reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
postanowiłam poszperać we wcześniejszych postach szukając zdjęć :)
No i
Clio Moje gratulacje. Wyglądałaś naprawdę prześlicznie. Śliczniutką sukienkę miałaś.
Elizka Znalazłam te zdjęcia. No i rzeczywiście, przeczucie mnie nie zawiodło:-) Mikuś jest bardzo brzydki :-):-):-) tfu, tfu, tu jak to moja babcia mówiła żeby nie zaczarować :-D:-D:-D

Witajcie my dzis po wizycie u lekarza:-) bylismy na szczepieniu:-) Mały nie był zbyt grzeczny bo jak zobaczył te słuchawki lekarskkie to sie rozwył:-p ale za to przed gabinetem były jaja bo przyszły 2 dziewczynki i jedna mu sie tak spodobała ze cały czas przychodził do niej i ja przytulał a na koniec przytulił ja i zaczał podkurczac nogi żeby go wzieła na raczki doadam ze była o miesiac młodsza:-D. Dobrze ze stałam blisko bo by zmiażdżył dziewczynę:-p

Kasiuch cudny!!!!!!!!!!!!
Witam nowe mamy
Ewi:-D Ja tez tak mam:-p jak wchodze i pisze to nagle pusto chyba sie nas boją:-p

Lolak Moje dzieci w gondoli jeździły tak do ok 3 miesiąca.. No i właśnie to zależy od rozmiarów i gondoli i dziecka. Nic dziwnego ze martwisz się os woje dziecko. To jest normalne. niektóre dzieci są mniej a inne bardziej ruchliwe. jak się tak martwisz zawsze możesz pójść na ktg:tak:

Może wytrzymam w tej panice do wizyty u gina ;-)

A co do gondoli -to nie wiem jak by mi się duże nie wydawały to z pasażerem w środku jakby o połowę mniejsze były ;-)
Kasiuch Fajne zdjęcie :-) Podczas pozowania spokojny był? ;-)

Ostatnia edycja:
Kasiuch fajnie wyszedł, jak mu się podobało u fotografa?:-)
EWI44 dzięki za kciuki, prawie się udało zostać w szpitalu ;-) podobno skurcze już mam niezłe :D
umi2 masz małego podrywacza w domu ;-) ale da sobie radę chłopak w zyciu jak już dziewczyny za tragarzy mu mają robić ;-) :-D a chyba wszystkie dzieci jakie znam nie lubią szczepień i ogólnie lekarzy :-)
lolkak my kupiliśmy roana maritę i wygląda jak mały samochód :-) jest mega wielki.

ja dziś na KTG byłam, prawie kazali mi zostać w szpitalu, bo podobno mam mocne skurcze, chociaż ich nie czuję :-) lekarz powiedział, że jak przez weekend nie urodzę to w pon przyjść :-)

UMI HE, HE :-) Kacperek to na babiarza rośnie :-) zupełnie jak mój Mareczek. Ale przynajmniej widać że będą mieli powodzenie u dziewczyn :-)
CONFOUNDED To ty nie czujesz jak ci się brzuch napina? Może spróbuj poobserwowac przez godzinę. Nie wszyscy mają bolące skurcze już spotkałam przypadek że dziewczyna rodziła i dopiero na badaniu wyszło że rodzi i rozwarcie miała a nie czuła nic.

Ewi do tej pory czułam raz skurcze- po intensywnym poranku z mężem ;-) czasem może trochę brzuszek twardnieje jak się przejdę i zmęczę, ale tak poza tym to nic. pewnie poczuję dopiero jak zacznę rodzić :-) moja mama też tak miała, więc może to rodzinne?

reklama
My z Alexem też już bliżej końca :) 20 mam wizytę mam nadzieję że z USG :D bo chce zobaczyć tego mojego syneczka :)

dzisiaj nareszcie wyszło słoneczko i pokorzystałam troszkę ^,^ jutro wypad na Solinę i rybkę hihi

EWI jak u ciebie? ja też zauważyłam że jak pisze to cisza ale myślę że to od godziny zależy hehe maluchy śpią i mamusie buszują po internecie :p

Do góry