Serduszko1
Fanka BB :)
No z tego co wiem to rzeczywiście jestem tu najmłodszą mamusia..... z Sebastianem nie miałam problemów karmiałam go przeszło pół roku... z kuba już było gorzej ale to nie wina sutków czy brodawek tylko mała ilośc pokarmu która mojemu głodomorkowi nie wystarczała....ja urodze w sprawdzonym juz szpitalu w ktorym rodzila moja ciotka bardzo chwalila sobie calą wizyte ale musze sie jej jeszcze troche podpytac
patrycja9009 jestes chyba najmłodszą mamą tutaj nie mialas żadnych problemów z wykarmieniem maluszka? boje sie czy moje piersi i sutki nie są jeszcze odpowiednio dojrzałe
ixidixi temperatura jest naprawde dobijająca az nie chce sie wychodzic na dwór, no ale przynajmniej można pochodzic bez stanika teraz
cały czas pije wode i chodze do toalety jak szalona
hej Mamuśki
dzisiaj był najgorszy dzień z całego tygodnia siedząc pływałam w pocie masakra
ale dzisiaj mam wolny wieczór mążw kinie siedzi na Predatorze a ja sobie listę robię co jutro kupimy bo jedziemy po przewijak wanienkę itp liczę na jakieś rady z waszej strony ;-)
co do sutków to też mam obawy bo moje są częściej wklęsłe niż wypukłe ale może to sie zmieni ;-)
Wyprawka.... mam wrażanie że to było tak nie dawno..... fajnie tak chodzic po sklepach dziecięcych i wybierac wsród tysiecy ubranek kocyków i przeróznych rzeczy.... Powiem ci że ja przewijaka w ogóle nie kupowałam bo to posłuży tylko przez pierwsze miesiące a potem będzie leżeć..... a rożek bedziesz kupować????