Asheara Damianek śliczny
Taki duuuzi facet już
) i ma śliczne oczy. A te odciśnięte stópki są boooskie! !
)
Co do włosków, kochana nie bój się, jak nie bedziesz obcinać to bedą coraz słabsze, zacznij je obcinać, co 3 miesiace o 2 cm, nawet jesli to przez pol roku nie odrosną Ci tak szybko ale przez nastepne pol zobaczysz jak Ci śmigną. Ja mialam wlosy do pasa.. i jak ich 3 lata nie obcinałam to przestały mi rosnąć, wypadały wogóle były takie jak siano, a obcielam na komunie swoją do łopatek , po 2 miesiacach jeszcze je podciełam. I juz po 2 latach mialam spowrotem prawie do pasa! A wczesniej chodowalam 5 lat włosy!
Naprawde wzmocnisz wlosy po obcięciu
a wiem bo otacza mnie duuużo fryzjerek, poza tym też sie troszke interesowałam pielegnacją włosów.
Co do prywatnej wiadomości, wcaaale się nie gniewam.
Sama wiem jak to jest jak jest sie zaganianym i rozumiem
więc sie nie obraziłam!
))
Gratuluję ocen z egzaminów
ja narazie jestem do lutego w domu a później mi sie zacznie ;P
umi2 a no w święta (zależy w którym regionie) ale ma być ciepło, ma być na plusie temperatura, ma padac deszcz, a śnieg który leży teraz bedzie sie roztapiał... Więc wiadomo co będzie w święta... Chlapa jak nic
((
Masz kochana też przystojniaka
też taki facet porządny Ci rośnie a nie jakieś chucherko
Przecuuuudowny jest! Ja nie wiem takie śliczne dzieci wam rosną że dziewczyny to oknami i drzwiami będą walić
heh
W każdym razie ja też już bym chciała swojego mieć przy sobie
Asheara
kolia
umi2
kochane ja będę mieć synka
))) I będzie miał na imie Antoś Jaś (ale ostatnio zastanawiam się nad Nikosiem)
)
Synek kopie cały czas, ostatnio spać mi nie daje bo całą noc mnie mocno kopie a ja mam delikatny sen... Więc sie nie wysypiam, co 30 minut biegam do łazienki ;P No i mi nogi spóchły, stopy, kostki... Mam takie napóchnięte, a wieczorem to skarpetki jak żyłka mi sie wbijają w stopy. Prócz tego jesteśmy zdrowi i wszystko jest ok