reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mikaon chodzi i szuka tanio koszulki naszej drużyny żużlowej... Urodziny ma 7.06 a na mecz idzie 8.06 więc mu sprezentuje koszulke albo szalik Stali :-) Jeszcze dzisiaj mówił że marzyłoby mu sie na mecz w sierpniu isc w koszulce (jeżdrzą z naszym największym rywalem ) to pójdzie napewno... Uszyłabym mu ale maszyny w gorzowie nie mam musiałabym jechać do domu 50km... ale poszukam i kupie :-)

Nie zwracajmy uwagi lepiej na monike bo to jest jakaś ściema, tak jak chwilami napisała niby na innym forum są milsze i więcej sie dowiedziała ale co mogła więcej sie dowiedzieć... wszędzie napisałyby jej to samo i podniosły by głos że do tej pory nic nie zrobiła... A pozatym teraz tyle czasu po fakcie to jedynie na czyszczenie ją wziąźć mogą...

reklama
Oliwka, masz racje nie daj sie!!! Jak by Jarek podniusl reke na mnie albo na mala to bym go zabila (ablo moi kumple).
Moniskak takie pytania zadajesz jak bys z 10lat miala i nie wiedziala co sie dzieje!!! To bylo twoje dziecko i obowiazkiem jest isc do lekarza zeby zobaczyc co sie z plodem stalo!!! A i jak Ci u nas zle to po co do nas zagladasz???
Ona_mika ja przytylam 18kg a po porodzie juz te 8 mialam z banki, teraz ta 10 trzeba bedzie jakos spalic:-) mi juz sie bzykac chce:-D
Kaska co do prezetu to na pewno bedzie zadowolony:-) tylko kup koszulke w odpowiednim rozmiarze bo ja Jarkowi raz kupilam to sama w niej chodzilam bo dla niego byla za ciasna:-)

A ja mam teraz chwile dla siebie Jarecki z malenka na lozku leza bo juz nakarmiona i przewinieta, ale czekamy bo wykapac ja musze:-)

a do mnie przyjechala moja siostra z przyszlym mezem( 14 czerwca biora slub) i z prazentem imieninowym, oprocz prezentu dostalam mojem ukochane ptasie mleczko... normalnie pycha:-):-)
KasiaF87 nio to napewno ucieszy sie Twoj kochany z tekiego prezentu

KasiaF87 gratuluje pomyslu ja mam zawshe problem z prezentem dla mojego R nic mu nigdy nie trzeba i jak cos sam sobie kupi :/
Snoopy t jush niedlugo wytrzymaj jesce troszke az sie zagoisz :D:D: niby trzeba 6 tyg ale zawshe mozna wczesniej sie pobzykac :D

mnie wlasnie cosik naszlo na male co nieco, az w szoku jestem, bo praktycznie od poczatku ciazy mi sie nie chcialo, ale warto bylo:-)

Biedna Snoopy... Ale za to sobie praktycznie do samego końca korzystałaś... Mnie jak cosik najdzie to święto narodowe jest i M jak tylko usłyszy to odrazu wszystko rzuca... hihi... Ale przed ciążą to go baaaaaardzo męczyłam a teraz narzeka że tak mało...:-p:laugh2:

madzik1388,kasiag87,mika,snoopy-dzięki ja też mam nadzieję że będzie już oki!!!!!!

Oj Miska ale wybuchłaś ..,ale fakt kto mądry wiedząc że jest w ciąży i krwawi nie zgłasza się na pogotowie .

A co do seksu po porodzie to ja 3 tyg po cc już na chłopa wlazłam i wcale nie bolało...to jest tak że zalecają 6 tyg ale tak szczerze to zależy jak szybko kobieta dochodzi do siebie po porodzie>

A ja byłam z Bartkiem na szczepieniu waży 6900 i ma 62 cm ,3 czerwca okarze się czy coś lepiej z biodrami ,jak nie to czeka nas aparat...noi na nieszczęście będe chodzić z małym na rehabilitacje z masażami bo mały patrzy się ciągle w lewo i nawet po odchyleniu w prawo teni tak odchyla główke w lewo....boje się żeby to nie był przykurcz...jutro sama go trochę poćwicze ,z Oliwką chodziłam na rehabilitacje 9 mc to wiem co i jak. ASIOWO a ty kobieto jak się czujesz????

ZYWA gdzie ty się podziewasz???????

reklama
No Oliwka moze i zardzo wybuchlam no ale ilezmozna pishe to samo i dalej nie byla u lekarza :/ to wiesh !! o co biega wogole jej :/ nie martwila sie ze cos jest nie tak :/ ja jak cos mnie boli brzuch czy nie czulam ruchow dluzej to gnalam do lekarza bo balam sie ze cos nie tak ! No ale rozni ludzie sa n swiecie :) Cieshe se ze u Ciebie jush luzna :)
Snoopy ja tesh po 3tyg sie bzykalam a bylam nacinana :D zalezy jak szybko sie zagoi :D

Do góry