reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HEJ dziewczny ...nie miałam chwili sie odezwac bo co weszlam i czytalam to maly zaczynał filcharmonie,zreszta teraz tez mi marudzi bo miał szczepienie ..ale pisze i jednoczesnie go bujam na kolanach.

KASIAF87 dziekuje ci z calego serca za przejecie a calej rescie babeczek za wsparcie.

ja maly uśnie to napisze wiecej.........

SNOOPY oj kochana piekna ta twoja corcia a jaki usmiech....oj bedzie slicznota miala powodzenie

reklama
Snoopy teraz cwana bo jush przezyla porod :D:D:D Ja chociaz bede rodzic 2 raz to sie bojechyba gorzej niz jak przed 1 pordem bo jak ma byc tak jak przy Filpku to aj wymiekam :/ No ale coz Wyjsc jakos musi :D

Hehe no musi wyjsc musi:-) u nas byla pani Dorotka zdjela mi szwy i obejrzala malutka, niestety pempulek jej ropieje.... ale podobno ladnie sie odkleja. Zrobila wywiadzik i cacy jest bo nie bedziemy musialy do lek za 2 tyg jechac bo powiedziala ze Leszka do nas podesle:-) (lek rodzinnego) zjadla se obiadek, wypila kawusie pogadalysmy i pojechala, podobno elegancko brzusio juz mi sie wchlonol:-) na plaze moze pojde w tym roku:-D

No więc tak,wczoraj był dzień matki i dostałam ogromny bukiet kwiatów no`i `kolacja w restauracji...aż mi gały na wierzch wyszły a to za sprawą Daniela ...Przeprosił mnie w końcu idiota,porozmawiałam z nim tak szczerz od serca.

Wygarnełam że on nie jest jeden na świecie i nie zawacham się go zostawić jak zauważe że zaczyna na mnie łapke podnisić!!!I zapowidziałam mu że jak odejde to ppostaram się żeby nie miał kontaktów z dziećmi bo skaro teraz nie ma cierpliwości to co będzie jak będzie z nimi cały dziEŃ.
A ten że nie dał rady ze sobą że wszystko go wkurw...noi że nie mógł sam nad sobą zapanowac...powiedział że nigdy więcej tak się nie staje...powiedział że jak będzie w nerwach to wyjdzie z domu ,lub pójdzie do garażu w czymś podłubać żeby nie robić kłótni!!Powiedział że nie umiałby z nimim innym spać a co dopiero seksić(mieliśmy ze sobą swoje 1 razy i muszę przyznać że na początku to była straszna ciota w tych sprawach) noi tak przegadałam z nim ,coś tak ze 3 godz. i powspoinaliśmy jak dobrze było i jak może być nadal....no narazie się ciesze że tak się zachował ale nie okazuje mu tego i nadal udaję że jestem trochę obrażona...a co niech nie myśli że on jest górą...

Snoopy to w Polsce jakies wywiady srodowiskowe sa ?? czy tylko jak ktos ma znajomego ??
Oliwcia bardzo sie cieshe :) Grunt ze zrozumial i przeprosil i dobrze robish nie pokazujac tego ze sie cieshysh:)
A gwiazda milshe sa moze jak ktos nie pieprzy glupot :/ Idz lepiej do lekarzajak Ci radza lub na pogotowie :/ a nie kieruj sie ciemna linia na podbrzuszu:/ Wez Ty sie lepiej stuknij w leb i zacznij cos konkretnego robic !!! ja naprzyklad udanie sie do secjalisty:)

Snoopy jak czytalam twoj post jak rodzilas to mi sie moj porod przypomnial -kazda minuta:-) ale ty silna jestes tyle godzin sie meczyc:szok: i tez o bolu szybko zapomnialam tera gdy mnie sie ktos pyta czy bolalo bardzo nie umiem odpowiedziec:-)
i tez mi sie wtracala(nie mama)tylko tesciowa kapal kacperka przez 2 miesiace teraz tez mi sie wtraca:dry:ale puszczam to bokiem :-)

moniskak781 wiesz ale nie dalas nam mozliwosci zeby o tobie pozytywnie myslec, i nie dziw sie ze nie jestesmy mile... bo jaja madra osobka ktora WIE ze jest w ciazy i zaczyna krwawic nie pojdzie na pogotowie???? rany boskie dziewczyno to wyglada tak jakbys specjalnie zabila swoje dziecko, a ja chociaz jestem juz 16 tyg nie mam jeszcze tej ciemnej lini pod pepkiem.... nie rozumiem kompletnie takich ludzi jak Ty, zachowalas sie strasznie nieodpowiedzialnie, i nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe, ale w przyszlosci mozesz miec duze problemy z zajsciem w ciaze
oliwka_11 nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wam sie w koncu ulozylo, nareszcie zrozumial co zrobil, tzrymam za Was kciuki zeby juz zawsze tak bylo

Moze i mam trudny charakter , ale o udaniu sie do lekarza pisalam jush duuzo wczesniej jak napisalas pierwszy raz !! a pozatym powedz mi kto madry jak wie ze jest w ciazy czeka i zwleka z pojsciem do lekarza jak zaczyna krwawic???

moniskak781 te kobietki wcale nie są niemiłe wręcz przeciwnie! Takich to ze świecą szukać.

I w ogóle na tym forum jest dziwnie... Na innych dowiedzialam sie duzo wiecej.. I duzo milej było... heh...:angry::crazy:
A że są inteligentne i zauważyły, że Twoja historia kupy się nie trzyma i w pale im się nie mieści jak można wiedzieć o ciąży i nic nie robić jak się krawawi to chyba nie powód żeby pisać, że są niemiłe.
Ja bym chyba oszalała z przerażenia a nie po fakcie pisała o tym spokojnie na forum! :szok:

Watpie zeby mnie przyjeli w pierwszej kolejnosci.. Ale jutro sie umówiłam na wizyte ogólna wiec moze dostane skierowanie..
Oj czytanie ze zrozumieniem to chyba kuleje :no:. Dziewczyno przyjeliby Cię bez kolejki jak krawiłaś a nie teraz na noramlnej wizycie..

A miskahxc ty sama sie puknij w łeb... bo jesli kogos nie znasz to nie wypowiadaj sie na jego temat tylko staraj sie pomóc..
Ale w czym tu można pomóc? Jeśli wogóle byłaś wciąży to już nie jesteś i nic nie zrobiłaś, żeby uratować fasolkę!!! :wściekła/y::angry:

RZEKŁAM :tak:

PS piszesz, że na innych forach dziewczyny są milsze a masz tylko 3 posty w tym wszystkie napisane tutaj. Dziwne.

reklama
Moniskaknikt tu dla ciebie nie był niemiły... Każda pokolei radziła Ci żebyś udała sie do lekarza... Jeżeli chodzi o przyjęcie do szpitala to bez żadnych wątpliwości musieliby Cie przyjąć... Ja na początku maja leżałam w szpitalu z 3 dziewczynami u których wystąpiło krwawienie, ja sama byłam z plamieniem, i uwież że na izbie na samo hasło ciaża i plamienie posadziły mnie na wózek żebym sie nie przemęczała... Była ze mną na sali babka która tak krwawiła że była pewna że to koniec ale okazało sie że jednak nie... Więc nie każde plamienie jest poronieniem, ale lekarz wtedy powiedział że jeżeli są intensywne skrzepy to prawie pewne... Powinnaś więc udać sie jak najszybciej do lekarza... bo jeżeli nie wszystko z ciebie zeszło to niestety będzie konieczny zabieg... A i takie pozostałości mogą grozić ci poważnym uszczerbkiem na zdrowiu... No i poważnymi komplikacjami na przyszłość... Powodzenia
Mika on mi powie że mam mu nic nie kupować bo lepiej kupić za to coś dzidzi... Stwierdzi że jak coś potrzebuje to idzie do sklepu i kupuje... Ostatni pomysł wykorzystałam na święta ale wtedy to mi chodził i marudził że coś by tam chciał... Właśnie wpadłam na pomysł chyba... tylko na ceny popatrzeć musze :)
Oliwciuciesze sie że wszystko jest ok... Ja sie martwiłam a tu sytuacja sie poprawiła...:-) ale niech on dalej sie pomęczy a ty go dręcz psyhicznie, wykożystuj to że w tej chwili jesteś górą i przyzwyczaj go do tego na stałe:-)

Do góry