reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
wg moich obliczeń połowa września więcej dowiem sie dopiero 21 :-) bo mam termin lekarka stwierdziła ze ciąża jest bardzo wczesna to ok 3 tyg :-) jestem tak szczęsliwa a nie chce nikomu narazie nic mówić żeby nie:-p zapeszyć i wogóle:zawstydzona/y:

Agulek hm, w takim razie lepiej zrób test albo pójdź do gina, bo może być coś nie tak. czym mnie wkurzył? szkoda gadać, po prostu męska głupota nie zna granic:wściekła/y: czemu facetom tak trudno coś zrozumieć i dopiero jak się sparzą to zapala im się żarówka w głowie?:wściekła/y: dzieci w ciałach dorosłych, no masakra jakaś...

madzia mi się wydaje, że wszystko zależy od nauczyciela wf i od samej uczennicy. jeżeli chcesz ćwiczyć i nie ma żadnych zastrzeżeń to wfista ci nie zabroni raczej. ale jeżeli czujesz, że nie dasz rady albo są jakieś przeciwwskazania no to nie musisz raczej:-p

Gratuluje, wg mnie tez w-f w takim znaczeniu siatkowka noga odpada zupelnie dostaniesz pilka w brzuch albo opadniesz np podczas gry w kosz.... koniecznie zalatw zwolnienie jak ci lekarz nie chce dac sproboj mu najpierw wytlumaczyc albo dla dobra dziecka zmien lekazra!
Wracajac do wątku glownego : ja palnowalam ciaze, zaszlam majac 22lata urodzialm majac 23 i nie uwazam sie za mloda matke....eee albo cos pokrecilam... teraz skoncze 25 lat (ale jeszcze przez miesiac mam 24) urodzialm w maju 2008r. a zaszlam w czerwiec/lipiec 2007roku.... to chyab mialam 23 jak za szlam...ehhh ta matematyka"wyrzsza" czarna magia dla humanistow;)

bez urazy rapadura, ale z ciebie ani humanistka ani umysł scisły. .. chyba ze jesteś CHumanistką, skoro piszesz "wyrzsza" zamiast "wyższa" ... bo sa i tacy cHumanisci ; )

No i z tym wf sobie jakos poradze, nie chce cwiczyc i nie bede.. .

A co do ciebie Gracja, mnie moj facet nie wkurza, ale ojciec! boze... on ma taki upeirdliwy charakter, uwaza sie za najwazniejszego, a powiedz mu jakas prawde o nim , albo ze np zrobil cos i mu nie wyszlo to obrazi sie do konca swiata i bedzie probowal wjesc ci na sumienie i bd gadal " wiem ze jestem zlym ojcem... " , albo " czy na prawde uwazasz tak jak twoja siostra ze jestem twoim wrogiem ? " *******enie o szopenie, wkurwia mnie tymi gadkami i wiem ze probuje wzbudzic litosc, a mnie take gadki nie ruszaja niestety, niech sobie gada, ja i tak uwazam ze w obecnej sytuacji to nie on jest pepkiem swiata ( chodz sie za takiego uwaza) i nie musi byc za kazdym razem w centrum wydarzen , och irytuje mnie niemilosiernie

też zauważyłam mały błąd ortograficzny, ale już nie chciałam się czepiać:-)
madzia ja w rodzinie na szczęście nie mam podobnej osoby. chociaż każdy u mnie ma coś jak twój tato. dziadek nigdy nie da sobie wejść na głowę, on ZAWSZE ma rację, i broń Boże powiedzieć mu, że nie ma. moja mama strasznie upierdliwa jest, wszystko chce wiedzieć i potrafi dzwonić nawet 3 razy dziennie:confused: tato na szczęście jest neutralny, nigdy nie wtyka nosa w nieswoje sprawy i dobrze mi z tym:tak: troszczy się jak trzeba i w ogóle to jest najlepszy.
a co do mojego faceta... czasami rzeczy, które robi to przechodzą ludzkie pojęcie:confused: a dzisiaj to już w ogóle przegiął i dopiero teraz się obudził, że musi się ogarnąć:wściekła/y: W PORE

reklama
czy słyszałyście coś o powikłaniach po znieczuleniu zewnątrzoponowym (nie wiem czy dobrze piszę nazwę, znieczulenie do kręgosłupa bez cewnika) ponoć podczas podawania znieczulenia został wstrzyknięty pęcherzyk powietrza do rdzenia kręgowego.

Do góry