reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Idę do innej piaskownicy bo mi ktoś na ambicje wjechał:-D, a tak na serio to lecę poćwiczyć i się umyć bo rano trzeba wstać i iść do pracy, nie ambitnej, nie na poziomie, nie prestiżowej i jeszcze inne nie....

kolia przecież ty jesteś niewykształconą dziewczyną jak smiesz pisać do kogoś z wyższych sfer? Ja to karpia musze dopiero kupić ale wypatroszonego bo nie zabiję...:-D za cienka jestem szkoda mi tego stworzenia. Sprzatanie kurcze ja czasu nie mam

A i zapomniałabym mój Kacper przewrócił choinkę...:-( już 4 raz poległa od niedzieli dobrze ze miałam go wtedy na rekach a nie był np pod nią

lenka Mój Kacper może jeść zawsze nawet jak go boli to ma apetyt tyle ze wtedy szuka pozycji, ale jedzenia sobie nigdy nie odmówił

reklama
Tak jak czytam na forum i obserwuje synka siostry mojego S to Adaś je sporo. Teraz też je-ale płacze no i zawsze coś zostawi. Ratuje się tym,ze daje mu coś łyżeczką:słoiczek kaszkę. Dobrze,ze ma już pół roku. Bo nie wiem co by było jakby tylko na butli był. Jak dostaje łyżeczką to się cieszy w głos. Biedne te moje dziecko.

kolia przecież ty jesteś niewykształconą dziewczyną jak smiesz pisać do kogoś z wyższych sfer? Ja to karpia musze dopiero kupić ale wypatroszonego bo nie zabiję...:-D za cienka jestem szkoda mi tego stworzenia. Sprzatanie kurcze ja czasu nie mam

no wlasnie nie wiem jak smiem a poza tym i tak nie ma po co bo z calego sensu wypowiedzi umie wywnioskowac blady gramatyczne i nic wiecej:sorry::-p A karpia no ja tez by nie zabila jak bylam mlodsza to plakalam:eek::-p to moj tata jest tym rzeznikiem, a świeta w domu czy u rodzinki? umiesz sama przyzadzic tego karpia?

edit.
Lenka widzie ze dokladnie pol roczku! ucalauj Adasie z okazji polowkowych urodzin:-D:-p

Ostatnia edycja:
ja bym chciała żeby mój coś zostawił ale gdzie tam... zjadłby wszystko co leżałoby w jego zasięgu, a jak z zupkami je chetnie bo mój pluje marchewka ale ostatnio mu dawałam chudziutki rosołek to zjadł kluski a rosół wyplówał...:sorry: tych klusek było mało bo chciałam zobaczyć będzie umiał zjeść ale wcinał aż mi oczy wyszły. A wyszły Adasiowi już jakieś ząbki?

Przeczytałam te Wasze wypociny;-):-D

Sonia Ty chyba forum pomylilas.. czemu nie poszlas naklaniac do aborcji matek kolo 30?? w czym my jestesmy od nich gorsze.. w tym, ze mamy dzieci w wieku nastu czy 20 paru lat:eek:ja nie uwazam sie za gorsza matke
Bardzo Cie prosze jak masz zamiar przychodzic na forum i krytykowac dziewczyny za to jakie one nie sa wedlug Twoje mniemania - a co sie potem okazuje, ze wcale takie nie sa - to nie przychodz..
A i chcialabym Ci zaznczyc, ze kilka razy zlamalas regulamin zwracajac uwage dziewczyna na pisownie, ortografie, gramatyke itp.
Wiec bardzo Cie prosze, jesli nie masz nam nic innego do zaoferowaniu procz naklaniania do aborcji to nie zapraszamy..

A gdzie tam zębów nie ma. W 4 miesiacu juz narzekał. Ale dopiero teraz mamy z tym problem. Widac juz dwie górki. A czuć 4. Dziwne,bo już długo się męczy. Może to przez to,że pierwsze dni życia był na antybiotyku i innych silnych lekach

Umi skads znam to wchlanianie wszystkiego co prawda moze nie zupki bo z tym roznie bywa ale caly dzien jak chodzi i widzi tylko jak ktos usta otwiera to odrazu sam tez ten swoj dziub otwiera i zjad by wszytsko i wszsytko mu smakuje.

A moja siostra jak je to ma najlepiej:-D zawsze prawie w trojke:-p najpierw ona gryza potem Miki i jeszcze na ziemie pieskowi i tak w kolko i sie dziwic ze caly talerz kanapek sobie robi:shocked2::laugh2:

Kurczę aż mi ciśnienie podskoczyło ;), no i musze się wypowiedziec.
Soniu droga koleżanko, przykro mi to stwierdzic, ale chyba szukasz jakiegoś pocieszenia, jak już zauważyłaś na tym wątku go nie znajdziesz, więc szukaj dalej niespokojna duszo.... Powiem brutalnie, ale prawdziwie, jak będziesz kiedyś miała dziecko to pożałujesz tego, że to pierwsze albo rozkłada się w zbiorowym grobie, albo zostało pocwiartowane i spalone. Naprawdę wszyscy Ci tu zazdroszczą Twojego życia i przyszłości, byle tak dalej Matko Polko
Co do choinki nie będę się wypowiadac bo same jej wypowiedzi świadczą inteligencji, a może braku, tej osoby.

Dziewczyny trzymajcie się mocno, teraz jest okres przed świętami, to siedzą takie na forum, bo mają wolne i wylewają swoje żale, pocieszając się z boku swoim 35 letnim facetem. Nie przejmujcie się kochane, napewno jesteście wspaniałymi mamami ;)

baska a ja już miałam narzekać że jak trzeba moderatora to nie ma:-D
lenka87 Ja tak mam z dolnymi trojkami... czuje ale wyjść nie chcą...
kolia mnie Kacper zabiera kanapkę jak jem wiec kawałek muszę mu dać to samo ze wszystkim zawsze musi spróbować...

Dobra ja wam pisze papa bo jutro nie wstanę a na 8 niestety mam...:confused2:

reklama
Do góry