reklama
umi2
Fanka BB :)
baska co do testu to nie zawsze mnie nawet bledziutka nie wyszła a w ciąży byłam
Aquarelka witaj ja co do wiarygodności testów to się nie wypowiadam bo ja im po prostu nie wierze. Ale zcze ci zeby fasolka zamieszkała w twoim brzuszku:-)
sylcia007 To sie dziewczyno rozpisałaś:-)
panistepelek Sniegu np u mnie nie ma ale za to jak sie obudziłam to było +4 stopnie a nie jak dotad -5. Jak tam zrowi jesteście?
kolia No to pierwsze koty za płoty oby w maju matura poszła ci jak po masle. A ty chodzisz do LO czy technikum czy cos zaocznego bo nie pamietam czy pisałas
Aquarelka witaj ja co do wiarygodności testów to się nie wypowiadam bo ja im po prostu nie wierze. Ale zcze ci zeby fasolka zamieszkała w twoim brzuszku:-)
panistepelek Sniegu np u mnie nie ma ale za to jak sie obudziłam to było +4 stopnie a nie jak dotad -5. Jak tam zrowi jesteście?
kolia No to pierwsze koty za płoty oby w maju matura poszła ci jak po masle. A ty chodzisz do LO czy technikum czy cos zaocznego bo nie pamietam czy pisałas
panistepelek tez bym sie cieszyla gdybym nie musiala
Aquarelka mi akurat test wyszedl dobrze ale ja pozno robilam ale moze cos u ciebie tam jest wkoncu wczesnie robilas;-)
Umi ja chodze do LO. Jak tam Kacperka naerki?
Aquarelka mi akurat test wyszedl dobrze ale ja pozno robilam ale moze cos u ciebie tam jest wkoncu wczesnie robilas;-)
Umi ja chodze do LO. Jak tam Kacperka naerki?
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Witam wszystkie.
Jutro mam termin miesiączki, jednak mieliśmy z narzeczonym mały wypadek przy pracy, i wczoraj juz zrobilam test ciążowy bo nie mogłam wytrzymać. Najpierw wyszla jedna kreska jednak po jakiś 15 minutach dostrzegłam drugą bardzo bardzo bledziutką. Wiem że po 5 minutach powinno się wyrzucić test ale tak strasznie się ucieszyłam jak zobaczyłam tą drugą kreskę, i dalej żyję tą nadzieją chociaż wiem że znikomą.....Na razie czekam do jutra czy przyjdzie @, a jak nie to koło niedzieli zrobię test......jestem młoda tak jak Wy bo mam 20 lat, ale bardzo chciałabym mieć maleństwo mimo że nie staraliśmy się nigdy o nie tak w pełni.
Mogę u Was przekoczować? a jak sie okaże że będę mamą to zostanę na dłużej;-)
Milo mi Cie poznac )
baska co do testu to nie zawsze mnie nawet bledziutka nie wyszła a w ciąży byłam
Hheheh niezly tekscik P
MIlego dnia mamki u mnie pogoda doscs fajna a wiec dzis spacerek zaliczamy )
Witam serdecznie!!
My z mężem staraliśmy się o maluszka ale tescik wyszedl pozytywnie dopiero po 10 dniach od daty miesiączki i to bardzo bledziutki
przez te 10 dni czekalam na @ jak na skazanie i 2 razy dziennie robilam test
ale udało się :-) wlasnie mnie moj synek podkopuje bo za dlugo siedze przy kompie ;-)
zajrze pozniej na forum a teraz ide sie polozyc :-)
pozdrawiam serdecznie
aksji
My z mężem staraliśmy się o maluszka ale tescik wyszedl pozytywnie dopiero po 10 dniach od daty miesiączki i to bardzo bledziutki
ale udało się :-) wlasnie mnie moj synek podkopuje bo za dlugo siedze przy kompie ;-)
pozdrawiam serdecznie
aksji
kazimiera1987
Witam serdecznie!!
pozdrawiam serdecznie
aksji
no to super ze sie Wam udalo my z mezem staralismy sie ponad rok juz czarne mysli przez glowe przechodzily (bo pierwsze malenstwo stracilismy w 8tyg) ale udalo sie i teraz maly kopniaki mi posyla...a zaczelam cos podejrzewac jak przestaly mi papierosy "smakowac" i krecilo mi sie w glowie, no wiec zrobilam tescik i odrazu diwie ciemne kreski wyskoczyly a na buzi jeden wielki rogal, akorat wtedy bylam w pracy i nie moglam powstrzymac usmiechu na twarzy patrzyli sie na mnie jak na jakas nienormalna i pytali czy wszystko wporzadku
reklama
panistepelek
Aquarelka - Witaj na forum. Skoro tak bardzo chcesz być w ciązy to trzymam kciuki by okresik nie przyszedł.
umi - Dziekuje, na szczęscie jestesmy ogólnie wszyscy zdrowi. A co u Ciebie? Pracujesz?
Czytała któras z Was książke "Zmierzch"?
umi - Dziekuje, na szczęscie jestesmy ogólnie wszyscy zdrowi. A co u Ciebie? Pracujesz?
Czytała któras z Was książke "Zmierzch"?