reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehehe fajny obrazek ja też jeszcze będę miała normalnego męża który pije piwo z normalnym kolegą ;-) jestem tego pewna :-) taka drobnostka a taka istotna :)

Ja przed ciążą paliłam od 6 lat a jak się dowiedziałam to rzuciłam palenie z dnia na dzień i nie palę po ciąży ,a o %% już nie wspomnę bo po jednym naprawdę słabym drinku miałam bombę i nie pasuje mi już taki styl życia...nie mniej jednak idę na imprezkę we wrześniu na Stadium of Sound bo będzie Dj Tiesto!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

Witam kobietki, i znowu beznadziejny dzien przed nami, u mnie pochurno i tylko czekac jak cos bedzie padac, a co do alkoholu, to ja oczywiscie sie pilnuje, papierosow w ogole nie palilam, ale jak tak spotykamy sie ze znajomymi, albo jakas impreza domowa,
i kazdy piwko, a ja Kubusia to czasami ma sie ochote na male piwko:-)

Dzień dobry ! :-)

No oby się udało póki co pisze i w ogóle ja nic nie naciskam nawet sie 1 nie odzywam żeby nie było :-)

A co do alkoholu to nie wzięłam ani łyczka :-) są rzeczy ważne i ważniejsze :-)

reklama
Dzień dobry z pracy;-).
FemmeFatal, ale słodko:-). Ale nie zapeszajmy, trzymajmy lepiej kciuki za rozwój wydarzeń:-D:-D.
Ja przed ciążą paliłam od 6 lat a jak się dowiedziałam to rzuciłam palenie z dnia na dzień i nie palę po ciąży ,a o %% już nie wspomnę bo po jednym naprawdę słabym drinku miałam bombę i nie pasuje mi już taki styl życia..
Haha, ja to samo, nie palę a jak na Hani chrzcinach wypiłam lampkę wina to normalnie czułam się, jakbym miała bombe:-D:-D. Teraz juz w ogóle nie pije, nawet nie mam okazji. A kiedyś przyszedł kumpel z piwkiem do mnie i on wypił a ja swoje schowałam do lodówki i tak tam stoi już kilka miesięcy:-D:-D.

Ona_mika, to prawda, że lekarz prywatnie ma więcej czasu dla pacjentki i lepiej się nią zajmie. Mój nawet czasem przyjmował mnie dopiero po 21 godzinie i i tak tryskał humorem i nie widać było po nim zmęczenia (choć przyjmował od 14). Poza tym ja w ogóle trafiłam na wspaniałego ginka, bierze 60zł ale ja wiem, że zawsze idę do niego bez stresu i mam do niego pełne zaufanie! A jak urodziłam Hanie to przychodził do mnie codziennie, podczas gdy do innych dziewczyn ich lekarze w ogóle się nie intersowali.
Madzik, u mnie też pochmurno, ale ja do 21 w pracy, więc mi nie zależy:-D:-D.

A ja wczraj miałam ciężki dzień, w nocy spałam tylko 3 godziny, wszystko przez Hani ojca, ale już nie będę o tym pisać, żeby nie psuć sobie kolejnego dnia, wystarczy że zepsuł mi urodziny:wściekła/y:.

Do góry