reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam z rana wszystkie mamy:-)

Wyspane?

Mój lekarz prowadzący powiedział w 15tc że to najprawdopodobniej dziewuszka:) ale byłam wczoraj u innego na tym USG genetycznym i jak nic od razu stwierdził że nasza dziewuszka ma siusiaczka..:-p

Ja dalej jestem w szoku po szybkiej zmianie płci naszego Maleństwa i choć chciałam dziewczynke to naszego chłopca nie zamieniłabym na żadną inną:tak: I jeszcze dzisiaj rano tak mnie głaskał, podejrzewam, że rączką:zawstydzona/y: a później te kopniaczki..:happy2:

reklama
Witam piątkowo.
Dzisiaj u nas już nie pada. Może siostra wpadnie do mnie jak wróci z zakończenia roku szkolnego.
Wczoraj tak sobie ,myślę, ze przydałoby się te moje włosiska ściąć. Mam dość długie włosy ale ostatnio wszędzie je gubię i do tego dzieci tez czasem pociągną. Mam już ich dość.
Ixi a to ci niespodzianka... :-):-):-) Jak to szybko potrafi siusiak urosnąć, he, he.

Hej Mam na imie kamila mam 19 lat. Mieszkam w okolicach Dublina z chetnoscia poznam mlode mamy na mmale pogaduszki i spacerki. Ja mam Coreczke Zuzie ma nie cale 6 miesiecy :) chetne Dziewczyny prosze o kontakt gg 6947834 badz e-mail:)

witaj, to jestes ze stycznia tak?

Wyspane?

Mój lekarz prowadzący powiedział w 15tc że to najprawdopodobniej dziewuszka:) ale byłam wczoraj u innego na tym USG genetycznym i jak nic od razu stwierdził że nasza dziewuszka ma siusiaczka..:-p

Ja dalej jestem w szoku po szybkiej zmianie płci naszego Maleństwa i choć chciałam dziewczynke to naszego chłopca nie zamieniłabym na żadną inną:tak: I jeszcze dzisiaj rano tak mnie głaskał, podejrzewam, że rączką:zawstydzona/y: a później te kopniaczki..:happy2:
Ixi gratuluje synka! ale niespodzianke macie!

ja sie witam, wybieram sie dzis na zakupy, niestety pogoda jest do bani:/

hehehe i dobrze ze rosnie...:) nio wlasnie ta pogoda w Tym roku nie sprzyja Mama z dziecmi...a w Mieszkacie w Bloku w domku??
Mieszkamy na wsi w domku :-) duzy plus tego, ale ta pogoda wszystko psuje :dry: ehhh

Wyspane?

no to gratulacje!!!! ja tez chcialam miec trzecia dziewczynke a maluch nie chcial sie pokazac i w 30tc poznalismy dopiero plec i szok że to chlopak :-D ale tez kocham go jak nikogo i nie oddalabym za nic ;-)

Dobra lece zrobic kotlety na obiad, ziemniaki obrac.... mąż byl wczoraj w domu od 19 :-D normalnie jestem happy i teraz jeszcze tez jest, a i jest mozliwosc ze do pracy nie bedzie szedl :tak: ;-)
A pogoda ciagle do dupy.... :dry:
pozdrawiam

Wlasnie odebrałam wyniki morfologii :(:-(

Ja nie wiem co jest ze mną nie tak...

Krwinki czerwone: 3,12 Norma:4-5
Hemoglobina 9,3 Norma: 12-16
Hematokryt 30 Norma: 37-47

Miesiąc temu miałam wszystko wyżej.. hemoglobina byla 11, Hem. 36 a teraz to już tragedia..
Ja nie wiem co on mi powie na wizycie w poniedzialek:confused:

Mieszkamy na wsi w domku :-) duzy plus tego, ale ta pogoda wszystko psuje :dry: ehhh

no to gratulacje!!!! ja tez chcialam miec trzecia dziewczynke a maluch nie chcial sie pokazac i w 30tc poznalismy dopiero plec i szok że to chlopak :-D ale tez kocham go jak nikogo i nie oddalabym za nic ;-)

Dobra lece zrobic kotlety na obiad, ziemniaki obrac.... mąż byl wczoraj w domu od 19 :-D normalnie jestem happy i teraz jeszcze tez jest, a i jest mozliwosc ze do pracy nie bedzie szedl :tak: ;-)
A pogoda ciagle do dupy.... :dry:
pozdrawiam

nio tak lejszy domek ale jak pogoda do BAni to i tak nie da sie wyjsc na Ogrodek

Wlasnie odebrałam wyniki morfologii :(:-(

Ja nie wiem co jest ze mną nie tak...

Krwinki czerwone: 3,12 Norma:4-5
Hemoglobina 9,3 Norma: 12-16
Hematokryt 30 Norma: 37-47

Miesiąc temu miałam wszystko wyżej.. hemoglobina byla 11, Hem. 36 a teraz to już tragedia..
Ja nie wiem co on mi powie na wizycie w poniedzialek:confused:

Może to tylko wynik przemęczenia ??

lolkak No nie wiem.. już wtedy stwierdził anemie.. te żelazo do picia miałam itd. fee!.. 3 razy dziennie sie z tym świństwem męczyłam.. i nie ma poprawy a na dodatek jest gorzej:eek:..
Ajj.. żeby tylko nie przeszedł na zastrzyki.. albo pobyt w szpitalu..

reklama
Witam ;-) ixidixi - ojjj wspołczuje wyniki nie są najlepsze :dry: ale trzymam kciuki aby wszystko się dobrze ułozyło ;-)Elizka- dziękuję mam nadzieje ze jakos mi to pojdzie :tak: chociaz juz bym chciąła miec to za sobą :dry: jutro termin mija :dry: a ja nadal nic :confused: mam nadzieje ze malenstwo będzie zdrowe i jak najszybciej wyjdziemy ze szpitala !! pozdrawiam Was mocno ;-)

Do góry