reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basia taaaa zacofana , jak ja cos powiem o Twojej miescinie to .... :-p:-D
Ja do Ciebie mam interesa ale to kiedys napisze o tym bo jeszcze mojego P musze poprosic :tak::-)

anetka :dry: wez mi nie pisz o zapiekankach , tak dawno nie jadlam zapiekanek z budki a od kilku dni chodza mi po glowie :sorry2:

Clio jasne ze nie wazna plec ale wlasnie zaintrygowala mnie ta Amelka na zdjeciu :-p

reklama
Polna a coz to za romans masz do mnie;-)?? A ja Ci dam mowic o moim miescie - nasle na Ciebie kibicow Górnika Zabrze to zobaczysz:-D:-D;-)

Clio a nie czuejsz co to moze byc?? No i wiesz moze kiedy zaszlas w ciaze tzn przed owulacja czy w czasie owulacji.. Tzn chodzi mi o to kiedy sie kochaliscie:tak:;-)?? Bo u mnie bylo tak ze kochalismy sie przed owu i mamy dziewczynke..:tak:Wuen, ze nie u kazde takie cos dziala ale u nas zadzialalo;-)a do tego mialam przeczucie od kiedy zrobilam test, ze to bedzie córeczka:-)

Basia bo sie obraze na Ciebie :-p

clio no ciekawe co bedziesz miala :tak:
ja tak samo jak Basia bylam przed owulacja i urodzila sie dziewczynka a tak marzylam o chlopcu :sorry2::-D

najważniejsze żeby się zdrowo rozwijało ;-) a reszta i tak mnie zadowoli:-) ja jestem po odstawieniu tabletek i ciężko mi było z tą owulacją tzn ustaleniami :sorry2: kiedy co i jak ale dziewczynka planujemy chcemy marzymy :sorry2:

Polna a sprobuj sie o brazic:-p;-) to wiesz co??:-p:-p:-D

Clio szkoda, ze nie wiesz, bo wlasnie z tego idzie cos wyczytac.. Bedzie tez mzona potem po ksztalcie brzuszka;-) Ale to jeszcze musisz poczekac.. tylko wiesz nie nastawiaj sie za bardzo na dziewczynke, bo potem na USG beda jajeczka i sie zawiedziesz;-)
Ja wlasnie marzylam o pierwszym synu a tu Lena wyszla;-)

A co do n-k a wiec zapraszam na moj profil warto :D Posmiejecie sie z mojego wygladu :))
Sylwia Snopek Radzionków Limerick
:)))))))))))) Tak tak tak mam takie nazwisko jak te snopki na polu sa :)))))))))))))

o ciekawa babka z Ciebie :-p inaczej sobie Ciebie wyobrażałam a tu taka szalona lasencja :-p :-) w życiu bym się na taki fryz nie odważyła :-p

Niunia ... ja nie chce być upierdliwia czy złośliwa czy coś ... ale okropne są te twoje posty no chciała bym sobie poczytać co u Ciebie ale ni chu chu mi się nie chce tego słowotoku czytać ... zobacz na posty wszystkich innych dziewczyn i na swoje czy tak ciężko zrobić parę spacji pogrubić gdzieniegdzie i dodać 2 minki dla uatrakcyjnienia ? :-p :-D tym bardziej że nie tylko mi przeszkadza to jak piszesz ;-) obiecuje że ostatni raz zwracam uwagę jak nic z tym nie zrobisz po prostu będę olewać twoje posty i dam Ci spokój :-)

Hej Mamuśki ;-)
jestem po badaniach i usg :-) moja mała krewetka ma 7mm :-D 7 tydzień ciąży:-D dostałam witaminy i na badania skierowania krew już oddałam aż 3 fiolki ...:baffled: nienawidzę igieł ale jestem tak szczęśliwa że się poświecę :-D widziałam tycie bijace serduszko i się rozpłakałam ... :sorry2: a mój B się tylko pytał "powiedz ze jest jedno powiedz ze jest jedno" :-D jest prze szczęśliwy :-D:-D:-D

Hehe no to gratuluje krewetki :-) fajnie masz całą ciąże przed sobą :-) ja mam zdjęcia z prawie każdego tygodnia ciąży :-) fajna pamiątka patrzeć jak brzuszek rósł :-)

A i Nina dziękuje za komplementy :-p :-)

A i trza opierdzielić władczynie forum :-p bo miał być porządek na dziale o informacjach o dziewczynach :-p ja bym chętnie się dowiedziała kto ma ile lat itp :-p

Boże dziewczyny śliczne te wasze pociechy!! :)) Boskie :))
I widać zmiany te pierwsze zdjęcia to dzidzie takie ciemne, maniunie, a później to takie pulpeciki tylko do schrupania ;)
Musimy casting urządzić na miss i mistera bb ;] hehe Tylko ze pewnie nikt by nie wygrał bo wszystkie dzieci są śliczne!! :)

asheara no zaczęłam sie udzielać bo rodziców w domu nie ma czesto i mam wolny komputer ;] A tak apropo to wyślij i mi na priv link do Twojej nk :)))

anetka ale fajne ma polichy Twoja córa, bomba!! :))

clio ja od poczatku chcialam córcie.. Ale przeczucie miałam że to chłopak od samego poczatku i sie sprawdziło ;) A teraz wiem że bedzie synek później sprawie sobie córe i 3 to co będzie to będzie hehe ;] o ile moj plan uda się wprowadzić w życie ;p heh

femme śliczna ta Twoja córa! :))

umi suuupeeer zdjęcie te pierwsze hehe taki maniuni w takim worku, utopił sie słodziak w tych ciuszkach ;) Śliczny i rośnie Ci jak na drożdżach ;] I faaajnie się śmieje :D

Lenka Adaś to nic sie chyba nie zmienił, ta miniaturka mała, ale ma chyba ciemne oczy co? :))

Asheara Twój Damian to ewenement xD:) Boooski facet z niego i teraz taki pulpecik się zrobił ,super ;]

sylcia Nadinka im starsza tym ładniejsza, coraz śliczniejsza księżniczka :)) aaa i odwiedziłam Twoją nk ;) No noo super fryzura :)) Wogóle nie mam Cie w znajomych i nie widziałam reszty zdjęć, tylko te główne, ale ładna z was para! :))))

polna n co tu dużo mówić cuuuudo!! :)) ;*

kasie śliczne ma oczęta ta Twoja pociecha :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry