reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI no masz racje Zuzka jest pulchniutka, 9200 juz wazy :-p

madzia18 ja prawie w ogole mdlosci nie mialam i mam dziewcznke, ale mysle, ze to od mdlosci nie zalezy. W ogole cala ciaze czulam, ze bedzie chlopak a tu niespodzianka :-)

lenka heh ja sobie nie wzobrazam mojej Zuzki w glebokim, zaraz by wstawala i pewnie niezle by sie wsciekla jakbym ja do glebokiego wlozla :-D

reklama
anetka Zuza wazy wiecej niz mój Kacper a ile ma cm?:-p
madzia18 Nie ma co sie czarowc ze dziecko usiedzi w gondolce:-D:-p mój Kacper miał 4 miesiace jak musiałam go lekko posadzic bo lezec nie chciał a jak skończył 6 miesiecy to w normalnej spacerówce jeździł

Madzia nie wiem czy Clio była już na swojej pierwszej wizycie ... Mi na pierwszej założyła kartę ciąży i dała skierowania na badania. Miałam miesiąc czasu na ich zrobienie. Zrobiłam je i dzisiaj właśnie idę z wynikami do gina - strasznie się denerwuje ... :((
A Ty już po badaniach?

Witam! nie odzywalam sie ze wzgledow dolow osobistych ale juz jest lepiej;-) Miki odkryl koncu do czego slyzy gryzaczek i mamy 5 zabka. Ja zaczelam pisac prace maturalna ale to nomalnie idzie mi wolniej niz krew z nosa 100 lqt bede to pisac:wściekła/y:

madzia Ja Mikiego do spacerowki przesadzlam jak mial 5, 6 miesiecy bo juz lezec nie chcial nie ma sily na ciekawskie jaj na poczatku jezdzil w pol siedzacej.
Umi jak ci idzie A6W bo widze ze roibisz ja sie przymiezam ale najpeie musze przygotowac miesnie bo to dramat ledwo na raz 50 robie:-p a i tak ide w gore bo 4 dni temu ciezko bylo 30.
baska no lenka ladna laseczka a jaki ziomek:-D

dobra reszta napisze pozniej bo ten moj smarkacz juz mnie zaczepia:-)

kolia wcale nie idzie:-D tzn tylko suwaczek sie posuwa ja zaczęłam robić zaniedbałam i tak jest do teraz:-p muszę ten suwak skasować ale mi się nie chce. Gratulacje ząbka.

umi2 nie wiem ile mierzy, bo u nas w przychodni nie mierzą :dry: ale ma ponad 70 cm

kolia jejjj przypomniałaś mi o maturze, ja to jeszcze nawet nie zaczęłam pisać pracy, nawet jeszcze tamatu na deklaracji nie zmieniłam :dry:

Co do A6W to ja kiedyś zaczęłam, jak jeszcze byłam szczupła i wymiękłam po kilku dniach, więc teraz nawet nie próbuję bo bym się chyba wykończyła :-p

Witam,

chcemy założyć stowarzyszenie atopików, żeby dzięki wymianie wiedzy można było lepiej rozpoznawać/leczyć tę chorobę.

Szukamy chętnych na spotkanie założycielskie, które odbędzie się w lutym (ustalamy termin i miejsce).

Czy ktoś jest zainteresowany? Proszę o wiadomość PW.

Rozumiem was z ta wytrwaloscia bo ja juz tez kilka razy podchodzilam i moj najwiekszy sukcej to 11dni:-p
anetka ja jak zaczelam pisac to tez nie wiem czy nie zmienic ale wydaje mi sie jeden z latwiejszych ja chyba z polskiego to na maksa beznadziejna jestem:-:)baffled:

Ja jestem z wszystkiego beznadziejna jeśli chodzi o szkolę więc się nie przejmujcie :p.
Dziewczyny a tak w ogóle to wiecie do kiedy jest ostateczny termin poprawiania deklaracji ? Bo ja chciałabym tam parę rzeczy zmienić , a jak się zapomnę to bedzie totalna klapa:p

reklama
mariola 7 luty, ale ja tez orzel nie jestem:-p
anetka "Dzielo lietrackie i jego filmowa adaptacja" wybralam min dlatego ze wystarcza 2 ksiazki a nie jal w wiekszosci 3 byc powinny. I ja wlasnie tez pisac w ogole nie umiem a znajac zycie i tak polowe przy mowieniu pomine.

Ostatnia edycja:
Do góry