umi2
Fanka BB :)
Młoda_m Myślę ze mogłaś to napisac na wątku głównym i tam napewno pomogłbysmy Ci. Ale wracając do twowojego posta, trochę brutalniej nie użalaj sie nad soba bo nic nie tracisz... Dlaczego tak piszę poniewaz sama mam 19 lat bedac w ciazy chodziłam do ostatniej klasy lo zdałam mature połowe gdy bylam w ciazy a połowe po porodzie a teraz pracuje i spełniam sie zawodowo... wiec nie widzę problemu wiadomo szkoda tego ze juz sie nie bedzie wolnym człowiekiem bo fakt jest taki nie pójdziesz na impreze kiedy ci sie zamarzy tylko wtedy kiedy sytuacja ci na to pozwoli zawsze mozesz kogos poprosic o pomoc w przypilnowaniu maleństwa. Siedzisz w domu a niby dlaczego? kto powiedział ze w ciazy nie wolno pracowac chyba ze masz ciaze zagrozoną? czujesz sie wypalona? Moze bardziej przytłoczona bo nie wiesz co cie czeka i czemu twierdzisz ze nikt cie nie chce? A co robic by nie obwiniac dziecka? to proste napewno nie siedziec bezczynnie w domu i nie uzalac sie nad sobą. Bo to co zrobisz ze swoim zyciem to tylko i wyłacznie twoja decyzja.
Ostatnia edycja: