reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zelcia0204 powiem tak nie przejmuj sie ! ten "twoj" facet to zwyczajnie dziecko i zapaliła mu się dopiero teraz lampka ze jeszcze nie dojrzał i nie jego czas na rodzine. A lepiej ze zrobił to teraz niż miałoby to nastąpić później. Poza tym wierze w Ciebie. Od poczatku ciązy sama zostałam i teraz 22 tydzień mi idzie a naprawde nie jestem przerażona... Pamietam o bylym bo trudno byłoby nie pamiętać.. Ale podsumuje: Pamietasz o nim z czasem przestaniesz i życie sobie napewno ułożysz ! ;***
Pozdrawiam i 3mam kciuki za dzidzie żeby była zdrowa i za mame żeby sie nie przejmowała!! :*

zasmarkana mama witamy ;)

Iwcia życze bezbolesnego i szybkiego porodu a przede wszystkim zdrowej dzidzi ;**
Ja teraz jestem w 5 miesiącu a brzuch z dnia na dzień rośnie, czuje sie jak słoń, nie moge butów zawiązać, ciężko mi podnieść się z łóżka. Ogólnie sie czuje jak inwalida :p

Dziś byłam na zakupach.Wydałam na ciuszki dla mojej dzidzi 200 zł. Na same body, pajacyki, czapeczki :p
A wiem ze na tym sie nie skończy... heheheh :p

Pozdrawiam ;*

Noo dzidzia niestety ladnie kosztuje :))

reklama
ja zwyczajnie oszlałam :p
Nie moge wchodzić do sklepu z dziecięcymi ciuszkami, bo kupiłabym to i to i to takie śliczne i to jeszcze.. i wychodze z siatami :D ;p

Ale mam koleżanke z dzieckiem której nie za dobrze sie powodzi to dam jej troszke rzeczy napewno będzie szanowac i się ucieszy :)

ja zwyczajnie oszlałam :p
Nie moge wchodzić do sklepu z dziecięcymi ciuszkami, bo kupiłabym to i to i to takie śliczne i to jeszcze.. i wychodze z siatami :D ;p

Ale mam koleżanke z dzieckiem której nie za dobrze sie powodzi to dam jej troszke rzeczy napewno będzie szanowac i się ucieszy :)

Ja rowniez kolezance wysylam rzeczy :)) Ale pamietaj dzidzia rosnie ohh tak szybko ze ... ja np niektorych rzeczy w ogole Nadince nie ubralam :(

hehe ja dzisiaj kupiłam w różnych rozmiarach naprawde różne rzeczy, bo wiem jak szybko dzidzia rośnie( tydzień temu widzialam syna koleżanki i wczoraj...rośnie szybciej od ciasta :))
Hehe
W każdym razie widze jak każda mamusia żali się że nakupywała rzeczy a dzidzia z urosła tak szybko ze nie zdążyły założyć niektórych rzeczy

Pozdrawiam serdecznie ;**

Oj... historii przykrych tu niemiara... moja tez dosc nieciekawa, ale nie bede pisac.Wybaczcie. Zreszta, mimo ze kobiety z kazdego forum strasznie szybko staja sie mi bliskie i wiem ze moglabym powiedziec wszystko o sobie i jestem pewna ze nikt by sie nie dowiedział, a nawet jesli to przeciez i tak sie w realu nie znamy, ale fakt ze ktos... jakas postronna osoba, ktora przypadkiem trafila na te historie je czyta to mam ciarki... wiem ze nie jestem jedyna z "przeszłoscia" ale nie ma az tak wiele kobiet ktore mimo Naszego mlodego wieku przeszły o iele wiecej niz niejedna stara baba w swoim zyciu a wymadrzac sie bedzie jakby ja to samo spotykało i to niejednokrotnie.
Ale prawde mowiac, moj bol i zal i nienawisc do zaistnialej sytuacji ktora spowodowała ze moje cale zycie przemineło mi przed oczyma i dala do myslenia ze jesli nic z tym nie zrobie to moze byc dosc ciezko, ten bol juz minał... chociaz ciagle mam ochote mowic o tym co mnie spotkało... ale nie jest to nic przyjemnego do czego chcialabym wracac... Takie moje zagmatwane myslenie:confused:

Dziekuje za przywitanie mnie, mam nadzieje ze bedziemy umilaly sobie niejeden wieczór przed komputerem mimo obowiazkow ktore posaidamy :-)

Sylcia czyli mamy dzieciaczki w podobnym wieku a my w tym samym ;D
Ale nawet niw kojarze Twojej miejscowosci, nie wiem gdzie na mapie ;D

Oj... historii przykrych tu niemiara... moja tez dosc nieciekawa, ale nie bede pisac.Wybaczcie. Zreszta, mimo ze kobiety z kazdego forum strasznie szybko staja sie mi bliskie i wiem ze moglabym powiedziec wszystko o sobie i jestem pewna ze nikt by sie nie dowiedział, a nawet jesli to przeciez i tak sie w realu nie znamy, ale fakt ze ktos... jakas postronna osoba, ktora przypadkiem trafila na te historie je czyta to mam ciarki... wiem ze nie jestem jedyna z "przeszłoscia" ale nie ma az tak wiele kobiet ktore mimo Naszego mlodego wieku przeszły o iele wiecej niz niejedna stara baba w swoim zyciu a wymadrzac sie bedzie jakby ja to samo spotykało i to niejednokrotnie.
Ale prawde mowiac, moj bol i zal i nienawisc do zaistnialej sytuacji ktora spowodowała ze moje cale zycie przemineło mi przed oczyma i dala do myslenia ze jesli nic z tym nie zrobie to moze byc dosc ciezko, ten bol juz minał... chociaz ciagle mam ochote mowic o tym co mnie spotkało... ale nie jest to nic przyjemnego do czego chcialabym wracac... Takie moje zagmatwane myslenie:confused:

Dziekuje za przywitanie mnie, mam nadzieje ze bedziemy umilaly sobie niejeden wieczór przed komputerem mimo obowiazkow ktore posaidamy :-)

Sylcia czyli mamy dzieciaczki w podobnym wieku a my w tym samym ;D
Ale nawet niw kojarze Twojej miejscowosci, nie wiem gdzie na mapie ;D

Kochana jak niechce o czyms mowic to nie musisz kazda z nas to napewno zrozumie :))

A no ja mieszkamw malej miejscowosci na slasku ... Mniej/wiecej pomiedzy bytomiem i tarnowskimi gorami :))

reklama
Do góry