reklama
confounded
Fanka BB :)
no to nie wiedziałam, że z liści, muszę kupić :-) posiedziałam godzinę w ciepłej wodzie, boli nadal, ale nic poza tym się nie dzieje i znowu nie wiem czy to nie fałszywy alarm... :-(
ixidixi
Dziewczyny!!!
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!
Jak nam to lekarz powiedział, to oniemiałam Bedziemy mieli synka
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!
confounded
ixidixi a na poprzednim usg wyszło, że dziewczynka, czy po prostu tak czułaś?:-) gratuluję udanej wizyty
lolkak
Październikowa Mama Mai
lolkak dobre idzie sobie spokojnie kobiecina na wizytę a tu jej ze rodzi ja bym pomyslała że to żart
No, a moja matka na to, że chyba ten wózek poczeka trochę, bo ona najpierw musi nalepić pierogów, żebym z ojcem z głodu nie umarła przez te kilka dni ;-) I jak to zrobi to przyjdzie na porodówkę ;-) Ale jakoś pan doktor się nie dał przekonać i zaczęła rodzić mojego braciszka a ja była zdana na jajecznicę i jajka sadzone wyrobów mojego ojca ;-)
Dziewczyny!!!
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!
U mnie Kubuś na ostatnim USG stracił siusiaka i stał się Majką ;-) Ale też tylko na 80 % ;-)A co do żelaza to wiem, że jest obleśne i w tabletkach i do picia fuuuuuuu
Ostatnia edycja:
misia92
mamusia Michasia
ja mam żelazo w tabletkach i ogólnie jest bezsmakowe.
ixidixi no to teraz musicie pomyśleć nad imieniem dla chłopca a co do prawka to pociesze cie siostra mojego K zdała za 14 razem i była wtedy w 35 tyg. chyba ale gdyby wtedy nie zdała to dałaby sobie spokój xD a gdy egzaminator zapytał czy wszystko ok i czy zgłasza coś to powiedziałą że jest w ciaży on na to że przecież prawie nie widaći ze co z tego a że Gośka nerwowa to zaczęła sie na niego drzeć że w każdej chwili mu może urodzić wiec niech jej nie denerwuje
ixidixi no to teraz musicie pomyśleć nad imieniem dla chłopca a co do prawka to pociesze cie siostra mojego K zdała za 14 razem i była wtedy w 35 tyg. chyba ale gdyby wtedy nie zdała to dałaby sobie spokój xD a gdy egzaminator zapytał czy wszystko ok i czy zgłasza coś to powiedziałą że jest w ciaży on na to że przecież prawie nie widaći ze co z tego a że Gośka nerwowa to zaczęła sie na niego drzeć że w każdej chwili mu może urodzić wiec niech jej nie denerwuje
lolkak
Październikowa Mama Mai
ja mam żelazo w tabletkach i ogólnie jest bezsmakowe.
Moje w tabletkach strasznie śmierdziało. Zalatywało padliną
Może egzaminator się przestraszył, że może poród odebrać w każdej chwili ;-)
motylicaja
nie nie ma swoich TYlko sie nimi Opiekujemotylicaja a Ty masz swoje dzieci czy tylko opiekujesz się innymi?
Natalia22 trzymmam kciui za szybki poród ;-)
motylica no kurde ja mu tylko cyca daje a mały rosnie... musze go zmierzyc i ogólnie w nast tyg pojedziemy do pediatry zeby go zbadal i czy wszystko z nim jest oki :-) kurcze ale ten czas pedzi....
A ja jestem zmęczona... serio nie mam sily na nic dzis.... jeszcze ta pogoda dobija...
hehehe i dobrze ze rosnie... nio wlasnie ta pogoda w Tym roku nie sprzyja Mama z dziecmi...a w Mieszkacie w Bloku w domku??
Dziewczyny!!!
MATYLDZIA MA SIUSIAKA!!!
To niezle JAJA....ehhehe
Gartualcje Napewno Tatus Olivierka sie cieszy...ze bedzie synus
reklama