reklama
C
clio87
Gość
My mieszkamy w domu ale z dziadkiem B i teściową wiec jak zaczyna się poranne palenie w piecu to i tak nie pośpimy ... dziadek jest bezbłędny i w każdy możliwy sposób w weekend potrafi nas o 7 obudzić jak mieszkałam w bloku to też tak miałam jak ktoś kichnął to na zdrowie mogłam powiedzieć
śnieg daje czadu płatki jak 5zl i gęsto ...
co do dupashton to mnie uspokoiłyście ;-) jestem juz po śniadanku jajeczka, kiełbaska danie meksykańskie z wczoraj ... mmm ... teraz herbatka i forumowanie z Wami mamuśki
polna_N a ty gdzie mieszkasz w jakim mieście?
śnieg daje czadu płatki jak 5zl i gęsto ...
co do dupashton to mnie uspokoiłyście ;-) jestem juz po śniadanku jajeczka, kiełbaska danie meksykańskie z wczoraj ... mmm ... teraz herbatka i forumowanie z Wami mamuśki
polna_N a ty gdzie mieszkasz w jakim mieście?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulek20092
Zaciekawiona BB
Ja mam 22 lata i nasze maleństwo ma sie pojawić we wrześniu
Nikt nie wie jeszcze o ciąży poza moim narzeczonym, mieliśmy wziąć ślub w październiku a tu niespodzianka otwieram zakład kosmetyczny i zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzę Maleństwo doda mi sił no i mój mężczyzna który oszalał ze szczęścia powiem wam że dobrze sie stało jesteśmy niezależni czuje ze gdybyśmy sie dłużej zastanawiali czy już to byśmy sie nie zdecydowali bo było by milion powodów a tak dzidzia w drodze jedyne co mnie zaskoczyło to ze tak szybko sie udało
Serdecznie gratuluje;-) Ja wiem że ten lek jest na podtrzymanie i dają go właśnie w takich sytuacjach a najczęściej jak już raz się poroniło. Ja mimo zagrożonej ciąży nie brałam tych tabletek, byłam natomiast częstym gościem w szpitalu.
POLNA tak zdarza się że zachodzi się w ciąże tuż po porodzie i nawet po cc ale ja już byłam prawie na tamtym świecie i miałam okropne komplikacje dlatego tym bardziej nie powinnam być teraz w ciąży.
Ostatnia edycja:
umi2
Fanka BB :)
madzia nie przejmuj sie tak bardzo ja też brałam ten lek na podtrzymanie ciąży przez pierwsze 3 miesiace, w sumie u mnie był taki powód że mały był za mały w stosunku do tygodni które powinien mec i podejrzewano że nie rośnie. Lek jest dobry, ale powiem ci że mimo jego brania na wf ćwiczyłam do 5 miesiąca ciązy bo lekarz nie widział przeciwwskazań. Tak wiec jesli nie masz ograniczeń od lekarza jesli chodzi o ruch to nie jest źle.
Agulek20092
Zaciekawiona BB
polna na wsi jest fajnie!:-)
Agulek a masz jakieś objawy, że takie podejrzenia?
ale mnie właśnie mój R. wkurzył niemiłosiernie!
objawy? hmm właściwie to pobolewa mnie strasznie kręgosłup i momentami brzuch a poza tym co jakiś czas kręci mi się w głowie. Myślę żeby zrobić dziś albo jutro test.
A czym Cię tak facet zdenerwował?
reklama
madzia18
Fanka BB :)
Eeee cwiczylas na wfie do 5 miesiaca w ciazy? To mozna cwiczyć na wfie? Nie no teraz to mnie zasmuciłas ; P Liczyłam na zwolnienie do konca roku ... . zreszta nie widze tego ze zalozmy z amiesiac urosnie mi brzuch a ja bede biegac jak szalona 10 minut, potem jakies gimnastyki, granie w siatke, kosza, noge, emm ...to nie najlepszy pomysł wg. mnie. Jakies delikatne ciwczenia, ale wf to jak dla mnie przesada.