reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny , troche mnie nie bylo i w sumie nie zbyt chce mi sie nadrabiac bo bym sie zaczytała na smierc. Jesli chodzi co u mnie to szczerze? Nie ma rewelacji. No bo jest tak jak było a mnie juz tak nie pasuje, ale to dłuższa filozofia.

Buziaki dla wszytskich ;*

reklama
Artystka coś małego, ogólnie to kiedyś widziałam taka kobietę kucającą z skrzydełkami tak bokiem takie coś w rodzaju wróżki z tym, że tylko takie podstawowe kontury ogólnie coś małego i kobiecego;-) A teraz jak się dowiedziałaś, że to może być już to pewnie w ogóle nie możesz się doczekać?:-)Tylko czekać na dzidzie :-)
Madzia i jak wiecie już co i jak tak jak mówiłaś będziecie się starać?
Umi nie najgorzej ale jak mu się przebił to zupełnie inne dziecko w końcu spokój a nie ciągły płacz:-)

No a mi się udało żeby nic nie zrobić ale to tak cicho bo to wstyd:-p W ramach rekompensaty piekę murzynka pierwszy raz więc zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

Ostatnia edycja:
heja pozniej doczytam dziolchy ale jak na razie troszke zajeta jestem przeprowadzke koncze wlasnie ...

Moja stuknieta byla lokatorka sledzii mnie na forum i czyta kazdy wpis Jest stara i glupia Zachowuje sie jak gowniarz ... Swojego zycia niema i napawa sie czyimis problemami Zal zal zal

A co do Agus to serdeczne gratulacje !!!!!

hej Mamuśki ;-)też tu dawno nie zaglądałam conieco nadrobiła ale jeszcze doczytuję :-p
ja dzisiaj jestem po kolejnych badaniach :tak:wszystko jest ok maleństwo rozwija się dobrze :tak: uparłam się żeby sprawdzić tętno a to 11 tydzień lekarka powiedziała że mogę być zawiedziona ale co tam :-p i usłyszałam najpierw szumy cisza a potem dosłownie sekundy i już do końca cisza mała cwaniara dozuje nam doświadczenia :sorry:na dziś wystarczy reszta za miesiąc :sorry: ciekawe po kim taki charakterek :-p

Widziałam ze coś o kolczykach pisałyście ja miałam w pępku i już wyjełam mam też tatuaz na krzyżu mam nadzieję że jakoś tatuaż przetrwa a dziurka po kolczyku będzie względna :-(
wogóle mam dzisiaj paskudne popołudnie ... tez jesteście przewrażliwione płaczliwe i wszystko odbieracie za krzywdę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
umi - Ja pracuje od 8 rano do 8 rano nastepnego dnia, czyli siedze w pracy 24 godziny a potem mam 48 wolne. Tyle, że tak naparwde z tych dwóch dni wolnego zostaej mi 1,5 no bo pół odsypiam.

Maagda - A widzisz... ja tez pracuje na barze czyli mam sztyczność z frytkami, zapiekankami itd. do tego wcinam tam bardzo dużo surówek (bo to moge jeść za darmo) a jak jestem w domu to i tak mam ochotę na coś podobnego.

Zresztą, od dłuższego czasu wcina śledzie... i żeby było jeszcze dziwniej to jem je np. z czekolada, albo serkiem :p

kolia - i jak tam ciasto?? dasz kawałek??

Panistepelek a dobre wyszło;-) a kawałki mogę dać nawet dwa:-)
Clio "mała cwaniara" czyli jesteś przekonana o córce?:-)

No nic pora się zbierać bo rano trzeba wstać;-)

kolia to jak cos to sie jeszcze zgadamy i coś tam pokombinuję. Ale narazie emocje w domu jak tralala :p :) Straaasznie sie napaliłam na dzidzie, ale teraz sie wszystko uspokoiło, skurcze dziś miałam tylko 4 ogólnie nic mnie nie boli narazie i widze ze dzidzi jednak sie nie spieszy;p

Dziewczyny mam do was pytanie, czy ten przewijak co na łóżeczko się kładzie bardzo wam sie przydał? Dziś mialam kupić za 55 zł, ale sie zastanawiam mama uważa ze bez sensu ze to strata pieniedzy, a niektórzy mówią że bardzo przydatny jest...

Clio widze że o córeczce marzysz ;D ;)

sylcia to weź jak Cie śledzi to o niej napisz coś niemiłego :D Może sie zrazi troche ;p chociaż tak łatwo się mówi, a głupio zrobić takie coś.
Współczuje

panistepelek współczuje nie chciałabym tak pracować..
Moja mama ma bardzo fajnie jednego dnia na 12 godzin drugiego wolne i tak na zmiane ma ;)

Artystka ja pisze wprost to co oniej mysle I niech sobie czyta tamto czy owamto Nie jestem przynajmniej dwulicowa A ona rownie dobrze wie co do niej czuje ;/;/;/

a co do przewijaka to ja go mam Ale nadzwyczajnie czesto nie uzywalam Ja mialam w lozeczku odrazu A jakbym mialainny modelkojca to zapewne nie kupowala bym osobno przewijaka

reklama
Artystka jasne nie ma sprawy:-) A co do kojca to mi sie wydawał przydatny (nie mialam) ale po 1. nie trzeba sie tak schylac a po 2. misiu ma ze mna pokoik i to jest poprostu oszczednosc miejsca.

Dobra spadam sie edukowac bo sie spoznie zaraz:-p

Do góry