reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Drogie mamy!

Zmieniłam ginekologa, świetny lekarz :) Sprawda z tą "małpą" załatwiona..

Dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok.. nie wiem czy mam się cieszyć czy płakac.. Moja mama jest w ciąży. Druga wpadka w rodzinie i to jeszcze własna matka! Dodam że ma 40 lat.
Jakim cudem? Przypomniała mi się taka komedia kiedy mama i córka zaszły w ciąże i obie urodziły tego samego dnia... :confused::confused:

reklama
fanfarada to jest rok młodsza od moje a ja swoją namawiałam żeby zaszła w ciąże bo wtedy nasze dzieci wychowywałyby sie jak rodzeństwo, to nie chciała:dry:. Znam właśnie dziewczynę i chłopaka którzy tak się wychowywali i było ok:-p Bedziecie mogły soie robićsesje z brzuszkami:tak:
madzia18 Trzymaj sie
Kasia&Kubuś Nikt nie chce na ciebie najeżdżać chodzi o to że ty napiszesz tak dwa posty ktos nowy przyjdzie napisze sobie 3 posty jeden po drugim i kolejna o jeden wiecej no bo jak innym wolno to czemu im nie chodzi własnie o zasady. Co do tego że nie oczekujesz żeby ktoś robił cośza ciebie to poprostu wydedukowałam z tego co napisałas czyli mniej wiecej ze jak napisałaś gdzies indziej 3 posty pod postem to nikt ci wyrzutów nie robił tylko za ciebie poprawili. Wiec chodziło mi własnie o przeżucanie tego co powinnas zrobic ty na innych. No ale już nie ważne wieszo co biega i jest git:-D

Drogie mamy!

Zmieniłam ginekologa, świetny lekarz :) Sprawda z tą "małpą" załatwiona..

Dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok.. nie wiem czy mam się cieszyć czy płakac.. Moja mama jest w ciąży. Druga wpadka w rodzinie i to jeszcze własna matka! Dodam że ma 40 lat.
Jakim cudem? Przypomniała mi się taka komedia kiedy mama i córka zaszły w ciąże i obie urodziły tego samego dnia... :confused::confused:

No to nieźle :-D:-D:-D:-D

Kasia&Kubuś nie jesteś sama... ja też się pierwszy raz spotkałam, że taka afera, bo ktoś napisał więcej postów na raz :-) a na innym forum na którym uczęszczam się nie przyczepiają ... no cóż... każde forum ma inny regulamin :sorry2:

i zaraz będzie , że narzekam na te forum to po co ja tu wchodzę?? :sorry2::-D

Kurcze nie przypuszczałam że będzie aż tak dobrze, była rozmowa na temat planow, ślubu i co dalej, ale też było trochę śmiechu i ogólnie dość luźna atmosfera była. Tylko sie ustwierdziłam w przekonaniu że taką teściową to ze świecą szukać. Bedzie dla mnie dobrą przyjaciółką i wiem ze bedzie mnie wspierac, ode mnie ze strony tez bedzie dobrze, ale ciesze sie ze ona sie nie zdenerwała ... no nic , takze ogolnie jest super. Bardzo sie ciesze . Dzieki dziewczyny za wsparcie ;*

Dziewczyny mozecie przestac z tymi postami:baffled:masakra.. to nier pierwszy raz, ze grzecznie poprosilam o edytowanie posta.. czytajkcie regulamin.. jest wyraznie napisane, ze jak sie chce cos dopisac trzeba posta zedydowac:baffled: mozna nie edytowac jesli przez 60 min nikt nic nie napisal:baffled:

Madzia super że u Was tak dobrze poszło :) oby tak dalej ;). A co do teściowej to lepiej na razie nie zaglądaj do tematu "Teściowa" :D .
Fanfarada gratulacje :D. Też bym tak chciała, same chyba plusy są podwójnych domowych ciąż :D.

kingusia1991 a czy ja to napisalam do Ciebie? zwróciłam sie do Was ogolnie.. ja grzecznie rposze a wy robicie z tego afere.. nie wiem czy zauwazylas ale zwrocilam sie z ta prosba jak na jedna str byla pelna postow 3 dziewczyn:sorry2: jak chcecie ja z tym nic nie bde robic a Wy piszcie posty po jednym zdaniu i tak niech jedna osoba zapisze cala strone..:baffled:

reklama
kingusia1991 a czy ja to napisalam do Ciebie? zwróciłam sie do Was ogolnie.. ja grzecznie rposze a wy robicie z tego afere.. nie wiem czy zauwazylas ale zwrocilam sie z ta prosba jak na jedna str byla pelna postow 3 dziewczyn:sorry2: jak chcecie ja z tym nic nie bde robic a Wy piszcie posty po jednym zdaniu i tak niech jedna osoba zapisze cala strone..:baffled:

Najlepiej to w ogóle niech nikt nic nie pisze hihi :-D

Do góry