reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a po wklejeniu klikasz na "zapisz zmiany" ? który kod suwaczka wklejasz? ten pierwszy sie wkleja.
Robie wszystko tak jak tsza i nic:/ A tak Apropo to właśnie zauważyłam że piszemy razem na dwóch forach hehe właśnie odpisuję ci na czerwcówkach dlaczego do szpitala, a suwaka jak nie było tak ni ma...aj...

Heja :))

Tak sobie czytalam to o tej Sonii ... Nie rozumiem takich dziewczyn takich ludzi W ogole nie dochodzi do mnie takie myslenie I po chamsku powiem ze jak sie niechce miec dziecka nalezy kupic sobie prezerwatywy za 3zl a nie spuszczac sie i robic sobie tarota jestem w ciazy czy nie a pozniej mysle a co jak jestem ? Moze jakas tabletke wezne to poronie albo sie sama skrzywdze to poronie ? Dziewczyny sa czesciej bardziej durne niz chlopacy o 10 lat mlodsii ! ;/

Tego akutrat nie rozumiem ... Niechce aby zle mnie zrozumialy dziewczyny Bo abslutnie nie chce czy chcialam urazic zadnej z kobietek Ale po prostu nie rozumiem przykladowo osob ktore sie w zaden sposob nie zabezpieczaja a potem stekaja ze sa w ciazy i na dodatek sa zdziwnienii ...

A tej calej Sonii to zal mi jest Dziewczyny zniszczyla sobie zycie psychike ahh niech ja zaszyja najlepiej

Ostatnia edycja:
Sylcia wybacz,ale tutaj nikt sie nie uzala nad soba i swoja ciaza,kazdy wiedzial co robi wspolzyjac,a Ty piszac swoj post jakbys robila NAM mlodym mama jakis przytyk...poza tym jak sama wiesz ciaza to okres wachan nastrojow i to,ze czasem ktoras sobie ponarzeka to przeciez normalne,amy na tym watku jestesmy dla siebie jak rodzina ktora sie wspiera wzajemnie. Ja sie zbyt czesto juz tu nie udzielem,ale sledze ten watek i wogole wiec jestem w temacie:tak:,a co do naszej "przyjaciolki od serca" Soni to poprostu szkoda sie wypowiadac,nie zauwazyla,ze jest to forum o matkach i dzieciach i sieje tutaj propagande o aborcji:no::wściekła/y:...

Edit: W ustawieniach profilu mozna dziewczatka kochane zablokowac wyswietlanie postow danego uzytkownika np. Sonia1986 ;-)

Ps.ciekawe co dzis w nocy napisze pewnie stwierdzi,ze jestem niedorozwinieta gowniara ble,ble,ble,ale coz wole byc tym kim jestem,tylko z wyksztalceniem srednim,ale z super mezem,wspaniala corcia i swietna praca ;-)

Ostatnia edycja:
tez jestem mloda matka bo zaszlam w ciaze w wieku 18 lat I widac zle odczytalas mojego posta Nie zrozumialas go tak jak ja sie wypowiedzialam Wiem co kobieta przezywa a napisalam ogolnie odnoszac sie do dziewczyn ktore nie mysla i nie wyciagaja wnioskow a pozniej szukaja wyjscia i jest nim np aborcja

Ahh i jeszcze jakbys nie zauwazyla nie pisalam ze jakakolwiek dziewczyna sie uzala nad soba czy cos w tym stylu Kazda ma swoje humortki nawet nie bedac w ciazy

A odnosze sie w swoim poscie do dziewczyn ktore wlaza chlopaka na chlopaka i nie wyciagaja zadnych wnioskow i nie mowie jedynie o ciazy ale o ronego rodzaju chorobach i pozniej dopiero mysla jak juz sie cos powazniejszego wydarzy

I jak pisalam wyzej tak pisze ponownie ze niechcialam urazic zadnej kobietki bo kazda ma swoja wyjatkowa wspaniala jak i niestety czasem przykra czy smutna historie ale kazda jest odwazna bo dala rade wszystkim problemom i maja swoje fasolki czy dzieciaczki przy sobie

Ostatnia edycja:
ja zaszlam w ciaze majac 18 la urdzilam jak maialam 19 dzis mamy sliczna kochana coreczkema prawie 3 mesiace i nei zauje niczego ani dnia ai godziny w ktorej wasnie Mlecia psanowila sie we mnie :zaniezdzic: :D:D:D heheh kazdy usmeich jet dla mnie bezcenny rozgrzewa moje serce le ja tak mocno ze boje sie ze ja polamie heheh jak wychodze d szkoly NA 3 ODIZNY TO DZWOIE 6 RAZY i ptam sie jak sie czuje... a y sonia czy jak ci tam bo ie intersujesz mnie poprostu nei wiesz c stracilas ne chce byc wredna ale za to co zrobilas to juz nie pwinas nidgy zaslyzyc na taki dar - w mlodym wieku ae dar ( widocznie tak musialo byc) ja wierze ze wszystko nam jest pisane i jak ma byc to tak ma byc losu nei oszukasz wiec powodzenia sejonara Panienko
ps klawiatura mi nawala :)

U widze że ta Sonia to wsyztskim tu na nerwy działa :D ja się juz nie pokuszę żeby czytać jej wypowiedzi, wystarczą mi Wasze komentarze :D. Dlatego nie będę nawet jej oceniała ale podejrzewam że zasługuje na pożądny opierdziel od kogoś, pewnie i tak w przyszłości odbiję się to na jej życiu.
artystka nie przypominaj o tych cholernych maturach :no::no::no: . Najbardziej mi pasuje myślenie że zostałam stworzona tylko i wyłacznie do macierzyństwa bo to na serio cudowne :). A szkoła? Nie mogę o tym myśleć bo stres źle wpływa na Synka :D. Pod koniec kwietnia mi się o tym przypomni i wtedy będą powtórki :D.

reklama
Motylicja ;) Ja jestem z Płocka, może znam tego Twojego kolege ;D :) Bo Płock nie duże miasto i wiekszość osob sie zna ;] A jesli mogę powiedzieć to odległość nie jest przeszkodą ;) Wiem z wlasnego doświadczenia. No i moj kumpel dobry 5 lat temu mowil ze pisze z dziewczyna z Poznania i ze fajna i smialam sie ze to nie ma sensu.. Teraz ona mieszka z nim w Płocku bardzo sie kochają a za 4 miesiace bedą rodzicami ;) Więc uwierz że możliwe jest wszystko ;) jesli sie chce... No i to fakt, trzeba dużo poświęcej i wytrwałości, a nie każdego na to stać..)

ooo zbieg okolicznosci.....:szok: to moze ja ci na pw. wysle jego adres ul to moze gg znasz...

Hej dziewczyny :-)

u mnie jakoś główka zaczyna boleć a no i od rana mała w żebra mi się wbija chyba nóżkami :wściekła/y:

normalnie już chyba "nie zniesę" tego :-D:baffled:

heheh Kornelka Lobuziaczka....:tak:

pani doktor stwierdziła że bab za krótką szyjkę....I że nie utrzymam ciąży bliźniaczej....Tym bardziej że jestem drobna...

OJJ bedactwo...trzyma za was kciuki:)

Dobry Mamuśki : )

A więc.. dziękuje za powitanie :-)
Jako, że mój chłopak (teraz już narzeczony, trudno jest mi sie oswoić z tą myślą :)) jest przyszłym prawnikiem... doradził mi,żebym wybrała się jeszcze raz do tej małpy udając zainteresowaną "ofertą" dokonania aborcji. Z DYKTAFONEM!
byłam dzisiaj... "uprzejma" pani doktor wypowiedziała się gdzie kiedy i za ile moge podjąc się zabicia mojego dziecka.
Ledwo wytrzymałam w tym gabinecie... ale udało się. Mamy wszystko "na taśmie"... jutro idziemy na policje. :wściekła/y:
Przyznam, że sama bym na taki pomysł nie wpadła...ale od czegoś ma się mężczyzne :)

A teraz pytanie z innej beczki.. znacie drogie mamy jakiś sposób na zgage? Czy w czasie ciąży można brać te wszystkie dostępne tabletki? :blink:

NOO i dobrze.....bardzo dobrze....jedza....z tej baby....rany.....

a na zgage podbno dobre sa Migdaly..(wiem bo czytam od dawna forum o ciazach porodach i dzieciach)

a co do Sandry-Dramat!!1 zta dziewczyna

Do góry