reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi mi też się to najbardziej podoba. :-) a no nie było mnie , ale Ciebie też długo nie widziałam u nas ok Łucja chodzi ma 8 zębów :) a ja pracuje w gastro barze :)
jestesaniołkiem ja urodziłam Łucję w marcu i w kwietniu jak zaczęłam z nią wychodzić kupiłam jej kombinezon polarowy :) rozmiar 68 i był lekko za duży ale to lepiej.
artystka no to bd miały dzieci z tego samego miesiąca jak się uda ;-)
ixidixi gratulacje ! ;*

reklama
Witajcie za mna noc genialna:-D:laugh2:
Maagda ooo super Kacper tez ma 8 zebow ale chodzi tylko za jedna ręke:-p no, ale ma czas daje mu do roczku.:-D czyli punkt 6 maja musi smigać:-p. Masz prace na zmiany?
ixidixi Gratuluje

Dziewczyny jak kupujecie kombinezony to większe lepiej żeby był za duży niż za mały za duzy zawsze można wykorzystać a za mały niestety nie...

dziewczyny mam kłopot mój maluch ma zatwardzenie i bardzo się męczy przy robieniu kupy jak mu mogę pomóc?
powiem od razu że jabłka nic nie dają w jego przypadku:-(

jej dosłodź mu w takim razie cos musi lubic mój tez nie chciał ale byłam uparta i polubił oglądając sie na dziecko ze czegoś nie lubi w tym wieku to jak będzie miał 2 lata to zje tylko jedna potrawę... nie ma ze boli a rumianek lubi? w tym wieku na poczatku dziecko nie lubi a po tygodniu juz kocha tak jak mój miał 4 miesiace pluł marchewką a teraz wcina jak opetany... trzeba próbowac

on kopru nie chciał nigdy rumianek pił do puki nie dostał soku owocowego i od tamtej pory tylko soki i herbatki owocowe a tak poza tym wcina wszystko co mu daje

kasie OMG masz podejście wybacz ale jaby miał przyjmowac lekarstwa które miałyby mu pomóc to tez bys mu ich nie dała bo nie smakowałyby mu albo mu chcesz pomóc i dla jego dobra przymusisz go do czegoś... mozesz mu pomóc czopkami tez bo sa takie nie pamietam nazwy osobiscie nie uzywalam i niektórzy termometrem pomagaja tez osobiscie nie stoswałam tego...

Umi powiedz mi jak zmusić 5 miesięczne dziecko do wypicia herbatki jak jej nie chce to jej nie wypije będzie pluł i płakał:-(

reklama
kasie tak bedzie ale po tygodniu prób wypije wiecej po 2 jeszcze wiecej trzeba hm... ćwiczyć:tak::-p ja tak z marchewka robiłam pluł nia dalej niż mój wzrok sięgał a teraz je soczki z marchewki uwielbia wręcz, zostaja chyba tylko czopki albo termometr:sorry:

Do góry