reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kingusia1991 lepsze są kremy bo nie zapychają mieszków włosowych i porów skóry a potem robia sie wypryski. Dobrze jest stosować już teraz kremy nawilżajace w rossmanie kupisz taki babyderm( marki rossman) ma gęstszą konsystencje przyjemny zapach i spokojnie mozesz stosowac po porodzie nie wiem czy będziesz karmić ale nie wszystkie kremy są dozwolone dla karmiącej ;-)w domu koniecznie ostra gąbka i 2-3 razy w tygodniu masaż brzuch uda pośladki z biustem ostrożnie delikatnie :blink:
a co do gabinetu to mikro dermabrazja są też zabiegi dość drogie ale niezwykle skuteczne poszukaj w mieście gdzie mieszkasz :tak: jak będziesz potrzebowałą kosmetyki to tylko napisz na PW i polece ci co kupić i najwyżej podeślę bo profesjonalnych kosmetyków nie sprzedają tak łatwo ale poczytasz :tak:i wybierzesz:tak:

CLIO- to ja poprosze na pw......nie wiem co zrobic zeby sie ich pozbyc...:dry:...wyszly 3 tygodnie przed porodem...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ixidixi- gratlacje:tak::-D:tak::-D

a co do rozstawiania lozeczek...roznie mowia...ja rozlozylam chyba 2 miechy przed..;-)

reklama
heja znow:)

Co do kombinezonu to wiesz zalezy ... od wielkosci dziecka od firmy ... Nadia np ma juz 9 miesiecy a nosii spioszki roznych firm i nosii rozmiary 3-6 6-9 69-12 Moze poczekaj z kombinezonem jak dzidzia sie urodzii Upatrz sobie jakis i np mama pojdzie Ci odebrac ...

Kingusia brzuszek do wycalowania :)) ja mam cala doope w rozstepach i uda na brzuchu mam kilka choc mialam ogromny brzuch ... zobacz sobie bio oil czy jakos tak sie to nazywa Dziewczyny polecaly to zawsze :)

Tak pisałam o tym wcześniej :tak: jak macie pytania i jakieś problemy to piszcie śmiało :cool2:
oooo to bomba ;-)....

ej to i ja sie zglosze do mozliwej pomocy :-p:-p:-p
Projektant mody/ krawcowa jak cos to wiecie :-D:-D:-D:-D:-D

Co do kombinezonu to wiesz zalezy ... od wielkosci dziecka od firmy ... Nadia np ma juz 9 miesiecy a nosii spioszki roznych firm i nosii rozmiary 3-6 6-9 69-12 Moze poczekaj z kombinezonem jak dzidzia sie urodzii Upatrz sobie jakis i np mama pojdzie Ci odebrac ...
kurcze, no wlansie - mama to tak srednio - jakby sie dowiedziala to by mnie skrzyczala ze chce przegrzac dziecko i wogole sie na tym nie znam ----> ostatnio tak uslyszalam....

My tu sobie nawzajem dużo możemy pomóc :tak: mamuśki trzymają się razem :cool2:

Ależ się poirytowałam Q.... teściowa usunęła moje zdjęcia brzuszka z 8 i 9 tygodnia wrrrrr.... a miały być do serii tygodniowej co za BABA Grrrrr ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kochana ale to Twoje dziecko i Ty bedziesz wiedzialanajlepiej co ubrac Uwierz mi Serce Ci doradzii :)) Ja tez liczylam tylko na siebie i swoja intuicje :) Mysle ze taki cienki kombinezonik sie przyda z misiaczka Jak beda cieplejsze dni to Tylko to ubierzesz kocykiem nie przykryjesz i tyle :)

kingusia1991 lepsze są kremy bo nie zapychają mieszków włosowych i porów skóry a potem robia sie wypryski. Dobrze jest stosować już teraz kremy nawilżajace w rossmanie kupisz taki babyderm( marki rossman) ma gęstszą konsystencje przyjemny zapach i spokojnie mozesz stosowac po porodzie nie wiem czy będziesz karmić ale nie wszystkie kremy są dozwolone dla karmiącej ;-)w domu koniecznie ostra gąbka i 2-3 razy w tygodniu masaż brzuch uda pośladki z biustem ostrożnie delikatnie :blink:
a co do gabinetu to mikro dermabrazja są też zabiegi dość drogie ale niezwykle skuteczne poszukaj w mieście gdzie mieszkasz :tak: jak będziesz potrzebowałą kosmetyki to tylko napisz na PW i polece ci co kupić i najwyżej podeślę bo profesjonalnych kosmetyków nie sprzedają tak łatwo ale poczytasz :tak:i wybierzesz:tak:

Tylko, że jest problem - ja nie jestem w PL :-p
tylko w UK, a Ty chyba się orientujesz tylko na polskim rynku z tymi kremami czy też ogólnie???
a jeśli chodzi o gabinety specjalne... to raczej tyle kasy bym nie wydała na jakiś zabieg , bo niestety nie śpi się na pieniądzach :-(

Kingusia brzuszek do wycalowania :)) ja mam cala doope w rozstepach i uda na brzuchu mam kilka choc mialam ogromny brzuch ... zobacz sobie bio oil czy jakos tak sie to nazywa Dziewczyny polecaly to zawsze :)

Mnie jakoś od oliwki swędziało mi się wydaje...
ale może po ciąży spróbuje - jak na razie smaruję się NIVEA SOFT i mi lepiej :sorry2: chociaż nie swędzi i nawilża mi tego brzuchala...

i na doopce też mam pare rozstępków :-D i na udach... :szok: i trochę w dół na nogach...
tragedia :szok::szok::szok::szok::szok:

miałam wyraźne na piersiach, ale mi zanikły i zbladły same :-D może mi cycochy już przestały rosnąć :sorry2:

reklama
Do góry