reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

elewiwas no chyba ale elektryk gniazda kontakty piloty komputery telefony i wszelki takie rzeczy interesuja go najbardziej:-p
artystka to pewnie Ci mowia ze corke bedziesz miala a chlopak moze faktycznie jakis wyjatek sie trafil:-p

reklama
ja wolałam bym coreczke gdyz latwiej mi bedzie z naszymi relacjmi w przyszlosci, bardziej bede jej mogla pomoc niz dorastajcemu chlopcu... ale wiekszego znaczenia to dla mnie nie ma, najwazniejsze by zdrowe bylo :)

Dzień dobry mamusie ;) Ale ten czas leci !!:tak: Dzień mi mija za dniem i nawet nie mam ostatnio czasu ani natchnienia żeby zaglądać na BB...;/ Ciągle coś mi dokucza..Ząb mądrości przestaje boleć widocznie już sie przebił przez dziąsło...za to złapała mnie jakaś grypa żołądkowa i non stop mi jezdzi po brzuchu ;/ Ja to mam pecha...heh..Właśnie mój Ł. poszedł do pracy więc idę coś przekąsić , posprzątać..może jeszcze się położe na godzinkę bo ostatnio to ciąglę bym spała i spała...Nie wiem czy to wina ciąży...:-D

Witam. Czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać. :-)
fajnie dziewczyny że dajecie sobie radę bez chłopaków. Dla niektórych są oni tylko ciężarem.
ELWIWAS Witaj. Planowałam zapytać jak układa Ci się z chłopakiem, ale widzę że sama napisałaś o nim. Najważniejsze że ułożyło się i kochasz te malenstwo. To jest najważniejsze.

Witam. Czytałam, czytałam i zapomniałam co miałam napisać. :-)
fajnie dziewczyny że dajecie sobie radę bez chłopaków. Dla niektórych są oni tylko ciężarem.
ELWIWAS Witaj. Planowałam zapytać jak układa Ci się z chłopakiem, ale widzę że sama napisałaś o nim. Najważniejsze że ułożyło się i kochasz te malenstwo. To jest najważniejsze.

Witaj,
układa sie jak układa:eek: Kocham to maleństwo i zrobie wszystko by było szcześliwe. Zawsze marzyłam by dać dziecu wspaniała rodzine dlatego zależy mi by moje relacje z Bylym byly bardzo dobre. Gdyż nie chce zeby dziecko mialo "weekendowego tatusia". Pozatym nie jest mi on obojetny, wrecz przeciwnie.
Zaznaczylam mu jednak, ze z Nim czy bez Niego dam sobie rade :tak:

reklama
Do góry