reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ania -zywa trudno sie mowi ja cierpialam bardziej niz oan :D:D: No ale bylo minelo , ale zamierzam Go zabrac teraz znofu , moze sie uda ze wytrwamy razem :)
a mam pytanie kto Ci z Hania siedzi jak Ty pracujesh ???
a co do pizzy tesh uwielbiam :D:D:
A nie wiecie co tam ze snoopcia /?

A więc kobitki, jak sie tak dopytujecie to wam napisze, właśnie dostałam wiadomość od Snoopy, spałam ale jak tylko ją dostałam do od razu komputer włączyłam a więc:Mamy śliczną córcie! Aż sie cała trzęse! Waży 2700 i mierzy 52cm. Cudna jest! Jupi, jupi, jupi! Narazie nie do niej nie pisze niech odpoczywa, jutro ją pomecze o więcej informacji... A to co najważniejsze to już wiemy :-):-):-):-):-):-):-)

firanka mały kopie ile tylko może, no a ja się z tego cieszę, bo to takie słodkie. Choć czasami mam dość jak tak kopie że aż boli.. No ale tak musi być. Mnie w sumie boli kręgosłup no i często łapią skurcze w łydkach:wściekła/y: Poza tym piersi zrobiły się troszkę sine, napuchły (bolą nawet czasami jak się myję lub je dotknę przy przebieraniu) no i wylazły wstrętne rozstępy:wściekła/y: Ale to dlatego że jak byłam w szpitalu to przez parę dni nie miałam swojego kremu no i są efekty:-(

Ania pizze zjem sobie póżniej taką mała z pieczarkami.. A teraz już jestem po zjedzeniu 3 zapiekanek (2 z serem żółtym, szynką i pomidorem a jedna z serem żółtym, parówkami i pomidorem). A w trakcie gotowania jest kalafior który uwielbiam..
I popijam gorącą herbatkę wieloowocową, taką rozpuszczalną:-);-)

Super że Snoopy już urodziła i że córcię.. GRATULACJE!!

Qrcze ale wiadomosc :-) Snoopy - Gratuluje coruni :happy:

KasiaF87 dzieki za szybko wiadomosc ;-)

A tak swoja droga netgril zle obstawiala bo twierdzila ze bedzie chlopak-chyba poraz pierwszy sie pomylilas :rofl2::-p

reklama
Famme Fatale jak chcesz to mogę Ci przesłać pocztą swoje rachunki bo mi nie są potrzebne,ale mimo wszystko chomikuję je. Nie wspomnę już o tym,że nie udowodni Ci tego,że nie byłaś w\Poznaniu gdyż mogłaś kogoś odwiedzać :).

A dobry pomysł jak byś miała czas i chęci to bardzo chętnie skorzystam :-)

A więc kobitki, jak sie tak dopytujecie to wam napisze, właśnie dostałam wiadomość od Snoopy, spałam ale jak tylko ją dostałam do od razu komputer włączyłam a więc:Mamy śliczną córcie! Aż sie cała trzęse! Waży 2700 i mierzy 52cm. Cudna jest! Jupi, jupi, jupi! Narazie nie do niej nie pisze niech odpoczywa, jutro ją pomecze o więcej informacji... A to co najważniejsze to już wiemy :-):-):-):-):-):-):-)

NO Brawo ;D mówiłam ze to dzisiaj nastąpi :-) Teraz czekamy aż wypocznie i trzeba sie dowiedzieć więcej szczegółów ;-)

Do góry