reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hejka laskii :)

Witam mamy ktore dawno tu nie zagladaly i ponownie witam nowe mamki :))

U nas na szczescie rodzinnie rozumiemy sie Damian lubii u mnie przebywac mam 3 siostry i dwoch szwagrow z tata i mama zawsze sie dogada No i mama kucharka wspaniale pysznoscii gotuje :) Jak przyjezdzamy do domu do mnie to jak w restauracji dziennie inne pysznosci :)

Z Damiana rodzina tez sie rozumiem :) Ma dwie siostry szwagra i tata mieszka w pl mama we wloszech wiec ja widze dwa razy do roku Szkoda bo koietka fajna jest :)

Jak na razie rodzinnie wszystko sie uklada Ciekawe na jak dlugo ? :p

reklama
hejcia, wpadlam z pytaniem bo kupuje po malu ciuszki dla maluszka - czy jezeli termin mam na 22.04. to przyda sie moze jakis delikatny kombinezonik czy nie wiem, kurteczka - bo naprawde nie wiem czy sie przyda czy nie, a wy tutaj doswiadzcone i wogole super mamuski :)...

jestesaniołkiem zależny jak bedzie na polu ja miałam termin na 26 kwietnia w tamtym roku i miałam tylko dla małego polarowy pajacyk czapeczkę i kocyk bo ciepło było znaczy urodziłam w maju:-p ale i tak kwiecień był bardzo ciepły

hejcia, wpadlam z pytaniem bo kupuje po malu ciuszki dla maluszka - czy jezeli termin mam na 22.04. to przyda sie moze jakis delikatny kombinezonik czy nie wiem, kurteczka - bo naprawde nie wiem czy sie przyda czy nie, a wy tutaj doswiadzcone i wogole super mamuski :)...

wiesz co sadze ze kombinezonik moze sie przydac Ja jak bylam w pl nie mialam takiego na maxa grubego Tylko z takiego miekkiego misia :) Jak beda chlodniejsze dni zawsze mzoesz takowy ubrac dzidziusiowii :))

Też jeden z terminów mam na kwiecień no i ja to może trochę przesadnie ale zaopatrzyłam się w grubszy kocyk do gondoli no i kombinezonik. Zawsze to lepiej mieć coś w zapasie tym bardziej że podobno takie mrozy mają być długo. Nie kupuj nic drogiego , tylko coś co po prostu będziesz mogła albo później oddać albo odsprzedać.

ixidixi i jak test? Ja nie wiem co Ci poradzić, co do biegunki na poczatku mialam 3 razy chyba. Ale tak to nie. Teraz miewam dość często.

clio to ja pisałam że gaduła jestem hehe ;P Pomyliło Ci sie :D Hehe ale nie szkodzi. Hehe ja to taka gaduła że o byle czym temat rozwine ;P I wkurza to troche bo jak np pisze na forum to jakbym mogla to bym książke napisała ;p

magda sliczniaste te ciuszki ta z różowym nadrukiem fajna i te dziny ;) jak dla mojego budżetu troche za drogie ale i tak mega drogie to one nie są ;) widziałam dla dzieci bluzeczka jedna 160 zł kosztuje więc to nie są aż tak wygórowane ceny ;)

niunia suuuper termin na chrzest, w walentynki ;) Fajnie :D

Grecja pewnie ża pamiętamy! :) Miło że wróciłaś ;D ;)

clio co do ćwiczeń. Nic nie ćwicze hah :p Wystarczy mi ze chodze dużo po schodach no i spacery z psem na świeżym powietrzu dobrze robią ;)
Ja właśnie też o basenie słyszałam że to bardzo dobre i mam zamiar się ze swoim P. wybrać ;)

jestesaniolkiem ja jestem terminem z konca marca i mam kombinezonik ;) kupiłam w ciuszkach za 7 zł firmy Next a ten sam na allegro za 69zł widziałam :D Więc za takie pieniądze jak zobaczyłam ten kombinezonik to musiałam kupić :D :)
Wydaje mi się że zima do połowy kwietnia ma trwać (tak w tv mówią) więc jak zima do połowy kwietnia ma być to napewno już pod koniec kwietnia się nie zrobi 25 stopni ;) Więc taki cieńszy kombinezonik moze Ci się przydać ;)

Hej dziewczyny ...

weny nie mam tak jakby do pisania , ale wszystkie Was gorąco pozdrawiam :-D
próbuję być na bieżąco... :cool2: i doczytuję właśnie co , żeście naskrobały hyhy :-)

wstawię Wam mój brzuch pełen rozstępów niestety:baffled:

ale mi się obniżył troszeńkę...

37 t. i 2 d.

Załączniki

• DSC00095cb.jpg
    DSC00095cb.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry