reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siema dziewczyny :-)
snoopy normalnie widać jak tryskasz szczęściem :-)

Oliwka dobrze że zrozumiał ale bądź czujna mi też mówił że to się już nie powtórzy... ale wierze że u Ciebie będzie dobrze :-)

Co do tej laski która nie poszła do lekarza jak zaczęła krwawić to tragedia. bez komentarza.

A co do mnie to będę miała mieszkanie !!! jakoś tak w połowie czerwca nareszcie ! :-)

reklama
femme fatal no i Tobie tesh napewno zacznie sie ukladac :)a jak narazie o mieszkasz z rodzicami ?? ile tak wynajem w Polsce mieszkania kosztuje wieszjush z rachunkami itd ??

no póki co to z mamą i jej facetem ... blech :-p a mieszkania drogie ... mi okazyjnie sie trafiło za 1500 tak wyjdzie ze wszystkim 3 pokojowe ale to jest niska cena :-)

a ja dziś chyba cierpię na bezsennośc... położyłam sie do łózka i miejsca nie umiałam se znależć, tak mi nie wygodnie:/ Mój M dawno śpi, a ja sie znów sama męcze...:baffled::baffled::baffled: w ogóle ostatnio to sie czuje jakbym była sama... :-(Męza wiecznie nie ma w domu, a ja nie mam do kogo gęby otworzyć... bo gdy jestem w ciązy jakoś wszyscy o mnie zapomnieli, czasem tylko ktoś zapyta kiedy rodze...:baffled::baffled::baffled::baffled:
A żeby troszkę ze mną pobyć to w życiu... ja juz mam dość tej samotności:crazy:
Nie wiem co mam tu ze sobą zrobić...

femme fatal no i Tobie tesh napewno zacznie sie ukladac :)a jak narazie o mieszkasz z rodzicami ?? ile tak wynajem w Polsce mieszkania kosztuje wieszjush z rachunkami itd ??
Ja wynajmuje mieszkanie za 400zł + czynsz + media i wychodzi mi ok 1000 zł z kabłowką na miesiąc... miezkanie 3 pokoje, 60 m... całkiem fajnie nam sie trafiło;-)

:-)
Jezu dziewczyny to wy stare jestescie:tak:
ja urodzilam moja core jak mialam 16,5 lat :szok: !
nie bylo latwo ale sie udalo i teraz po 9 latach (listopad 2007) urodzilam droga corke...
teraz to jest mi juz duzo latwiej bo nie jestem juz taka dziewczynka jak wtedy bylam....
dziewczyny bedzie dobrze a napewmo moge was zapewnic ze bedziecie mialy super kontakt z waszymi pociechami tak jak ja teraz mam z Julką(ma 9 lat) i jestesmy jak kolezanki - mimo iz jestem dalej mloda (26l) to teraz cora mi mowi co jest modnie nosic i co sie ubierac:zawstydzona/y::-)
teraz mi sie niechce ale nastepnym razem chetnie sie podziele moja historia z zainteresowanymi.............
dodam tylko ze tata corek ten sam :rofl2: czyli nie jest tak zle jak to wygladalo na poczatku....
ps dodalabym wam zdjecie moich dziewczyn ale niewim jak:-D:zawstydzona/y::-D:-p

reklama
Do góry