Pauluś89
Grudzień 2009
Kasiuch ja też tak narzekałam a teraz najchętniej jeszcze bym raz z brzuszkiem pośmigała
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokladnie u mnie male bebiko(350g) starcza na jakies 2-3 dni....Artystka ja miałam podobnie z pokarmem ale już po tygodniu karmiłam modyfikowanym. No ale na Bebilon to nie było mnie stać bo na początku to mało idzie mleczka a potem... Wielka pucha będzie starczała na jakieś 5-6 dni. Ja karmię NAN-em w dużych opakowaniach. Małemu smakuje
Asheara masz rację ja momentami żałuję, że nie walczyłam(choć miałąm taki okres, że laktator non stop przy piersi no ale mały już nie chciał piersi![]()
Artystka staraj się![]()
zgodze sie wygoda jest i dziecko najedzone i radosne....ale karmienie piersia tansze ze tak to okresle....Artystka ja miałam tak samo jak Ty , pokarm mi zanikał. Ja ogólnie karmiłam niecały miesiąc i ja nie żałuje że odstawiłam małą od cycka. Nie dość że mogłam zrobić więcej rzeczy to jeszcze mała nie płakała, że więcej nie może zjeść tylko miała butle i jadła ile chciała![]()
a ja dziś zapisałam się na prawkow poniedziałek zaczynam teorie później jazdy ;D zobaczymy jak to będzie ;P
zapominałabym zapisuję Łucję do ginekologa dziecięcego bo wejście do pochwy ma zrośnięte.