reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mi się konkretnie nie chce, ale muszę:crazy: przed chwilą skończyłam jeść obiad i tak się napchałam, że tym bardziej odechciało mi się nauki i poszłabym spać...

reklama
Shiraa jak zaczniesz kupowac ubranka to nie bedziesz chciala skonczyc , ja tak mialam bynajmniej :-D
a moja tesciowa to juz calkiem zbzikowala na punkcie kupowaniu ciuchow aczkolwiek w ciucholondach :tak:

Grecja TY to tylko wymowek szukasz zeby sie nie uczyc :-p

Hejka:)

Polna niezla artystka z tej Twoje Ali:-):-)

Shirra ja na poczatku ciązy,te wcinałam budynie...Bo mnie to fajnie zatykało;-)

Madzia fajnie,ze rodzinka spoko zareagowała;-)

A ja dzisiaj od rana zeschizowana chodzilam.Maly sie w ogole nie ruszal.W koncu zjadlam bulke z nutella,wypilam 2 szklanki soku,zjadlam banana z bita smietana.I troche sie poruszal i znów poszedl spac.Widocznie ma dzisiaj taki dzien.Teraz od czasu do czasu pokopie ale dzisiaj ogolnie jest strasznie leniwy...

Tez sama dzisiaj siedze R w pracy do tego mają wesele,wiec pewnie bedzie pozno:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co do ubranek to mi sie ciagle wydaje ,ze mam za malo.Wczoraj mnie R z mama przystopowali w sklepie bo bym juz miala 2 pary spodenek w koszyku.CZekam na 2 paczki z allegro.I na kartony ciuszków od znajomej mamy.Kurcze doczekac sie nie moge:D

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie serdecznie :) ja tu dziś pierwszy raz bo mi się nudziło strasznie więc od paru godzin tak sobie czytam tu i tam :) w końcu postanowiłam napisać...

Madzia89 to nie tylko u Ciebie w brzuchu tak leniwie dziś :)

bardzo przepraszam :) Mazia89 :) tak mi się jakoś z rozpędu napisało:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edyto witaj, napisz coś więcej o sobie :) i jak będziesz chciała coś poprawić to w prawym dolnym rogu przy swoim poście masz opcję edytuj :))

czesc dziewczyny :)
mja mala zrobila sie troszke maruda ... dziewczyny pomozcie moja ma nie cale 3 msc ida jej zey czy moze przez to mniej jesc???
zawsze jadla co gora 3h a teraz c 4 5 h ziemniaka to mogla by jesc i jesc ale mleczko nie za bardzo wstawie wam fote z wczoraj jak na urosla
mazia c do ubranek to ja mam tyl ze w polowie mi nie chodzi newborny juz odeszly w pudla od 0 o 3 juz ledwo ledwo wyciągam od 3 6 a d 0 do 3 to 3 4 bodow nie zalozylam :d a przebieram ja zawsze ja jej se ueje na wieczor i rano a tych ciuchow i tak za wiele ....
hmmmm.... ja przezywam ciezke chwile bo moj najprawdpodobniej na miesia jedzie do norwegiii na wiertnice potem albo zostaje i my przYLARUJEMY albo on wraca : nienawidze ROZlonek smutno mi ale ccemy wykupic mieszkaNIE ZA 3 MSC
NA POCIESZENIE MOJ AFROGIRL:)
ps ashera ja caly czas jade od urodzenia na bebilonie super mleo i teraz uywam bebilon comfort przeciw kolka i zaparcia super srawa :)
ahha i mamy z brzuszkami jak wasze dziecie beda miec kolki a bd karmic butla to te mleko czyniu cuda ja jecze dawalam lefax z niemiec i kolki zniknely :)

Załączniki

• DSCN0930.JPG
    DSCN0930.JPG
    29,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN0936.JPG
    DSCN0936.JPG
    42,1 KB · Wyświetleń: 39
Mazia ja juz wiem teraz ze lepiej kupic mniejsza ilosc ubranek i tak duzo osbow przyniesie a z wlasnego doswiadczenia dziecko we wszystkich ubraniach nie zdarzy pochodzic :sorry2:

Edyta witaj i napisz cos wiecej ;-)

Grecja ucz sie ucz bo nauka to potegi klucz - ale zaszpanowalam teraz , co ? :cool2::-D:-D:-D

a dzięki :) to dostałam zadanie. Trudno pisać o sobie :) spróbuję... Mam na imie Edyta :) mam 19 lat... jestem w ostatniej klasie technikum i 7 miesiącu ciąży ;) moja sytuacja nie była zbyt różowa na początku. Zaczynając od tego, że rozstałam się z chłopakiem, a właściwie to on mnie zostawił (o ciąży nawet nie wiedzieliśmy).. a w dalszej kolejności przyszła reakcja rodziców, która była straszna. Teraz jest nawet dobrze pomijając, że nauka, nauka i nauka...

reklama
Edyta witaj:)

Polna ja w sumie nie mam aż tak duzo.Mam gdziez z 10 bodziaków,z 3 pary spodenek,4 spioszki,i z 6 kaftaników,4 sweterki.Mowie o rozmiarze 56-62.Bo tych wiekszych to mam tyle ,ze sama nie wiem ile:D:D wszystko dostajemy od siostrzencow męza.Czekam na te kartony od znajomej mamy ,i wtedy bede wiedziec na czym stoję.I ewentualnie dokupię jeszcze jakies z 2-3 szt spioszków.Bo wiadomo,ze jeszcze tego troche sie podostaje.

Edytka no to nie ciekawie miałas,a na kiedy masz termin? imię wybrane?

Do góry