reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kingusia nie przejmuj sie zeberka na brzusiu, bo brzuch masz przecudasny :).... sama slodycz!!!!

hehe dzięki :zawstydzona/y: ;*
na prawdę czuję się jakby ktoś mnie nożem pociachał na brzuchu :wściekła/y:
no , ale cóż kurację sobie zrobię po porodzie i walkę ze zbędnymi kilogramami :dry:

kingusia super brzunio masz ;) Widze że brzuś opadł i niedużo już Ci zostało ;)
Nie obejrzysz sie a dzidzius będzie z Tobą ;*

Dzięki :*
No właśnie opadł... kręgosłup mnie nieźle łupie i w dodatku od paru dni główka pobolewa często... i w dodatku zgaga od paru tygodni mnie trzyma :dry:
dobrze, że tych skurczy nie mam, bo bym już w ogóle nie dała rady chyba :shocked2:
i ciekawe kiedy zechce wyjść...
ale torbę do szpitala mam spakowaną, gorzej, że nie wiem kiedy łóżeczko rozstawić małej :-D

kingusia ja już łóżeczko poskładałam ;) Tylko młodego jeszcze brakuje ;] A co do kg się nie przejmuj, ja już mam 16 kg na plusie.. Brrr... Do porodu to jeszcze z 10 kg na bank przytyje.. Wogóle już jak prosiaczek wyglądam, ale co tam ;p jakoś mi nie zależy żeby mieć figure modelki.

ixidixi no to gratuluję fasolki!! :)))

jestesaniolkiem ja nie wiem jaki rozmiar ja kupiłam 0-3 miesiace, a w cm to nigdzie nie pisało, jaki byl taki wzięłam i tyle ;P więc mnie się kochana nie pytaj ;) Może inna doświadczona mamuśka Ci pomoże ;)

artystka92 ja to nie bardzo się śpieszę z tym rozkładaniem ,bo mam mało miejsca :p a i tak mam turystyczne... ale wszystko na malusią czeka :)
nawet wczoraj mama kupiła mi , a raczej dla małej bujaczek
49-3760684A68UC407015X.jpg

o taki :))
ehhh... ciekawe kiedy zechce wyjść mała...

hej Mamuśki
ja też oglądałam wczoraj łóżeczka i te wszystkie inne pierdołki które niby są niezbędne ale tu piszą ze potrzebne a tam że nie:baffled: zwariować można
Łóżeczka fajne w IKEI są i tam chyba zaopatrzymy sie w resztę bibelotów :tak:a ciuszki to już wogóle np. z napisem Kocham moją babcię lub Mama i Ja serca dwa :sorry2:
ixidixi Gratuluję :-D teraz czekamy na wieści po gin ;-)a co do biegunki to ja miałam i też wydawało mi sie że coś jest nie tak a teraz powoli sie unormowało:blink:
kingusia1991 bujaczek ekstra jak mój B zobaczył to już usłyszałam " a jak ja o takim mówiłem to burkałaś" :-) a dziewczynay mają racje brzuszek uroczy :-) co do rozstępów to zapytam co stosowałaś w ciąży? Rozstępy teraz to już nie problem :) wystarczy seria w gabinecie kosmetycznym i pielęgnacja w domu pod prysznicem i będziesz piekna i gładka :tak: wierz mi :tak:
Grecja jak tam sesja? i jak sie czujesz?

hej Mamuśki

kingusia1991 bujaczek ekstra jak mój B zobaczył to już usłyszałam " a jak ja o takim mówiłem to burkałaś" :-) a dziewczynay mają racje brzuszek uroczy :-) co do rozstępów to zapytam co stosowałaś w ciąży? Rozstępy teraz to już nie problem :) wystarczy seria w gabinecie kosmetycznym i pielęgnacja w domu pod prysznicem i będziesz piekna i gładka :tak: wierz mi :tak:

polecam ten leżaczek, ma 5 prędkości bujania i 5 melodyjek ;-):tak::-D
ogólnie taki fajny jest...
dzięki za komplement o moim olbrzymie :zawstydzona/y::-D
ja na rozstępy stosowałam oliwkę, ale dość późno zaczęłam "dbać" ... a później mnie wszystko swędziało od oliwki... :wściekła/y: jedynie teraz smaruję się kremem NIVEA SOFT , bo mi daje ulgę i wcale mnie nie swędzi :tak:
a masz jakiś skuteczny sposób na rozstępy, żeby je trochę "zamaskować" ? po ciąży oczywiście :cool2:

kingusia1991 lepsze są kremy bo nie zapychają mieszków włosowych i porów skóry a potem robia sie wypryski. Dobrze jest stosować już teraz kremy nawilżajace w rossmanie kupisz taki babyderm( marki rossman) ma gęstszą konsystencje przyjemny zapach i spokojnie mozesz stosowac po porodzie nie wiem czy będziesz karmić ale nie wszystkie kremy są dozwolone dla karmiącej ;-)w domu koniecznie ostra gąbka i 2-3 razy w tygodniu masaż brzuch uda pośladki z biustem ostrożnie delikatnie :blink:
a co do gabinetu to mikro dermabrazja są też zabiegi dość drogie ale niezwykle skuteczne poszukaj w mieście gdzie mieszkasz :tak: jak będziesz potrzebowałą kosmetyki to tylko napisz na PW i polece ci co kupić i najwyżej podeślę bo profesjonalnych kosmetyków nie sprzedają tak łatwo ale poczytasz :tak:i wybierzesz:tak:

reklama
Do góry