czesc dziewczyny
mja mala zrobila sie troszke maruda ... dziewczyny pomozcie moja ma nie cale 3 msc ida jej zey czy moze przez to mniej jesc???
zawsze jadla co gora 3h a teraz c 4 5 h ziemniaka to mogla by jesc i jesc ale mleczko nie za bardzo wstawie wam fote z wczoraj jak na urosla
mazia c do ubranek to ja mam tyl ze w polowie mi nie chodzi newborny juz odeszly w pudla od 0 o 3 juz ledwo ledwo wyciągam od 3 6 a d 0 do 3 to 3 4 bodow nie zalozylam :d a przebieram ja zawsze ja jej se ueje na wieczor i rano a tych ciuchow i tak za wiele ....
hmmmm.... ja przezywam ciezke chwile bo moj najprawdpodobniej na miesia jedzie do norwegiii na wiertnice potem albo zostaje i my przYLARUJEMY albo on wraca : nienawidze ROZlonek smutno mi ale ccemy wykupic mieszkaNIE ZA 3 MSC
NA POCIESZENIE MOJ AFROGIRL
ps ashera ja caly czas jade od urodzenia na bebilonie super mleo i teraz uywam bebilon comfort przeciw kolka i zaparcia super srawa
ahha i mamy z brzuszkami jak wasze dziecie beda miec kolki a bd karmic butla to te mleko czyniu cuda ja jecze dawalam lefax z niemiec i kolki zniknely