Pauluś89
Grudzień 2009
Kasiuch ja też tak narzekałam a teraz najchętniej jeszcze bym raz z brzuszkiem pośmigała))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokladnie u mnie male bebiko(350g) starcza na jakies 2-3 dni....Artystka ja miałam podobnie z pokarmem ale już po tygodniu karmiłam modyfikowanym. No ale na Bebilon to nie było mnie stać bo na początku to mało idzie mleczka a potem... Wielka pucha będzie starczała na jakieś 5-6 dni. Ja karmię NAN-em w dużych opakowaniach. Małemu smakuje
Asheara masz rację ja momentami żałuję, że nie walczyłam(choć miałąm taki okres, że laktator non stop przy piersi no ale mały już nie chciał piersi
Artystka staraj się
zgodze sie wygoda jest i dziecko najedzone i radosne....ale karmienie piersia tansze ze tak to okresle....Artystka ja miałam tak samo jak Ty , pokarm mi zanikał. Ja ogólnie karmiłam niecały miesiąc i ja nie żałuje że odstawiłam małą od cycka. Nie dość że mogłam zrobić więcej rzeczy to jeszcze mała nie płakała, że więcej nie może zjeść tylko miała butle i jadła ile chciała
a ja dziś zapisałam się na prawko w poniedziałek zaczynam teorie później jazdy ;D zobaczymy jak to będzie ;P
zapominałabym zapisuję Łucję do ginekologa dziecięcego bo wejście do pochwy ma zrośnięte.