reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mazia89 tak mam zaświadczenie, noszę przy sobie na wszelki wypadek :p a naklejki urocze :) ja znalazłam śliczną tapetę, zieloną z kaczuszkami :)

no wiecie sama mam taką nadzieję, że wszystko będzie dobrze choć złe myśli mnie nie opuszczają. Na szczęście to moje mieszkanie i jak będzie mi prawił kazania, że źle sie dzieckiem zajmuję to go wyproszę :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Grecja chodzilo mi o to ,ze kierunek trudny.Bynajmniej dla mnie ja to raczej scislowiec jestem:)

Polna mam kartongipsy,wiec sa bardzo równe.Jak cos to przykleje super glu.A co do tej 10 to rzeczywiscie ma jakis zawadiacki usmiech.Ja zamowilam wszystkie w kolorach.Pomaracz,zolc,zielony bo mam w tych kolorach pokoj.Wiec w sumie nawet ich twarza sie nie przygladnełam:D

Edyta a twój facet w jakim wieku?

mazia89 a u mnie na odwrót. bardziej humanistka jestem niż ścisły umysł;-) w szkole dużo miałam do czynienia z wosem i historią, więc kierunek jak najbardziej przemyślany. wszyscy myślą, że socjologia taka łatwa ale wcale tak nie jest...

Edyta prosze nie nabijaj postow , jak chcesz cos napisac to klikaj EDYTUJ ;-) nie wiem czemu ale ja tapet nie lubie , pewnie dlatego ze Ala oderwala spory kawalek bordera :-D

Mazia jeszcze ta 10 bedzie miala zly wlyp na bobasa :-D:-p
a nie boisz sie jak zacznie wstawac z lozeczka to bedzie probowal-wala (co wlasciwie masz miec) odklejac ? :-)

Grecja oooo ja uwielbiam historie ,, zdawalam z tego mature :cool2:

Ostatnia edycja:
Grecja on na 23 lata, a w sumie niedługo 24...

polna_N a to tak mi jakoś niechcący, nie mogę się przyzwyczaić :) ja na tapetę zdecydowałam się ponieważ można ją szybko położyć, nie jest droga a pokój jest spory. Kwestią znaczącą jest również to, że od roku staram sie o przyznanie mi tego mieszkania po zmarłym dziadku. Tak więc jakieś kapitalne remonty nie wchodzą w grę. Byle było szybko i przede wszystkim tanio.

Edyta no i schludnie :tak::happy2:
Co do postow nic sie nie dzieje , dzis mam dobry humor to moge edytowac :-p

A do mnie wlasnie Ala przybiegla i mowi ze ..miskowi mozg wylecial.. :szok: nie wiem skad Ona takie haselka bierze:-D:-D:-D

Polna bedzie Antoś.Mam nadzieje,ze nie bedzie odklejac.A jak odkleii to chyba tragedii nie bedzie .Tfu tfu mam nadzieje.Zreszta sprzedajacy zapewnia ,ze sa bezpiczne.
Nasze naklejki wykonane są z wysokiej jakości folii samoprzylepnej.
Mają trwałe i soczyste kolory, są bezpieczne dla środowiska i Twojego dziecka.
Można je naklejać w łatwy sposób na czyste, gładkie ściany, pomalowane niepylącą farbą emulsyjną
bez dodatku lateksu czy silikonu, oraz inne płaskie powierzchnie jak meble, lustro czy glazura.
Wystarczy zdjąć papierowy podkład i... zabawa gotowa.

Dobra lece sie kapac, i kolacyjke zjesc:)))) Bo o 21 american beuty leci:))))

A ja zdawalam na maturze Biologię:D rozszeżoną.

mózg wyleciał, dobre:-Dja zdawałam wos, bo stwierdziłam, że do historii nie dam rady się przygotować...
Edyta mój R. w podobnym wieku, w kwietniu skończy 23 i widzę, że podobnie myśli jak twój. tzn często udaje, że nic się nie stało, lubi zmieniać temat i nigdy nie widzi problemu, ale mnie to wkurza. czasami mam ochotę klepnąć go w gębę:wściekła/y: ale to prawda, że dziecko zmienia faceta (zazwyczaj na dobre). mi się wydaje, że mimo wszystko mój mógłby być dobrym ojcem. ma 3-letnią siostrę i to jak się z nią bawi i zajmuje to jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym przekonaniu. czasami się z tym kryje i mówi, że ma jej dość ale ja wiem swoje:-)

Krakow....:tak::-) dobrze ze Grecja wie....eheheh

artystka92, - jak się czujesz Gdzie sie podziewasz? :-)

ja tez bym tak chciala...:-:)tak::-)

a ja dzisaj bylam w "smyku" ale tam cudowne ubranka takie slodkie....:-)

Cio tu taka Ciszaa.....

ja wrocilam z Miasta......i oczywiscie kupilam sobie

Kolczyki....i peirscionki 3 szt. w 1 opakowaniu

i odrazu humorek lepszy....

kupilam sobie kalendarz jeszcze....pokaze wam pozniej foto....

a zaraz kinia bedzie mi pasemka robic....

Ja juz stram sie nie myslec o Tomku ciagle ale jak mam dolka to to wraca,,,,,

zrób foteczkę tym swoim zdobyczą i wklej to sobie obejrzymy;)

Tak w ogóle to was witam;-)
My dziś mamy troszeczkę nerwówki tzn boję się że jestem w ciąży;-(

reklama
Grecja może masz rację, zobaczymy jak to będzie jak maleństwo będzie już z nami. Ja też zdaje wos, ale jako czwarty przedmiot bo mam w obowiązkowych matematykę niestety.

Do góry