reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
jkestem jestem
mam 20 lat (rocznikiem 21) i 31.12.2009 urodzilam synka, i pomimo tego ze to wpadka to nie wyobrazam sobie zeby go nie bylo,
tata dziecka jest moj chlopak,inie jestesmy malzenstwem - jeszcze
narzie niestety mieszkamy osobno bo on konczy teraz szkole( jest rok mlodszy) i jak widac sytuacje mamy troche niefajna, ale wierze ze niedlugo to sie poprawito tak na wstepie
Witamy witamy :-)
A ja po kapieli wymyta...hehe i wlosy umyte po 9 dniach....poprstu zupelnie inaczej sie czuje....:-)
Zwariowała bym
Mała śpi ja z cappuccino sobie przy kompie siedzę zamówiłam sobie książki bo fajna promocja książka za 9.90 można sobie wybrać dwie i do tego jeszcze gratis można sobie wybrać :-) za dwie książki i torbę zapłacę 30zł ;-) jak by ktoś był zainteresowany wstawiam linka :-) Zapisz sie! Wstąp do Klubu Świat Książki
motylicaja
Fanka BB :)
motylicaja boże 9 dni włosów nie myć
Wybacz ale to musiało okropnie wygladac
Ja może i przesadzam bo włosy myje codziennie , mogla bym co 2 dzien, ale 9 dni to przesada. Tak na prawde jak nie umyje głowy to z domu nie wyjde wiec dla ulatwienia codziennie rano biore prysznic i tyle. Normalnie jestem w szoku...
Ach musze w ogole sie pochwalic moj ukochany telewizorek mi nowy przywiozl tzn jego stary z pokoju bo moj ten co mam w pokoju cos sie zepsol i trzeszczy ze az glowa boli takze zaraz go podlaczam i bede moga wreszcie kulturalnie chorowac w lozku ogladajac telenowele
ja tez w szoku jestem,,,,Ale wiedz ze to nie z mojej winny ja tez na ogl myje co 2 dni wlosy..bo nienawidze jak ma brudne ale wiaodmo szpital zabieg...nie bylo nawet jak umyc tych wlosow...wiec musilam jakos przezyc....
madzia18 ale motylicaja ma złamaną nogę i była w szpitalu na operacji, więc tam jako takich warunków do mycia włosów niestety nie ma
a ja w maju skończę 20
ooo a ja w czerwcu 21...lat heheh
femme oni z tymi książkami to tylko ludzi naciągająnie wiem czy czytałaś, ale zapisując się do nich:
- w ciągu roku otrzymujesz pocztą 5 magazynów klubowych oraz oferty specjalne
- w czasie obowiązywania każdego magazynu klubowego wystarczy zakupić przynajmniej jedną książkę w sklepie internetowym, księgarni lub drogą wysyłkową
nie ma to jak czuć się młodo, w czerwcu 19:-) No misiu śpi a ja wpadłam w przerwie meczu;-)
Femme ja już wcześniej to widziałam i się zastanawiałam czy nie kupić ale na razie to odłożyłam bo ostatnio w księgarni kupiłam sobie 2 po 5zł i jeszcze nie zdążyłam przeczytać bo czasu nie mam bo lektury się staram czytać
motylica no to współczuje, kurcze chyba bym szału dostała
Femme ja już wcześniej to widziałam i się zastanawiałam czy nie kupić ale na razie to odłożyłam bo ostatnio w księgarni kupiłam sobie 2 po 5zł i jeszcze nie zdążyłam przeczytać bo czasu nie mam bo lektury się staram czytać
motylica no to współczuje, kurcze chyba bym szału dostała
femme fatal
Mama Ninki :)
GRECJA - a jak nie kupie to co mi zrobią ? nic mi zrobić nie mogą
KOLIA - ja żadnej lektury nie przeczytałam same streszczenia wystarczyły nienawidzę lektur
Ależ mi się nudzi ...jeszcze dzisiaj imprezka się szykuje a ja nie mam z kim małej zostawić :-(
KOLIA - ja żadnej lektury nie przeczytałam same streszczenia wystarczyły nienawidzę lektur
Ależ mi się nudzi ...jeszcze dzisiaj imprezka się szykuje a ja nie mam z kim małej zostawić :-(
panistepelek
artystka - taka pogoda jest bardzo niebepieczna dla kierowców... ślisko, zasypane, bo z pługami i piaskrakami róźnie bywa ale dobrze, że tacie nic się nie stało.
Mi w aucie np. ostatnio baba utrąciła lusterko, bo nie chciało jej się zjechać trochę w śnieg jak nas mijała :-/ A z miesiąc temu jak mąż przyjechał po mnie do pracy to tez prawie w ciężarówę wjechaliśmy bo nie dość, że opon zimowych nie mamy to jeszcze hamulce kiepskie.
motylicaja, madzia - Ja do niedawna myłam włosy ze 2 razy w tygodniu, teraz jednak muszę po każdej zmianie w pracy je myc i to ze dwa razy, bo mam tak tłuste od oliwy :-/.
Jak już tak o wieku piszecie to ja w pażdzierniku będe miała 22
Co do książek to wreszcie skończyłam cała sagę o wampirkach "Zmierz". Ogólnie jestem wielką fanką Edwarda i całej tej historii choć przyznam, że ostatnim tom jakoś tak bez wyrazu mi się wydał ale chyba dlatego, że sporo czasu mi zeszło by przez nią przebrnąc gdyż co zabierałam się do czytania to zasypiałam.
Mi w aucie np. ostatnio baba utrąciła lusterko, bo nie chciało jej się zjechać trochę w śnieg jak nas mijała :-/ A z miesiąc temu jak mąż przyjechał po mnie do pracy to tez prawie w ciężarówę wjechaliśmy bo nie dość, że opon zimowych nie mamy to jeszcze hamulce kiepskie.
motylicaja, madzia - Ja do niedawna myłam włosy ze 2 razy w tygodniu, teraz jednak muszę po każdej zmianie w pracy je myc i to ze dwa razy, bo mam tak tłuste od oliwy :-/.
Jak już tak o wieku piszecie to ja w pażdzierniku będe miała 22
Co do książek to wreszcie skończyłam cała sagę o wampirkach "Zmierz". Ogólnie jestem wielką fanką Edwarda i całej tej historii choć przyznam, że ostatnim tom jakoś tak bez wyrazu mi się wydał ale chyba dlatego, że sporo czasu mi zeszło by przez nią przebrnąc gdyż co zabierałam się do czytania to zasypiałam.
Ostatnia edycja:
Femme ja dopiero od niedawna czytam bo są normalnym językiem więc da się je przebrnąć no i oczywiście tak do 250 stron a mała mi pocztą wyślij chętnie się zajme;-)
Panistepelek ja nawet nie próbowałam "Zmierzchu" czytać bo jakoś mnie nie przekonuje ja natomiast jestem fanką Paulo Coelho i Grahama Mastertona ale jego już dawno nie czytałam na rzecz pierwszego
Panistepelek ja nawet nie próbowałam "Zmierzchu" czytać bo jakoś mnie nie przekonuje ja natomiast jestem fanką Paulo Coelho i Grahama Mastertona ale jego już dawno nie czytałam na rzecz pierwszego
panistepelek
kolia - Co do "zmierzchu" to ogólnie jak mi siotra polecała to też nie chciałam sie do tego zabierac ale w końcu skusiłam się i nie żałuję. Natomiast Paulo Coelho również bardzo lubie i narazie przeczytałam 5 jego książek.
reklama
no ja narazie w dorobku mam 7+ "życie" mam plan przeczytac wszytskie i pewnie dawno juz bym to zrobilam gdyby nie to że 30 zł trzeba zostawić w księgarni a na razie ja nie zarabiam a jak bym co miesiąc P mówiła, ze chce ksiazke to by mnie zabil