reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej kochane ja mam dziś wolne , ale sprzątanie mnie czeka bo przy Łucji to w godzinę mam w pokoju tajfun.. :no: i jeszcze te okna .. masakra Łucja niech sprząta ;D o tyle mam dobrze że jak na coś pokaże i powiem "daj" to ona to podnosi i daje :p

Witam!

Mam pytanie...czy w Waszych szpitalach sprawdzano grupę krwi dziecka po narodzinach? Pytam, ponieważ mój syn nie ma wpisanej grupy krwi w książeczce zdrowia, a po dzisiejszym telefonie do szpitala dowiedziałam się,że oni nie badają grupy krwi dziecka po narodzinach...co jest dla mnie absurdalne. Chciałabym się dowiedzieć jak to było u Was...bo być może w moim przypadku ktoś tego po prostu nie zrobić z przeoczenia,a teraz jakieś głupoty mi opowiadają.

Ja córke rodziłam w małym szpitalu w Grójcu i szczerze też nie znamy jej krwi do tej pory... Nie zrobili jej badan żadnych...
Synka rodziłam w wawie na Żelaznej i tam już krew pobierali i mam wpisane w ksiązeczce jaką ma krew...
Chyba to zalezy od szptala... niewiem :]]]

nigdy nie robili i teraz też nie robią badania grupy krwi, chyba, że to konieczne, ja dowiedziałam się jaką mam grupę krwi dopiero jak zaszłam w ciąże, zresztą mój mąż też :)

kiedyś robili...przynajmniej ja i mąż mamy w książeczkach zdrowia wydawanych po urodzeniu wpisaną grupę krwi...a urodziliśmy się w różnych miastach...dziwne mi się wydaje nie znać swojej grupy krwi..

Elizka skoro u jednego dzieciaczka pobrali a u drugiego nie to na pewno jest tak jak piszesz...czyli zależy od szpitala.

A ja nie miałam podanej grupy krwi.. dopiero niedawno sie dowiedziałam.. Moi rodzice, owszem.. przy porodzie pobrano im krew...
Ciekawe czemu.. żyłam 19 lat w niepewności :x :confused:
Pogoda coś sie popsuła :wściekła/y:a było taak ładnie..
Te mdłości nie dadzą mi chyba spokoju :( przez to na nic nie mam ochoty.. nawet rozmawiac z moim D.:-(

Dziewczyny mam takie pytanie.. da sie jakoś uniknąć, zapobiec powstawaniu przebarwień na twarzy w ciąży? Czy np. kremy z wysokim filtrem wystarczą?;-)

Ja też nie mam wpisanej grupy krwi mojego szkraba a rodziłam w Płocku...
Ale ja na starym szpitalu rodziłam a moja mama mnie rodziła na nowym i była moja grupa krwi wpisana... Tyle ze jak mialam pare lat to bawilam sie i wyrwałam ten róg gdzie byla moja grupa krwi i dopiero bedac w ciazy dowiedzialam sie jaką mam grupe...

Dzis piękna pogoda, mam zamiar wybrać sie na spacerek z Michasiem :) i porozmawiać z moim byłym ;/ bo od poczatku marca nie jestesmy razem... I musze powaznie sie zastanowić czy dać mu szanse czy nie...

reklama
artystka a wydawło mi sie że jest miedzy wami super szkoda ale moze jeszcze wszytko sie ułozy, może po prostu twoja ciaza go przerosła
ixidixi chetnie bym ci pomogła ale nie potrafię:( moze udaj sie do dermatologa powinien cos zaradzic

Do góry