reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal to super, tzrymam kciuki zeby cos z tego wyszlo
ania_zywa a ja chodze do panstwowego, i musze powiedziec ze nie narzekam, na ostatniej wizycie myslalam ze bedzie mega wkurzony, bo nie mogl do pracy dojechac bo mu sie samochod zepsul i byl prawie 2 godz spozniony, ja wchodze, a on usmiechniety, o wszystko sie wypytuje, normalnie szok, nio ale nie wszyscy tacy sa, ja dodatkowo sie ciesze, bo tej moj pracuje w tym szpitalu w ktorym bede rodzic, i on stara sie w miare mozliwosci byc przy porodzie.
kurcze nie wiem co mi teraz powie bo stara infekcja mi sie odnowila, jestem zla jak nie wiem co bo strasznie dlugo to leczylam

reklama
A no właśnie sobie z nim pisze :-) hihi ale bez wczówania się ! :-p

Zywa -
a złożył chociaż życzenia ? :-p

W ogóle robiłam test jaki jest mój partner (czytaj ex :-p )
Jaki jest Twój partner. < !

I jaki miałam wynik patrzcie :-p
"Na podstawie udzielonych odpowiedzi stwierdzam, że masz do czynienia z człowiekiem szalonym i nawet nieprzewidywalnym. Człowiek ten pomimo starań nigdy się nie zmieni. Nie da się sprawić aby był lojalny i oddany. Choć wymienione przed chwilą cechy mogą się pojawić, to na pewno człowiek ten nie nadaje się do poważnego związku, gdyż związki są dla niego przygodami, stabilność związków nie jest jego domeną. Osoba ta dba tylko o zaspokojenie tylko swoich potrzeb, a reputacja nie jest istotna." :-p

FemmeFatal, mi wyszło to samo w tym teście:sorry2:. Może każdemu wychodzi to samo:-D:-D. Chyba, że bym wszędzie zaznaczała odpowiedzi a) to może wyszedłby chłopak idealny:-D:-D.

a mi wyszlo to:
Twój partner (Twoja partnerka) sprawia, że masz poczucie wielkiej stabilności waszego związku, a to dzięki temu, że zawsze podziela Twoje poglądy oraz dba o to, żeby było wam jak najlepiej. To wszystko sprawia, że w waszym związku brakuje polotu, dlatego wasz związek nie jest ekscytujący, może pojawić się znudzenie. Aby temu zaradzić powziąć działania, które udowodnią mu, że nie musi się na wszystko zgadzać, że może mieć swoje zdanie. Przydałoby się udowodnić swojej drugiej połówce, że jest prawdziwą kobietą (prawdziwym mężczyzną), i że do odważnych świat należy, a także, że chwile zapomnienia to nic złego.

Widzisz Madzik jak to jest:-D:-D. Co z tego, że partner dba o to, żeby było Wam jak najlepiej, skoro i tak później wkradnie się nuda:-D:-D. Tak źle tak niedobrze:laugh2:.

A to mój wynik:
W zachowaniu twojego partnera (twojej partnerki) można się doszukać szaleństwa jak rozsądku. To znaczy, że potrafi dopasować swoje zachowanie do danej chwili. Wie kiedy można sobie pozwolić na zapomnienie się, jak i kiedy ma do czynienia z poważną sytuacją życiową i trzeba twardo stąpać po ziemi. Na podstawie udzielonych odpowiedzi można stwierdzić, że mamy do czynienia z osobą, która potrafi być: ekscytująca, czarująca i fascynuje. Pracując nad charakterem partnera / partnerki należy wspierać go w tym, co robi tłumacząc, czego oczekujesz i wspierać się faktami z przeszłości. Pomimo czasem szalonych pomysłów, mamy do czynienia z człowiekiem, który nie przekracza granic określonych wspólnie ze swoją sympatią.

Tak wogóle to dzieńdoberek wszystkim...
Chciałam wczoraj wstawić zdjęcia ale tylko linki mi wskakują... No i wkońcu sie wkurzyłam bo komputer mi sie wieszać zaczął od tego kombinowania i poszłam spać...

Eh, pogoda fatalna, a miałam jechać sobie na grila nad jeziorko, M. odsypia a ja sie męcze ze zdjęciami :p
A ty do której dzisiaj w pracy?

oj to Ci współczuje... Wiem co to znaczy cały dzień w pracy... Pracowałam po 12godzin... Denerwują mnie te fotki jak cholera... Tylko linki wchodzą a fotki takie tutaj wskoczyć kurcze nie chcą...:wściekła/y:

Witam Dziewczynki :) Jak dzionek ??
U fatalnie mam jakies dziwne bole jak na miesiaczke ( nieregularne tylko raz na jakis czas ) i trwaja okolo 2-3 minut ze sie ruszyc nie moge :/ miala moze tak kiedys ktoras ??

reklama
Do góry