reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestemy:-) ja troche obolala,ale jutro juz mi szwy zdejmuja;-) a malenka po prostu kochana, spi, je i robi kupy:-) teraz spi i mam chwilke:-) dzialo sie cos ciekawego jak nas niebylo???

reklama
snoopy12 dobrze że już jesteście z małą w domciu. A co do Jarka to napewno wam się ułoży i wszystko będzie OK. Czekamy też na jakieś zdjęcia małej.

snoopy12 witamy po tak dlugiej nieobecnosci, super ze z mala wszystko dobrze... bardzo marudzi???
ja jestem wlasnie po wizycie, z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije prawidlowo, normalnie super tak sluchac bijacego serduszka... a na infekcje lekarz przepisal mi antybiotyk, mam nadzieje ze cos pomoze, a i dostalam skierowanie na badanie pod wzgledem toksoplazmozy, slyszalam ze jest platne, nie wiecie ile moze kosztowac???

snoopy12 - Hey mamuśka ! :-) dobrze że wróciłaś :-) wstaw jakieś zdjęcie małej wszystkie tu czekamy :-)

A ja mam jeszcze takie pytanko co do szkoły rodzenia ... samej też można chodzić ?

Witam wszytskie mamusie!
Jak już sie tu zarejestrowałam to też się podziele tym że jestem młodą mamą.Mam 24 lata i 6letniego synka,czyli mialam jakieś 15/16 lat jak zaszłam w ciążę :)
Niestety zgodze się z tym że młode mamy mają ciężko jeśli chodzi o otoczenie,ale co zrobić trzeba się zaprzeć,nie miałam za wiele przykrych sytuacji w kwesti mojego wieku i ciąży,ale niestety zdażało się...trzeba podnieść wysoko głowe,przełknąć nie miłe słowo i iść dalej,nie przejmować sie ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA :)))

Snoopy czyli jednak dzien mamusi w domku z małą? teraz jak już sie przystosujesz do nowego trybu to od razu pisz jak tam i wstawiaj fotki bo normalnie doczekać sie strasznie nie moge :-)
Aniu śliczne foteczki, Hania jest śliczna :-)
Puma witam... Napisz coś jeszcze o sobie? Co z tatusiem? wstaw jakieś zdjęcia...
Mika u nas Feel już był w piątek, bilety rozeszły sie jak świerze błeczki... Ja tam nie szłam bo wolę kupić coś maleństwu a 7-8 są dni gorzowa więc sobie pójde...

Malenka jest kochana, wcale nie marudzi:-) poplakuje jak cos chce srednio co 3-4 godziny, nocki tez przesypia, ale zobaczymy jak to w domu bedzie wygladalo, dzisiaj bedzie pierwsze kapanie zobaczymy czy dam sobie rade;-)
Co do zdjecia nie chce mi sie po tel siegac:p ale jak dupe rusze to wstawie a teraz was troszke podczytam bo ma duze zaleglosci:-)

reklama
KasiaF87 jeśli chodzi o tatusia to już nie jest tak pięknie hehe,niestety nie miałam tej przyjemności żeby wspólnie cieszyć się z tego że będzie dziudziuś,ale takie życie,mam wspaniałych rodziców,którzy mi BARDZO pomogli ! Co prawda "tatuś" wykazał się i był przy porodzie ale na tym skończyła się jego kariera,rozstaliśmy sie jak Sebek miał ok pół roczku,w sumie już wcześniej jak by nie byliśmy razem bo co to za związek jak kumple są ważniejsi niż dziewczyna z brzuchem ;)
Ostatni raz widział się z małym na jego roczku od tamtej pory cisza i szczerze powiem że cieszę się że tak się stało i mam wielką nadzieje że nie przypomni sobie o nas !!!
Ma podobno żone,córke i niech tak zostanie,mi jest dobrze tak jak jest bez niego,mam wspaniałego faceta a Sebek ojca,traktuje go jak swojego syna,Sebek jeszcze nie wie że N nie jest biologicznym tatusiem,przyjdzie czas to się dowie i sam postanowi co z tym zrobić...
Nie ojcem ten który zapłodnił,tylko ten który wychował...
To chyba tyle w temacie ojca a o sobie...hmm...nie wiem hehe :)
Mieszkam pod Radomiem,ale pochodze z Jastarni,mieszkamy sobie we 4 ja Sebek,N i piesek,przed chwilą skończyłam L.O. dla dorosłych i napisałam mature,czy zdałam się okaże pod koniec czerwca...chyba wsio :)

Pozdrowionka;-)

Do góry