reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny jak wstawic zdjęcie tu na stronke? tylko jakiaś polska stronka bo ja niemieckim operuje ale angielski to nie bardzo :-)

reklama
ehh... współczuję wam dziewczyny tych chopów:(
Ja tu mam skarb w domku i jestem pewna, że po przyjściu maleństwa na świat nic sie nie zmieni... :) Miałam ogromne wątpliwości przed slubem, ale teraz jestem pewna, że to fgacet na całe życie...:) Tak sie o nas troszczy jak nikt inny na świecie nigdy:) Jak jezcze małej w brzuszku nie było to już był cudem...:) Wszystko zrobi, teraz jeszcze wszystko za mnie chce robić, bo wie, że ja i tak bardzo się męcze... :) ehhh... mogę smiało powiedzieć, że jestem Szczęściarą!!!
3majcie się dziewczyny...:)

Ja jestem. ITylko nie wiem co pisać skoro nikt się nie odzywa..

Jem sobie własnie kolację (ugotowałam kalafior i pokroiłam sobie pomidorki z cebulką)..

Na naszej klasie :-) idiota haseł nie zmienił więc mogłam sobie sprawdzać z jakim to ... byłam i że nie mam czego żałować tylko do tej pory były tylko jakieś buziaczki umawianie się wymienianie gg itp... a tu takie wyznanie i to w taki sposób żałosny... hehe pewnie mu sie ruchać chce i szuka naiwnej ... i zapewne znajdzie :dry: życie.

Zostawiłam mu na gg wiadomość w której zacytowałam jego wiadomość do tej typiary i powiedziałam mu żeby zmienił hasło bo mi się rzygać chce od czytania tego :-p nawet nic nie odpisał ale hasło zmienił :-)

A teraz jeszcze ma status ze są ludzie dla których chce się żyć i zadowolona minka ... po prostu brak mi słów :-p no ale cóż ....

Ogólnie to wczoraj całą noc przegadałam z kumplem (ojjj podoba mi się :-) ) i leżał u mnie na brzuszku i słuchał bąbelków i w ogóle... strasznie fajnie... może coś z tego wyjdzie ale nie chce się śpieszyć ... fajnie było poczuć kogoś bliskość jeszcze on jest taki zainteresowany tym moim brzuchem :-)

reklama
O prosze, to wy sie tak tu ukrywacie? Nieładnie...
Chciałam iść na spacerek z koleżankiami ale one są na koncercie FEEL, mój M. już śpi... Biedny znowu nie mógł zasnąć... Wstaje o 1 wraca o 10-11 potem ciągle na nogach a jak sie położy o 19 to zasnąć nie może... Bardzo mnie to dziwi... Ale ja też mam problemy ze spaniem :-p

Do góry