Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
umi2 a dobrze dobrze ;D u mnie ok praca i praca. no a wieczorami Łucja. ) a u was jak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no i ja sie przyłącze i tez Cie opiernicze! mowie ci oficjalnieNo i jestem.
Byłam na IP, mój gin przyjmuje w szpitalu więc migiem sie z nim umówiłam..
Zrobił mi USG.. ( a wczoraj miałam i wszystko ok wyszlo).
A więc mam ciąże zagrożoną dostałam yy Fenotyrol. No ale powiedział, żeby się nie martwić na zapas i dużo wypoczywać..Nie plamię więc, sytuacja nie jest tak dramatyczna..
Ale już sie wystraszyłam, że bede mieć powtórke..
Wczoraj myłam okna spytał sie mnie czy nie miałam jakiegos wiekszego wysiłku.. i tak mnie opierniczył!..
Nie wiedziałam, że tego nie można robic w ciazy
sprzatanie sprzatanie i jeszczeraz sprzataniehej :-)
nareszcie sie rozpisałyście jak trzeba hehe ixidixi pomysłowa z Ciebie mamuśka ale teraz musisz uważać na Was dwoje
Jak wam ida przygotowania świąteczne? ja posiałam rzeżuchę bo lubię do jajek a dzisiaj robie jeszcze jakieś zakupki bo też trzeba ale ogólnie leniwie do nich podchodzę a Wy? jakaś babka dobra też sie pojawi zapewne bo mój B to słodka dupcia jest
Jak u was wygląda Wielkanoc?