Moja droga to trzeba bylo wczesniej mysle o tym a nie po fakcie jak juz jeste dziecko Ja Twoje posty odczytuje calkiem inaczej przyslowiowo Ty sie zalisz a nie chwalisz ... Ja rowniez od 15 roku zycia staram sie byc jak najbardziej samodzielna Poszlam do technikum informatycznego a osobno ksztaliclam sie na kursach i sesjach makijazu i wizazu ... Moj chlopak jest jeszcze starszy niz Twoj bo ma 30 lat ... I tez czasem myslalam ze on sie wyszala a ja nie ... Ale jakbym miala caly czas tak myslec to bym depresji dostala Tez niestety siedzew domu i nie rozwijam sie zawodowo ale przeciez nie na cale zycie Nie mam zamiaru siedziec w domu i byc house-wife Tylko jak sie zdecydowalam na dziecko to nie moge teraz latac szalec Tylko musze zadbac o rodzine Mala sie odchowie i bede konczyc 3 kursy makijazu i zaczne prace pod tym katem a i chce skonczyc studia informatyczne bo na darmo nie zaczynalam takiej szkoly
Moja droga przyjaciel kolega etc nie jest po to aby zawsze klepac i miec Twoje zdanie Jest po to aby pocieszac i dac troche rad Aaa i nie musisz sie odrazu oburzac bo z Twojej wypowiedzii wynika ze czujesz sie oburzaona i mozna wyczuc zdenerwowanie
Nie nie ani nie jetsem zła ani obuzona wiesz w internecie czasem nie do konca da sie przekazac emocje, ale ja napewno nie jestem zla. Tez jestem tego samego zdania ze przyjaciel nie jest tylko od pocieszania. Jak juz wczesniej pisalam niechce zeby ktos mnie pocieszał a zrozumiał i doradził a to co innego.