reklama
Natknelam sie na niego i moze ktoras z Was zainteresuje, trudny w koncu nie jest
Letni konkurs mamazone.pl - www.mamazone.pl
Letni konkurs mamazone.pl - www.mamazone.pl
Paulla hmm Ty w sumie tez uciekłas od powiedzenia mamie o tym i zrobila to lekarka za Ciebie ;] niby kazdy mowi ze to wcale nie jest takie trudne, ze dam rade...ale poki co nie moge sie odnalezc w tej sytuacji...
Ale musiałam powiedzieć o tym tacie ;-) Wróciłam z mamą do domu i musiałam zrobić to od razu, bo martwił się, że coś mi jest.. Może po prostu idź do lekarza i jak wrócisz to pokaż mamie kartę ciąży, jeśli dostaniesz? Zawsze łatwiej..
Trzymam!(troche pozno ale lepiej pozno niz wcale)hej wpadłam na chwile prosić was o trzymanie kciuków bo zaraz mam jazdy a o 9 egzamin praktyczny z prawka boje sieeee ! :*
cos mialam napisac i zapomnialamWitajcie:-) po mojej dłuższej nieobecności jakieś 2 tygodnie
Wy tyle piszecieja świeża żonka musi się dobrze sprawować:gotowanie,sprzątanie,prasowanie heh
Ogólnie to jestem szczęśliwa po weselu 5.06.2010,nie odczuwałam przez 3 dni w ogóle ruchów maleństwa i bardzo sie bałam ale pojechałam do Gina, i zrobił mi KTG i z maleństwem wszystko ok powiedział ze jednak zmienia mi date porodu z 13.09 na 5.09 więc miejmy nadzieje ze urodzi się tego 5 września w suwaczku mam 28+2 ale to jest złejestem w 30 tygodniu ciążywięc jeszcze 10 tygodni i maleństwo będę miała przy sobie
od jakiegoś tygodnia ruchy jakie odczuwam to są tak mocne ze jak dotkam brzuszka to mogę odczuć główkę, nóżkę bo tak sie juz wierciogólnie to czuje się wspaniale postaram sie jeszcze dziś zrobić fotke brzuszka i ją wstawić
Gratuluje udanych wizyt u ginków
ja też sie pochwale co i jak i dodam fotki ja ślubik miałam 2 tygodnie temu 5.06.2010
KIEDYS MUSI WYJSC!!!!!Witam kochaniutkie :-) bylam dzisiaj u lekarza i cio i nic się nie dzieje :/ zadnego rozwarcia wszytsko trzyma :-( powiedział ze jak się nic nie rozkręci do poniedziałku to do szpitala. No kiedys mam nadzieje ze wyjdzie niunia ze mnie ;-) Witam nowe mamusie ;-) jejciu duzooo juz nas ;-)
no bo na odnalezienie sie trzeba czasu nic nieprzychodzi tak latwo, tym bardziej sswiadomosc ze ktos zamieszkal w twoim brzuchu a do tego jeszcze swiadomosc powiedzenia o tym bliskim, na spokojnie radzePaulla hmm Ty w sumie tez uciekłas od powiedzenia mamie o tym i zrobila to lekarka za Ciebie ;] niby kazdy mowi ze to wcale nie jest takie trudne, ze dam rade...ale poki co nie moge sie odnalezc w tej sytuacji...
a do tego postu :Zobacz załącznik 258376Zobacz załącznik 258377Zobacz załącznik 258378Zobacz załącznik 258379a to moje fotki ze ślubu
Zobacz załącznik 258385 i jak ?podoba sie??
moje gratulacje mezatko!i slicznie wygladalas!
IXI_ Tobie rowniez gratuluje i czekamy na fotki
M
motylek1135
Gość
Witajcie (już tu się kiedyś chyba przedstawiałam). Mam na imię Judyta. To jest temat dla mnie bliski, więc chciałam do was dołączyć.
lolkak
Październikowa Mama Mai
niby kazdy mowi ze to wcale nie jest takie trudne, ze dam rade...
Jak już wydusisz z siebie pierwsze słowa to będzie z górki ;-)
Mysia gratuluję :-)
Motylek1135 Witamy
confounded
Fanka BB :)
hej! Człowiek się wyrwie na zakupy i do fryzjera na chwilę, a tu już takie zaległości :-) na początku- gratulacje dla wszystkich mężatek- widziałam zdjęcia, cudowne księżniczki :-)
Natalia22 ja też nie mogę się doczekać porodu :-)
Karolina nie martw się, my z mężem się też kłócimy non stop, ale zwalam to na humory ciążowe ;-)
Zagubiona przeczytałam Twoją historię i powiem Ci, że moja mama dowiedziała się o mojej ciąży jak ja byłam w 4 miesiącu, bo zauważyła, że przytyłam i podobno już jej znajomi gratulowali... i gdybym mogła cofnąć czas to wolałabym jej sama wcześniej powiedzieć. Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo 2 miesiące przed zajściem w ciążę uciekłam z domu i wzięłam ślub :-) czego moi rodzice nie pochwalali, ale na ślubie się pojawili :-) także trochę byliśmy skłóceni i bałam się jeszcze o ciąży powiedzieć. Teraz mama się cieszy, dziś robiła zakupy dla wnusi też :-)
Trzymajcie za mnie kciuki jutro- KTG :-) może mnie już zostawią w szpitalu na poród ;-)
Natalia22 ja też nie mogę się doczekać porodu :-)
Karolina nie martw się, my z mężem się też kłócimy non stop, ale zwalam to na humory ciążowe ;-)
Zagubiona przeczytałam Twoją historię i powiem Ci, że moja mama dowiedziała się o mojej ciąży jak ja byłam w 4 miesiącu, bo zauważyła, że przytyłam i podobno już jej znajomi gratulowali... i gdybym mogła cofnąć czas to wolałabym jej sama wcześniej powiedzieć. Ale u mnie była trochę inna sytuacja, bo 2 miesiące przed zajściem w ciążę uciekłam z domu i wzięłam ślub :-) czego moi rodzice nie pochwalali, ale na ślubie się pojawili :-) także trochę byliśmy skłóceni i bałam się jeszcze o ciąży powiedzieć. Teraz mama się cieszy, dziś robiła zakupy dla wnusi też :-)
Trzymajcie za mnie kciuki jutro- KTG :-) może mnie już zostawią w szpitalu na poród ;-)
Ostatnia edycja:
Zagubiona :(
Początkująca w BB
confounded ale Ty pewnie byłas sporo starsza mama :-) jestem tu nowa wiec nie bardzo znam Wasze historie...;]
lolkak mam nadzieję, że tak będzie no i jak moj chlopak przyjedzie na weekend to pogadam z nim o tym ze nie mozemy tego dlużej ciągnąc... zwłaszcza, że ciężko mi i tak
Kasiuch hmm ze spokojem to moze byc tu ciezko no ale będę sie starać ;-)
Paulaa mam nadzieje, że jakos sami damy radę. Fajnie Wam ze macie juz to za sobą :-)
lolkak mam nadzieję, że tak będzie no i jak moj chlopak przyjedzie na weekend to pogadam z nim o tym ze nie mozemy tego dlużej ciągnąc... zwłaszcza, że ciężko mi i tak
Kasiuch hmm ze spokojem to moze byc tu ciezko no ale będę sie starać ;-)
Paulaa mam nadzieje, że jakos sami damy radę. Fajnie Wam ze macie juz to za sobą :-)
M
motylek1135
Gość
Oj mamuśki, ja dzisiaj kwiatki kupiłam do naszego nowego domku. Mam nadzieję, że będzie pięknie. Troche się tylko boje tych upałów w tym roku. Jeszcze w dwupaku to 2 razy ciężej
reklama
confounded
Fanka BB :)
Zagubiona ja w tym roku skończę 20 lat :-) niedługo mam pierwszą rocznicę ślubu i trochę wcześniej pierwszy poród przed sobą :-)