brzusio sliczny..hejka dziewczyny
widze ze Artyski synek ma juz imie fajne... podoba mi sie..
i widzie ze coraz wiecej mama sie tu pojawiam...
u mnie dobrze dzidzi sie rozwija..i bedzie Dziewczynka ja chce Letycje...ale moj M. jeszcze nie jeste przekonany do tego imienia...
wogole to sie oksatnio bardzo Kluce z M. i nie wiem co to dalej bedzie;(
i moj brzucholek w Avatarku
imie? hm...ciekawe nawet ladne
i super ze dziewczynka!) gratuluje!
wlasnie ja sie tez zastanawialam, czemu moj olek nie ma wpisanej grupy krwi w ksiazeczce, ja mam swoja wpisana...a nie spytalam sie w szpitalu bo zauwazylam to dopiero jak juz w domu bylam, a moja mama rodzila mnie w tym samym szpitalu co ja Olka....Witam!
Mam pytanie...czy w Waszych szpitalach sprawdzano grupę krwi dziecka po narodzinach? Pytam, ponieważ mój syn nie ma wpisanej grupy krwi w książeczce zdrowia, a po dzisiejszym telefonie do szpitala dowiedziałam się,że oni nie badają grupy krwi dziecka po narodzinach...co jest dla mnie absurdalne. Chciałabym się dowiedzieć jak to było u Was...bo być może w moim przypadku ktoś tego po prostu nie zrobić z przeoczenia,a teraz jakieś głupoty mi opowiadają.
nie pomoge ci co do przebarwien bo nie mam pojecia, a co do mdlosci, to czytalam ze zeby je troche zlagodzic , rano jak wstaniesz jedz sniadanie po trochu i powoliA ja nie miałam podanej grupy krwi.. dopiero niedawno sie dowiedziałam.. Moi rodzice, owszem.. przy porodzie pobrano im krew...
Ciekawe czemu.. żyłam 19 lat w niepewności :x
Pogoda coś sie popsuła a było taak ładnie..
Te mdłości nie dadzą mi chyba spokoju przez to na nic nie mam ochoty.. nawet rozmawiac z moim D.:-(
Dziewczyny mam takie pytanie.. da sie jakoś uniknąć, zapobiec powstawaniu przebarwień na twarzy w ciąży? Czy np. kremy z wysokim filtrem wystarczą?;-)
a my sie chwalimy ze konczymy dzis 3 MIESIACE!