reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny na Polsacie zaraz komedia będzie lecieć "I kto to mówi II "
polecam :D

artystka oglądnij sobie na rozluźnienie , może jak się pośmiejesz trochę to synio zechce wyjść hyhyhy ...

zmykam... dobrej nocki ;) i do jutra
jutro pewnie zajrzę ,a później jedziemy na obchody Nowego Roku Chińskiego :D
nawącham się trochę tych chińskich dań, ale pewnie mała nie zechce i tak wyjść hahaha!

reklama
Hm no kochana to ja powiem tak :D Ja jestem wykapany tata. Jak mam zdjecie gdzies ze tata stoi a ja obok niego, jak mialam 5 lat, no istna kopia. zeby te same, twarz ta sama, oczy po tacie, figura po tacie, umięsnione łydki po tacie xD kształt pazurków taty, palce u nóg i rąk też. Po mamie nawet cycków chyba nie mam ;P po babci (mama mojego taty) haha :p

A synek móglby oczka po tatusiu odziedziczyć i takie piekne białe zęby ;) i ten uśmiech :D
Po mnie lepiej niech ma figure bo tatus chude chuchro takie :p
A no i po mnie oczywiście talencior ;D

kasiuch i grecja no mi to lecą latka szybko, ale najszybciej to zleciało tak do 13 lat. Później wolno mi leciał czas, a teraz znowu tak szybko...
No ten poród sie ciągnie i ciągnie...

Ooo dziewczyny z doświadczenia moze podpowiecie jakąś metode na przyspieszenie dzidzi? ;D

kasie też mam 18 marca ;D Ale 18te urodziny :D A o której sie urodziłaś?

to nie tak więcej ode mnie:-Dale to prawda, że po 18 czas szybko leci...jeszcze niedawno robiłam imprezę 18, szłam do liceum a to już tyle minęło. nawet od matury szybko czas zleciał:confused2: czasami się czuję jakbym zaraz miała mieć 30:-D
clio własnie zauważyłam, że my ten sam dzień;-)

kurde może to dziwne, ale mam Cyfrę+ i nie mam Polsatu. a bym obejrzała:crazy: jak byłam mała to mój ulubiony film był hahah

artystka na przyśpieszenie dzidzi hmm:
sex,
ananasy,
sex,
chodzenie po schodach,
sex,
sprzątanie ,
sex,
odkurzanie,
sex,
spacery długie...
SEX:D