęsty biały śluz??
Justysia wydaje mi sie ze moze tak byc, wez nospe i jak nie przejdzie to zglos moze do lekarza sie albo cos...?:-) trzymam kciuki
Hej
Żegnam sie z wami na tydziendziś pakowanie itd itp. Jutro jedziemy do mojej siostry i bede u niej siedziec (chyba do soboty) z dzieciakami
Byle pogoda dopisala i za duzo nie padalo...;]
Do tego jutro mija nam z mężem 6 lat odkad sie znamy) Zleciałoooooo...
Mam nadzieję ze bedzie malo nadrabiania......))))
buziaki :***
Umi- Adaś też uwielbia książeczki. Potrafi naprawdę długo w skupieniu oglądać i nawet słucha jak mu opowiadam o zwierzątkach. Ulubiona to jego pierwsza książeczka o dziwo"Czerwony kapturek" -uwielbia wilka. Może mu przypomina psy. Podobno ja tez tak lubiłam książki i gazety. Potrafiłam bardzo długo zająć się sama w łożeczku. Do dziś lubie książki. Mam nadzieje,ze zaraże Adasia pasją do książek. Nigdy nie szarpał, ani rwał książek. Tylko ładnie przekłada strony![]()
Tu miał 6 miesięcy i już wtedy lubił ogladać książeczki.
Fajnie wygląda co??
Dziewczyny czy wasi faceci tez byli tak zmieszani na początku? Bo moj mąż mowi że się nie spodziewał i czuje się trochę niegotowy ale ciągle powtarza ze da radę i tak w kółko.
Boję się że tak mowi
![]()
Zrobiłam wczoraj po południu test... wyszedł pozytywnyDla pewności zrobiłam jeszcze jeden dzisiaj rano i też dwie kreseczki
Z tego powodu wracamy razem do Polski
Jestem bardzo szczęśliwa![]()