reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam wszystkie młode mamy ;) I ciesze sie że nie jestem jedną z paru młodych mam :) I że jest nas dużo :D:)
I widze że wątek troche usycha :( Co jest?
Podejrzewam że te świąteczne porządki nas tak ograniczają :)
Pozdrawiam :*

reklama
Witam.
Ja jakoś codziennie zajęta jestem. Sprzątanie i ogólnie.
Ogólnie to u mnie tak sobie. Częste gardło mnie boli, ale kuruję się mlekiem z miodem i czosnkiem.
Dzisiaj u fryzjera włoski podcięłam.

Ostatnia edycja:
my właśnie przymierzamy się do powiedzenia rodzicom w ramach prezentu gwiazdkowego :) a tak btw to moja teściowa urodziła mojego męża jak miała 16 lat. W sumie fajnie jest mieć młodą teściówkę. A na weselu to większość mojej rodzinki myślała na początku, że to małżona siostra :p

16 lat to zdecydowanie za szybko. chociaż dla niektórych pewnie i moje 22 to jakaś masakra, szczególnie co niektóre koleżanki z roku jak się dowiedzą to pewnie szczena w dół :p one dopiero co wyjechały z rodzinnego domu do miasta, część pewnie nigdy nie miała faceta a tu taki odmieniec jak ja, mąż i ciąża :p
ale wracając do głównego wątku...również nie chcę nikogo urazić ale 16 latka to jeszcze taka głupiutka kobietka, która powinna się dużo o życiu nauczyć. na nic tłumaczenie, że z seksem nie ma co się spieszyć i o tym jak ważna jest antykoncepcja...wystarczy burza hormonów, pierwsze miłoście, ciekawość i chęć bycia dorosłym. ale ważne żeby w takim jak już się wpadnie momencie być odpowiedzialnym i ponieść konsekwencje...taka szybka szkoła życia. Cieszę się, że większość z was to potrafi. Niestety nie wszystkie młode mamy tak potrafią. Znam jedną, która tylko kombinuje komu by tu dziecko podrzucić. Imprezki, dragi, przelotne znajomości...tylko szkoda dzieciaczka :(

Heeej dziewczyny widze watek cos usycha...
Widze tu zupelnie nowe mamusie, gdzie sie podziala stara ekipa ? :-p
No, moze Umi jeszcze widuje :tak:

Wkoncu znajduje troche czasu, wiec mam zamiar sie troche poudzielac.
Mam na imię Ewa, mam 16 lat i 2,5 miesiecznego synka Damianka :tak:
Ruszcie tylki na chwile sprzed garow i mioteł [x-mas :-)] i ozywcie troche watek !
Pozdrawiam wszystkie mlode mamuski!

Asheara a wlaśnie jak się ma Twój synuś? Zdrowiutki? Rośnie? ;)

EWI ja ostatnio nie miałam czasu odwiedzić fryzjera... Więc postanowiłam sama sie obciąć.. :pP Grzywke mam tak powyrywaną że bez komentarza... :p Wyglądam delikatnie mówiąc jak by mi włosy wypadły :]

Jak u was pogoda? Mnie zasypuje cały czas,żeby przejechać z jednego konca miasta do centrum potrzeba conajmniej 40 minut drogi (przy odrobinie szczęścia)
Szkoda że na święta ma być pogoda nie zaciekawa...

Artystka92 - Zdrowiutki, rosnie jak na drozdzach. Wazy juz 6kg :tak: Czyli od urodzenia przytyl 2,100 :-) Zaczyna juz gaworzyc, usmiechac sie...
przedstawiam Damianka :
85623368.jpg

i odcisniete Damiankowe stopki :) :
nk2.jpg

A co do fryzjera, to mozecie sie smiac ale... ja nie bylam 4 lata :-D:-D:-D
Wlosy mi wogole nie rosna praktycznie [1cm na rok], takze niemoge eksperymentowac.. jak raz obetne, to bede musiala zyc z taka fryzura przynajmniej dobre 3 lata :-D:-D:-D Do tego mam bardzo cienkie wlosy...

Co do pogody : u mnie wczoraj -17, dzis juz -6 z czego sie niezmiernie ciesze, bo Damian mi juz prawie zamarzal...[mimo ciaglego palenia w piecu!kaloryfery wrecz parzące..] noca musial spac w czapeczce [tej cienkiej bawelnianej] a w dzien chodzic w body,kaftaniku, na to spioch, sweterek, skarpetki i jeszcze taki polarowy kombinezonik! Bo inaczej marzl :s

ps. Artystka bardzo przepraszam, ze nie odpisalam Ci kiedys na prywatna wiadomosc ale mialam duzo komplikacji w zyciu, i ciezko bylo mi znalezc nawet chwilke dla siebie... buzka ;-)

Ostatnia edycja:
O ludzie:szok: ale pustki....
Ashera Dobrze powiedziane z tymi tyłkami:-p:-D co do włosków nie rosną bo są słabe musisz ściąć bo zaczną ci wypadać i to nie jest żart... Opowiadaj co u Ciebie?
artystka Jaka ma być pogoda na święta bo ja nawet nie wiem? Jak sie czujesz jak maluszek?
Paucia Witaj

My z Kacperkiem byliśmy na sankach w sobotę, a jaką radochę miał:-D

reklama
Umi2 - Teraz to zes mnie wystraszyla :szok:
Nie chce stracic wloskow, ale jak je obetne to bede wygladac.. ehhh...
najlepiej by bylo podciac koncowki minimalnie 1cm, ale jak to zawsze bywa u fryzjera - powiesz centymetr, zetna 5...

A Kacperek jaki wieeeeeeeeeeelki, co dopiero czekalismy az urodzisz! Gdzie schowalas tego malego noworodka? ;p chyba zjadl go jakis duzy chlopiec!

Ogolnie w porzadku, polowe egzaminow semestralnych mam za soba.
J.pol - 5, matematyka - 4, j.ros - 4, historia 2, wos - 3. Jakos sobie radzę :tak:

Artystka - No wlasnie jak dzidzius, powiedz, znasz juz plec? ;-)

Do góry