clio ja robiłam te zdjecia 3D ;D Jak chcesz to moge wstawić fotki
24 tygodniu chyba robiłam czy 23 juz nie pamietam
SUuuuper wrażenia ogólnie. Ale teraz z czasem to powiem tak ze moglabym tak do 30 tygodnia sie wstrzymać bo wtedy takie puciaki z dzieci są, a jak ja byłam to moje takie chucherko chude na fotkach
Ale rób jak masz pieniązki stać Cie to rób!! Pamiątka na całe życie!
baska no na kółkach mam, przydatna rzecz, ale jak ja taki kurdupel to ciężej mi ;P I jak już przestawie w pokoju tak jak ma być (moze juz jutro) to dopiero zdemontuje kółka ;] bo przewijak kupiłam i warto żeby sie przydał na coś
stepelek bylam wczoraj tak zmeczona ze juz o 23 usnęłam.. Nic nie namalowałam, jakoś mam ochote ale nie mam sił na nic.
ewi kochana zrób suwaczki z dziecmi ile mają latek itd
Bo ja to nigdy nie wiem nic ;P
firanka hehe no ja wiesz jakoś strachu przed porodem nie mam. Dziś mnie dopadł strach i to niezły, ale zamartwiam sie czy dzidziuś będzie zdrowy, czy nie bedzie zadnych komplikacji, ojej a jak coś bedzie nie tak?
Jeszcze dziś miałam takie chore sny że już wogóle mam stracha. Śniło mi się że leżałam na łóżku i chciałam na 2 bok sie przewrócić i spadłam z łóżka na podłoge i nagle na podłodze mokro bylo spojrzałam na swoj brzuch, a z tego boku bo na niego spadłam to mialam dziure i mi wody płodowe odchodziły, i widzialam rączke i nóżke synka jak tam zerknęłam..
Pojechalam do szpitala, zrobili mi cesarke i później była punktacja to jakoś tak bylo ze 10/10 punktów za coś tam dzidzius dostał, pozniej 5/5 i na koncu 1/6 i okazało sie ze jakaś wada wrodzona...
Później śniło mi sie ze te moje dziecie było tak małe jak moja dłoń...
Nosz takie głupoty wogole w pokoju mialam 2 okna otworzone (bo mi strasznie gorąco i duszno) to jak sie obudziłam to cała mokra byłam, zlana potem.. A w pokoju dosłownie lodówka była..
kingusia no u mnie też bylo od gina: pani nawet do marca nie wytrzyma..
A coś czuje ze jeszcze po terminie bede!