reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mam takie pytanie, w suwaczku pisze ze jestem w 7 tyg ciazy, jutro bd 7 tyg i 1 dzien, czyli mam rozumiem ze idzie mi juz 8 tydzien tak? 7 tydzien dzis sie skonczyl i od jutra idzie mi 8 ? To takie zakrecone ze sama juz nie wiem ; p

hm, według mnie właśnie dziś się zaczął 7 tydzień. w końcu tydzień trwa 7 dni więc nie można mówić, że jak będzie 7 tydz i 1 dzień tzn że leci 8 tydzień. po prostu 7 tydzień dzień po dniu leci, potem 8, 9 itd :-)

teraz ja sie w****iam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój facet gra od rana na x box to sie wkurzyłam że mnie nie zauważa nie odezwie sie i jestem zła a ten jeszcze się na mnie obrazuił bo nioby bie wie o co mi chodzi ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: obiadek mam ... mmm ... zroiłam sobie kurczczka w sosie i buraczki z zmiemniaczkami :-D:-D:-D zjem to sama B jak będzie chciał to niech sobe sam odgrzeje wle jestem zła na niego wrrrr ....:dry: wogóle skacze mi nastrój strasznie :-( czy moge sobie iśc na basen i w jakuzi posiedzieć??nie zaszkodzi:confused:

ja gdzieś czytałam, że do jacuzzi mogą wchodzić kobiety we wczesnej ciąży ale żeby woda nie była za gorąca jak to zwykle bywa. ile w tym prawdy? nie wiem:sorry2:

Madzia dzisiaj zaczęłaś 7 tydzień ciąży, 8 tydzień zaczniesz dopiero za tydzień :))

Clio ... Na basen niby można chodzić, ale jak masz tendencje do łapania infekcji to lepiej nie idź. Jeżeli chodzi o jacuzzi to nie wiem. Nie można brać gorących kąpieli a w jacuzzi raczej woda jest gorąca a nie ciepła ... Także moim zdaniem odpada, ja bym nie ryzykowała :p

Co do nastrojów ... :D Normalka :p w pierwszych tc TŻ ledwo ze mną wytrzymywał, ale już się troche unormowało, chociaż jestem strasznie płaczliwa :((

eeee tam nie nie . .. 7 tydzien dzis skonczylam. Mam pelne 7 tygodni i teraz zaczal sie 8 tydzien.
Proste obliczenie , dzis mamy 10 stycznia, grudzien miał 31 dni, listopad mial 30. Ostatnia miesiaczke mialam 22 listopada, czyli do grudnia 8 dni + 31 dni grudnia + 10 dni stycznia = 49 dni
49 dni : 7 dni = 7 czyli całe 7 tygodni, matematycznie sie nie zgadza zebym zaczynala dzis 7 tydzien skoro on fizycznie jest pełny, ukonczony. W takim razie zaczynam dzis 8 i bez podwazania moich argumentow prosze ; P

jak ci tak z obliczeń wyszło to wychodzi na to, że w suwaczku powinnaś mieć, że jesteś w 8tyg:-p oj nie wiem, pokręcone to. jak pójdziesz do lekarza to się dokładnie dowiesz:-D

reklama
dobra nie ryzykuję z tym basenem :zawstydzona/y: a miałam ochotę sie odprężyć trudno też bym chciała wiedzieć na pewno który to tydzień i czy wszystko dobrze :) jeszcze11 dni zwariuje :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry