reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

co do biustonoszy to z Triumpha polecam bo i mnie polecono i co NAJWAŻNIEJSZE żeby był wysoko zabudowany bo inaczej ci piersi wyskoczą :-p ale widziałam też w Tchibo za 40zł i też sobie taki kupię
Tchibo - Biustonosz do karmienia, biały

bobaski w pieluszkach górą :-D

mam pytanie dziewczyny czy ja teraz moge stosować raid do gniazdka chodzi o przebywanie w pomieszczeniu i czy jak mały sie urodzi to moze mu zaszkodzić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Was z rana :-)

ewi no nie narzekałam :-) oddział malutki, przytulny, ja w sali 2osobowej sama, dzidzie można było sobie zawieźć to jeszcze się przespałam te 2 noce po porodzie ;-)
lenka, patrycja dzięki, spróbuję Waszych metod, ale póki co upały się cofnęły, więc może poczekamy i zobaczymy czy coś nowego wyskoczy :-)
lolkak ja mam te 2 szt Biustonosz dla mamy karmiącej Rozmiar 75B (1153843716) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, tyle, że 2szt stwierdziłam ostatnio, że to mało :-)

ale widziałam też w Tchibo za 40zł i też sobie taki kupię

Mam sklep Tchibo pod nosem, ale gadżetów dla matek nie widziałam ;-) A według ich rozmiarówki obecnie mam nosić 70B czyli mniejszy niż przed ciążą :-D Ach te rozmiarówki ;-)

lolkak ja mam te 2 szt Biustonosz dla mamy karmiącej Rozmiar 75B (1153843716) - Aukcje internetowe Allegro i jestem bardzo zadowolona, tyle, że 2szt stwierdziłam ostatnio, że to mało :-)

Dzięki za linka. Z ich innych aukcji Podoba mi się jeszcze koszulka na ramiączkach ze szlafrokiem, ale nie mogę się dopatrzeć czy da się je odpiąć

A w ogóle to chyba jestem jakaś inna, bo w te upały jem 2 razy więcej niż jak było chłodniej ;-):szok:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny..troche mnie tu nie bylo..ale..no wiec opowiem od poczatku..juz wrocilam do domu od cioci..we wtorek bylysmy u tej lekarki..okazalo sie ze faktycznie jestem w ciazy..zrobila usg dopochwowe..pokazala jak mojemu malenswtu bije serduszko..wtedy to byl 7 tydz i 2 dzien..wiec dzisiaj zaczynam 8 tydz..;-)Ciaza rozwija sie prawidlowo...malenswto mialo 12.05mm..:happy2:Taka kruszynka...:)Jednak najgorsze dopiero przed Nami...powiedzenie o tym rodzicom..Na szczescia Moj A juz w czwartek bd..wiec..mam nadzieje ze to wszystko sie jakos pouklada..chociaz szczerze oboje watpimy w to..:(:(:(Tak strasznie mi przykro ze nie beda cieszyli sie tym malenstwem..samam mysl o tym odbiera mi checi do wszystkiego...:(:(:(

czesc dziewczyny..troche mnie tu nie bylo..ale..no wiec opowiem od poczatku..juz wrocilam do domu od cioci..we wtorek bylysmy u tej lekarki..okazalo sie ze faktycznie jestem w ciazy..zrobila usg dopochwowe..pokazala jak mojemu malenswtu bije serduszko..wtedy to byl 7 tydz i 2 dzien..wiec dzisiaj zaczynam 8 tydz..;-)Ciaza rozwija sie prawidlowo...malenswto mialo 12.05mm..:happy2:Taka kruszynka...:)Jednak najgorsze dopiero przed Nami...powiedzenie o tym rodzicom..Na szczescia Moj A juz w czwartek bd..wiec..mam nadzieje ze to wszystko sie jakos pouklada..chociaz szczerze oboje watpimy w to..:(:(:(Tak strasznie mi przykro ze nie beda cieszyli sie tym malenstwem..samam mysl o tym odbiera mi checi do wszystkiego...:(:(:(

Bardzo sie ciesze że z maleństwem wszystko w porządku..... a co do rodziców to trzymam kciuki ...bedzie dobrze :)):))

U nas od rana fajnie chłodno co chwile jakis deszczyk ale wieje strasznie.... ale wolę już to od tych ciągłych upałów.... Lepsze jest powietrze dzieci mi dłużej spią i nie pocą sie tak bardzo :)):))

niestety jak juz wczesniaj mowialm..moi rodzice sa bardzo wymagajacay i wogole..:(W dodatku ostatnio nie najlepiej sie miedzy Nami uklada..noi mama nie przepada za moim A..:(Chciaz sama nie wiem dlaczego..:(Ostatnia nadzieja w jego rodzicach..chociaz..hmmm...tutaj tez nie ma co liczyc na krzyki radosci..:(:(:(

niestety jak juz wczesniaj mowialm..moi rodzice sa bardzo wymagajacay i wogole..:(W dodatku ostatnio nie najlepiej sie miedzy Nami uklada..noi mama nie przepada za moim A..:(Chciaz sama nie wiem dlaczego..:(Ostatnia nadzieja w jego rodzicach..chociaz..hmmm...tutaj tez nie ma co liczyc na krzyki radosci..:(:(:(

współczuje...wiadomo że na początku bedzie gniew szok krzyk i pretensje ale z czasem będą musieli sie z tym pogodzic że zostana dziadkami.... Po tym jak juz emocje opadną i dojdzie do nich że zostna dziadkami to na pewno wam pomoga :))

ehh..tylko ze ja czasem..w nerwach bo w nerwach ale oberwalam od mamy..:(:(:(Dlatego teraz tak bardzo sie boje..ja i mój chłopka..:(:(:(Noi za wszelka cene musze sie wyprowadzic ze wzgledu na bezpieczenstwo maluszka..:(:(:(

reklama
jedyne wsparcie ktore mam poki co to tylko sama w sobie..no i w moim A..:(ehh..no i w cioci ktora pow ze ona mi jakos pomoze da mi akcesoria dla maluszka itd..bo sama ma 3.5 letniego synka i 20 miesieczna corcie..:(:(Chociaz tym sie nie bd moze przejmowala..:(Nie wiem tez jak sobie poradze ze szkolai ogolnie zamiast czuc sie lepiej to jest mi coraz gorzej psychicznie...W dodatku tesknie za chlopakiem bo prawie m-c sie nie iwdzielismy..:(:(:(

Do góry