reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzia lekarzem nie jestem ale wydaje mi sie ze chodzi mniedzy innymi o stres , tryb zycia i ciagle panikowanie :sorry2::-D
Musisz o siebie dbac i to jest podstawa :tak:

reklama
My mieszkamy w domu ale z dziadkiem B i teściową wiec jak zaczyna się poranne palenie w piecu to i tak nie pośpimy ... :no: dziadek jest bezbłędny i w każdy możliwy sposób w weekend potrafi nas o 7 obudzić:wściekła/y: jak mieszkałam w bloku to też tak miałam jak ktoś kichnął to na zdrowie mogłam powiedzieć:-D
śnieg daje czadu płatki jak 5zl i gęsto ... :tak:
co do dupashton to mnie uspokoiłyście ;-) jestem juz po śniadanku :-D jajeczka, kiełbaska danie meksykańskie z wczoraj ... mmm ... teraz herbatka i forumowanie z Wami mamuśki:cool2:

polna_N a ty gdzie mieszkasz w jakim mieście?:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mam 22 lata i nasze maleństwo ma sie pojawić we wrześniu :)
Nikt nie wie jeszcze o ciąży poza moim narzeczonym, mieliśmy wziąć ślub w październiku a tu niespodzianka :) otwieram zakład kosmetyczny i zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzę :) Maleństwo doda mi sił :) no i mój mężczyzna który oszalał ze szczęścia :) powiem wam że dobrze sie stało jesteśmy niezależni czuje ze gdybyśmy sie dłużej zastanawiali czy już to byśmy sie nie zdecydowali bo było by milion powodów a tak dzidzia w drodze :) jedyne co mnie zaskoczyło to ze tak szybko sie udało :)

Serdecznie gratuluje;-) Ja wiem że ten lek jest na podtrzymanie i dają go właśnie w takich sytuacjach a najczęściej jak już raz się poroniło. Ja mimo zagrożonej ciąży nie brałam tych tabletek, byłam natomiast częstym gościem w szpitalu.

POLNA tak zdarza się że zachodzi się w ciąże tuż po porodzie i nawet po cc ale ja już byłam prawie na tamtym świecie i miałam okropne komplikacje dlatego tym bardziej nie powinnam być teraz w ciąży.

Ostatnia edycja:
Clio eytuj posty ;-) jak chcesz cos dopisac do klikaj EDYTUJ w poprzednim jezeli nikt po Tobie nie napisal - chyba ze minela godzina :tak:
Ja w miescie nie mieszkam , zyje sobie na wsi wsrod przyrody i krowy sasiadki :-D:-D:-D

polna na wsi jest fajnie!:-)
Agulek a masz jakieś objawy, że takie podejrzenia?

ale mnie właśnie mój R. wkurzył niemiłosiernie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

madzia nie przejmuj sie tak bardzo ja też brałam ten lek na podtrzymanie ciąży przez pierwsze 3 miesiace, w sumie u mnie był taki powód że mały był za mały w stosunku do tygodni które powinien mec i podejrzewano że nie rośnie. Lek jest dobry, ale powiem ci że mimo jego brania na wf ćwiczyłam do 5 miesiąca ciązy bo lekarz nie widział przeciwwskazań. Tak wiec jesli nie masz ograniczeń od lekarza jesli chodzi o ruch to nie jest źle.

Agulek a nie byłoby prościej zrobić po prostu test? Od razu wiedziałabyś na czym stoisz ... A tak nerwy i zastanawianie się. Tym bardziej jak sama piszesz nie powinnaś być teraz w ciąży ...

polna na wsi jest fajnie!:-)
Agulek a masz jakieś objawy, że takie podejrzenia?

ale mnie właśnie mój R. wkurzył niemiłosiernie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

objawy? hmm właściwie to pobolewa mnie strasznie kręgosłup i momentami brzuch a poza tym co jakiś czas kręci mi się w głowie. Myślę żeby zrobić dziś albo jutro test.

A czym Cię tak facet zdenerwował?

reklama
Eeee cwiczylas na wfie do 5 miesiaca w ciazy? To mozna cwiczyć na wfie? Nie no teraz to mnie zasmuciłas ; P Liczyłam na zwolnienie do konca roku ... . zreszta nie widze tego ze zalozmy z amiesiac urosnie mi brzuch a ja bede biegac jak szalona 10 minut, potem jakies gimnastyki, granie w siatke, kosza, noge, emm ...to nie najlepszy pomysł wg. mnie. Jakies delikatne ciwczenia, ale wf to jak dla mnie przesada.

Do góry