reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina ,pozwolilam sobie poczytac na topiku o pragnieniu posiadania dziecka...
Nie cieszysz sie tam chyba najlepsza opinia...
Jak to jest z tym byciem a nie byciem w ciazy ? ;D

Widzialam ze ktoras zwrocila Ci uwage ze tydzien przed slubem ogladasz Na wspolnej czy cos takiego... hehe zupelnie glupia uwaga..Ja na tydzien przed slubem siedzialam do pozna i gralam w kosci na kurniku ;D

Malwina ,pozwolilam sobie poczytac na topiku o pragnieniu posiadania dziecka...
Nie cieszysz sie tam chyba najlepsza opinia...
Jak to jest z tym byciem a nie byciem w ciazy ? ;D

Widzialam ze ktoras zwrocila Ci uwage ze tydzien przed slubem ogladasz Na wspolnej czy cos takiego... hehe zupelnie glupia uwaga..Ja na tydzien przed slubem siedzialam do pozna i gralam w kosci na kurniku ;D
Wiesz co nie przejmuje sie teraz tym co ktoś pisze bo to przeciez moja sprawa co robir tydzień przed ślubem a po pierwsze to tylko ślub cywiln a nie kościelny wiec duzo przygotowań nie mam. to wiesz maqm jak narazie jeszcze spokuj przed kościelnym bede wiecej latac a teraz nie mam po co jak jest wszystko załatwione. jak narazie jade na cmentarz bede później podrawiam

reklama
zasmarkana mama chodziło o to, że na tydzień przed ślubem facet ja uderzył, a wiedział że niby jest w ciąży,a ona nie zareagowała tylko jak gdyby nigdy nic poszła oglądać "na wspólnej" co nam się wydało dziwne :/ nie wiem jak inne laski, ale ja bym wpadła w histerię i nie byłabym w stanie się skupić na niczym... ogólnie wypowiedzi Malwiny były takie że jedna drugiej przeczyła... może jest w ciąży, ale generalnie nie ufam tej dziewczynie i tyle na temat.
sorki że się wtrąciłam i znikam ;)

Do góry