Jestem wkurzona, gineolog u ktorego bylam dzis jest bez sensu, gabinet i poczeklanie ma obskorna, aparature chyba z poczatku 20 wieku i syf taki ze porazka, wszedzie walaja sie jakies sterty papierow, komputer z 20 letni a na monitorze pasjans pająk. Wchodze on sobie gra, pyta mnie termin ost miesiaczki, zapisuje , pare pytan jeszcze potem zapisuje cos tam - mnie nic nie mowi, tylko glupie uwagi lub w ogole glupie teksty nie na temat. Kazal sie rozebrac od gory, ja sie rozbieram on gra w pasjansa, ja stoje w pol nago on sobie gra, mowie ze juz , ok przebadal mnie ( czy tam zwyczajnie wymacał ;/)teraz dol, nic nie mowi - domyslam sie ze mam siasc na fotelu , siadam, pobiera probke do cytologii potem wklada dwa paluchu ( rece ma wieksze niz moj tylek ;/ ) i grzebie grzebie, a mnei tak bolalo za masakra , mowie ze boli a on " eee tam nic cie nie boli " no i dodaje ze jest ciaza i tyle. kaze sie ubrac. cos tam zapisuje i TYLE. Nic mi nie powiedzial, liczylam ze cos sie dowiem a on nawet nie powiedzial w ktorym jestem tygodniu, tylko napisal na kacie ciazy ze 7tyg, 6 dn. I mowi ze mam przyjsc za 4 tygodnie na usg, ja szybko licze... acha...w 12 tyg dopiero! No ale nic nie mowie, patrze stoi przyrzad od usg stary ze hohoho ... i w ogole, dodam, to nie przychodnia publiczna tylko PRYWATNY gabinet, on ostatnio został wybrany na dyrektora wydzialu ginekologi w Warszawie! jakas totalna paranoja!
Nawet za zwolnienie z wf wział kase ... żal mówic. I teraz problem mam bo tesciowa uwaza ze jest swietny a ja sie brzydze tam chodzic i jego, i tych starych, brudnych aparatur.
Chce isc do mojego starego , ma nowoczesnie, sterylnie, drogo , ale place i wiem ze jestm zadowolona, a nie ide prywatnie do ginekologa i czuje sie jak w swinskim korycie a on sobie w wolnych chwilach pasjansika układa. Oczywiscie moj chlopak nie rozumie togo bo wg. niego to usg wczesnie i tak sie nie robi wiec po co mi teraz. A ja sie zastanawiam a jak jest cos nie tak to bede do 12 tygodnia czekac? Bo raczej tetna dziacka paluchem swym grubym jak wsadzi go do srodka nie wyczuł!!!!!! Co za debil ..